Dört aylık kontrolde zorla 600gram aldırabildim benim minige.Ya kızlar dört aylık kontrolde bebeklerinin kaç gr aldı benimkinin kontrolü haftaya cuma şuan 700 gram almış gibi duruyor inşallah haftaya kadar 900 falan olur biraz azaldı kilo alımi
Çok uzak cnm banaİstanbul'un neresi bende doktorumdan memnunum.benim doktor büyükçekmece de
Ndn cnm :)Aaa cok sasırdım ya.ben seni hep istanbulda sanıyodum.kırk yıl düşünsem karadenizde oldugun aklıma gelmezdi valla
Vallabnmkı bayadır hastaKollarının açıkta kalması sıkıntı olur mu hasta falan olmasın da.
Trabzon cnmAaa hangi il ben seni İstanbul da oturuyorsun sanıyordum
Iyıkı dınlememıssn cnmcanim meme reddini ben de yasamistim kizim 4 aylikken 3 4 gun emmemisti bi ters takla atmdigim kalmisti kaynanam mama ver acliktan ölsün mi mama ver diyodu iyi ki onu dinlemedim cok az az emziriyodum uyurken falan ugrasmayi hic birakmadim sonra duzelmisti kendiliginden
Bnmkide hasta sayılır burnu tıkanıyodu ikiye ckardm o yuzden battaniyeyi. daha ne orteyim alışsın:)) kışa da orme battaniye orterim tamamdır:)Ben de öyle yapıyodum kakası yeşil oldu ve günde bi kaç kere yeşil kaka yapmaya başladı. Galiba üşüyo . Kalın örtcem bakalım takipteyim.
Öyle bi izlenim vermişsin bana nedense.bide hiç karadeniz lafı geçmedi.hoş istanbul lafıda geçmedi sma bi çok üye istanbullu olunca senide öyle sandımNdn cnm :)
Vallabnmkı bayadır hasta
Burdan hareketle belkı ondan hasta :)
Bayılazaimm yoruldum cok
Bnmkide hasta sayılır burnu tıkanıyodu ikiye ckardm o yuzden battaniyeyi. daha ne orteyim alışsın:)) kışa da orme battaniye orterim tamamdır:)
Öyle bi izlenim vermişsin bana nedense.bide hiç karadeniz lafı geçmedi.hoş istanbul lafıda geçmedi sma bi çok üye istanbullu olunca senide öyle sandım
Popüler üye :)))))Trabzon cnm
E cnm ocak subat vs anca 6-9 kullanıslı olurYa canım ben altı dokuz aylık aldım ama cok büyük duruyo.ewe gelince giyidirmeye calıstım baya büyük oldu.sen kaç aylık aldın
Helal sana beKızlar 9 kılo verdım
Hedefıme 2.9 kılocuk kaldı :)
Eskı halıme gorsel olarak gerı döndüm
Tum kıyafetlerım oluyor
Gogustekı dolgunluk ve gıtmeyen odemden dolayı kılo var
Yuzugum bıle zor oluyor
40 bedenım
Daha da zayıflamayı planlıyrm :)
Sen zati tığ gibisin bacım, senin mide daha ne kadar küçülsünMasallah canım sana.tatlı yeme istegini nasıl dizginleyebiliyosun yada öyle bi istek tek bende mi var
Bide şunu merak ediyorum hani diyolarya az yedikçe zamanla mide küçülürmüş ve istesende artık fazla yiyemezsin gercekten öylemi.ben bir ay kadar ekmek cok az tuketiyodum gün içinde aç geziyodum ama hiç midem filan küçülmedi
Ya bide tlc kanalında agır yaşamlar diye bi program var ya aşırı şişmanların hayatlarını gösteren onu izledikçe daha cok yiyesim geliyo
Zor bi süreç ama eninde sonunda birini kabul ediyorlarmış. Ama o zamana dek sırayla tüm yöntemleri , yeni baştan denemek gerekiyor... Çabuk atlatırsınız inşallah..kızlar bebeğim hala biberonu reddediyor ben eve gelene kadar 5 saat yani, en fazla 20ml içirebiliyorlar ki ben açlıktan ölüyorum eğer işte bişey yemezsem. çok üzülüyorum hani illa alışırdı aç kalınca alırdı biberonu((
İnce penye battaniye örtüyordum. ama iyiden iyiye serinledi havalar. Bugün kalın örttüm.Kızlar günaydın, nasılsınız?
Geceleri bebeğin üstüne ne örtüyorsunuz? Penye , müslin, örgü battaniye vs..
bi kaç gündie kızı üşüttüm galiba :s
Geçmiş olsun , ciddi bişi yoktur umarım.Gitmedim dr.a. baska sorunlar cikti.annem rahatsizdi.onla ugrastim.randevuyu kacirdim.
Yaa kızlar bi akıl verin giydiremicem miKızlar oğluma tulum aldım. 9 aylık için ama üzerinde kıyafet varken içine sığdıramadım. Çıplak mı giydircem
Tek zıbınlı giydir canımYaa kızlar bi akıl verin giydiremicem mi
Kısa kollu değil mi? Dışarda üşümez dimi?Tek zıbınlı giydir canım
Tulum sıcak tutuyo zaten kıyafetle bunalır çocuk
Ben büyük oğlum da hep öyle giydirmiştim.
Küçük beyde de öyle giydireceğim
:)