Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizide bilgilendir sonra emiYıne sutum yok ya
Tatlı yemeyınce sut opmuyor
Su sut yapar dıyeni
Bugun dr kontrolumuz var
Bakalım ne dıcek dr
Alerjı damla ek gıda vs
günaydınlar. Bugün herkes erkenci :)Günaydın hanımlar:)
Mutlu günler dilerim
doktor sonrası mutlu haberlerini bekliyoruz. Ek gıdaya geçebilirsin derse yesiltazenane nin önerdiği kitap güzel bi bak istersen.Yıne sutum yok ya
Tatlı yemeyınce sut opmuyor
Su sut yapar dıyeni
Bugun dr kontrolumuz var
Bakalım ne dıcek dr
Alerjı damla ek gıda vs
Benimkide uyudu ama benim uykum yok zaten en fazla yarım saat uyur gidip spor yapayım bariBenim ogluș uyudu. Fırsat bu fırsat bende uyuyayım biraz daha
Kızlar bebeğiniz gece uyurken çoraplarını çıkarıyormusunuz
Ben cıkarıyorum canım kan dolasımı rahat saglanıyomus okudugum kadarıyla.bi de ben kar kış çoraplı rahat yatamadıgım için bebegimde rahat edemiycek gibi düşünüyorumKızlar bebeğiniz gece uyurken çoraplarını çıkarıyormusunuz
günaydınlar. Bugün herkes erkenci :)
doktor sonrası mutlu haberlerini bekliyoruz. Ek gıdaya geçebilirsin derse yesiltazenane nin önerdiği kitap güzel bi bak istersen.
HayırrKızlar bebeğiniz gece uyurken çoraplarını çıkarıyormusunuz
HayırrKızlar bebeğiniz gece uyurken çoraplarını çıkarıyormusunuz
Günaydın canm. Ben mothercare den aldım. 2 buçuk fazla katlı ve 2,5 tog. Yalnız bazen terletiyo saçlardan. İstambulda kombili bir eve fazla kalın. Oda sıcaklığı 21 çünkü. İnce olan 2,5 tog varsa tavsiye ederim. Ben içine kısa kollu giydirip yatırıyorum şuan. Ama tabi daha soğuklarda işimi epey görür. Üstünü açmasını takip etmektense.Hayırr
Günaydınnnnn
Uyku tulumu neler aldınız memnunsanız paylaşırmısınız?
Nasıldı corapsız gece canmBen gündüzleri tayt üstünden çorap giydiriyrm yelek bide ama gece uykusuna geçmeden tayt ve yeleği çıkarıp ince çorap giydiriyordum bugün çıkardım bakalım :)
Ayaklar cıplak mı yatıyo yoksa ayaklı pijama mı giyiyo canmBen cıkarıyorum canım kan dolasımı rahat saglanıyomus okudugum kadarıyla.bi de ben kar kış çoraplı rahat yatamadıgım için bebegimde rahat edemiycek gibi düşünüyorum
ben lcw.de denk geldi. İhtiyacım vardı araştırmadan aldım. Memnunum. Kalınlığı normal içine uzun kollu çok ince pijama giydiriyorum hic terlemiyor. Üzerine çok ince bir ortu örtüyorum olsa da olur olmasa da zaten örtüyüde açıyoHayırr
Günaydınnnnn
Uyku tulumu neler aldınız memnunsanız paylaşırmısınız?
Gördüm onu 20 tl cok ucuzdu ama erkek için olanı kalamıstı sen güle güle kullan cnmKızlar bahsi geçti mi bilmiyorum, bimden aldım tulum ben, 20 tl. Aldıktan birkaç gün sonra e bebek e gittim.
Daha niceleri 50, onun gibiler 80, daha kalın olanları 150 tl falandı.
Şuan yok da takip edin tekrar gelir bence. :)
Ben onermistim canim doktorum ozellikle o kitabi tavsiye etmisti cpk iyi yapmissin ben de siparis verecegim.Hepsine Sifa olsun insallah,istahlari bol olsun.
Bizim ilk tadimlik oldugu icin bu hafta 3 gun elma suyu sonrasinda pure karisik gidecegiz.Haftaya oglen elma puresi,ikindi yogurt olarak.bu ay sadece ikisi olsun anne sutu aldigi icin kilosu da iyi oldhgu icin sebzeye hemen gecmeyelim dedi.HaYirlisi insallah cok heyecanli