- 18 Ağustos 2016
- 1.050
- 1.204
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet cnm eksik var8 e girdim ama 14te eksik varmış çok galiba benden sonra yeni gelenleri oraya alıyorlardı.
Ben ilk oglumda gittigimde on ayliktiRegl olmayanlar burayaOluruz ya sıkıntı yok ama ben 6. Ayda bir kadın dogum kontrolune gidicem bi bakınayım smear fln vericem kendimizede bakmalıyız
Oioi slikon önlük almayı düşünen var mı?
Ilkinde ne zaman olmustu cnmBeeenn
Ben ilk oglumda gittigimde on aylikti
Dr hemen adet sokturucu vermek istedi
Sinir oldum
Almadim tabiki
Hiç hatırlamıyorum canım yaIlkinde ne zaman olmustu cnm
Hic bilmiyrm cnm yaHiç hatırlamıyorum canım ya
Saracoglunun sogan kürünü denemek istiyorum ama emzirirken yapılırmı acaba.her kadının senede iki defa yapması gerek diyo saracoglu.hamiş kalabilmek için zamanında az yapmadım
Hormonlarimla oynamak istemedmadet sokturucu verdiklerini bende duydum ama ne zaman hangi sartlarda verdiklerini bilmiyorum.Sen yan etkisi olabilir dogal zamanimda olayim diye mi almadin ilaci?
Masallah ya keske beninkilerde öyle olsaBnm oglum hala gecelerı aglamıyor
Parmagını emıyor acıkınca
Uyuyor oyle eme eme
Hormonlarimla oynamak istemedm
Sut azailiyor zaten adet olunca
Vardir Allah in bir bildigi dedim
MudaheLe etmedm
Bnm teyzem falan 1,5 yil uzerine olmus
Dayimin kizida sutten kesene kadar olmuyor
Uc cocugu var hep oyle
Annem hemen olmus kirki bitince
Kızlar eşim bi çay almış aktardan karışımı zengin süt arttırıcı tadı içimi yumuşak güzel.
Adı neymiş canım bu çayın dedim bilmiyorum anne sütü artırıcı çaymış diyor adam Allah Allah başka adı vardır demi muhakkak :)
lilipit sen bilirsin belki canım ulus ta İstanbul baharatçısı varmış orası hazırlıyormuş bu çayı.
Ben diyete başladım ve 2 gündür içiyorum sütüm de bi sıkıntı olmadı
Çünkü porsiyonları çok azalttım. Açıkmıyorum da şu an günde iki defa sabah akşam şeklinde içiyorum. Adını tam öğrenirsem yazarım kızlar.
Evet ya gerçekten iyi olurdu. Bizde de benim bebişlerden genç bebişleri olan anneler var. Millet ne güzel erkenden önlemini alıyor :) ben açıkçası hem regli olmayı hem de 6. ayı bekliyordum. Şimdi bahanem kalmadı :))Evet cnm eksik var
Bir garip bizimle
Aday listesinde
Uc tane haziran annesiyiz
Keske sende bizde olaydin
Tuh denk getiremedik
Evet ya gerçekten iyi olurdu. Bizde de benim bebişlerden genç bebişleri olan anneler var. Millet ne güzel erkenden önlemini alıyor :) ben açıkçası hem regli olmayı hem de 6. ayı bekliyordum. Şimdi bahanem kalmadı :))Evet cnm eksik var
Bir garip bizimle
Aday listesinde
Uc tane haziran annesiyiz
Keske sende bizde olaydin
Tuh denk getiremedik
Bnm oglum hala gecelerı aglamıyor
Parmagını emıyor acıkınca
Uyuyor oyle eme eme
Karisik kendi mi yapiyormus canim acaba aktar.milktea degil dimi kutuda olan,ben ondan iciyorum humanayla birlikte.o da etkili sanirim 6 kutu bitirdim[/QUOTE/]
Adam kendi hazırlıyormuş canım bir sürü şey var içinde yeşil rengi çayın.
Kilosu 20 liraya
lilipit hepimizi ters köşe yaptı canım.trabzonda yaşıyomuşKızlar eşim bi çay almış aktardan karışımı zengin süt arttırıcı tadı içimi yumuşak güzel.
Adı neymiş canım bu çayın dedim bilmiyorum anne sütü artırıcı çaymış diyor adam Allah Allah başka adı vardır demi muhakkak :)
lilipit sen bilirsin belki canım ulus ta İstanbul baharatçısı varmış orası hazırlıyormuş bu çayı.
Ben diyete başladım ve 2 gündür içiyorum sütüm de bi sıkıntı olmadı
Çünkü porsiyonları çok azalttım. Açıkmıyorum da şu an günde iki defa sabah akşam şeklinde içiyorum. Adını tam öğrenirsem yazarım kızlar.
Gerçekten mi canım ben ankara sanıyordum ben şok :Olilipit hepimizi ters köşe yaptı canım.trabzonda yaşıyomuş