2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    331
bezinde fayfası olmustur bence biz göbegin üzerine karton koyduk biraz icine girer gibi oldu
yaa üzerine birsey koymadan mı gecti ne güzel
Benimkilerin bezi dokunmuyor deliğe. ben pek bişey kurcalayan tip değilim doktorum da benim kafadan. bekledim geçti çok şükür.
 
Herkese hayırlı bayramlar :* ancak girebildim yoğun bir gündü. Bende 85 liyim 19 eylül yaşlanıyoruuuuzzz

Oyyy maşallah size ben 10 günlükten beri sağıp veriyorum memeyi almıyordu alsada 2 dk emip ittiriyordu. Ama hiç vazgeçmedim hep aralarda teklif ettim emebildiği kadar emsin diye tam 3 ayını doldurdu ve biberon reddi yaptı. Kesinlikle almadı ağzına ve meme istedi. Kurulu saat gibiydi 2 saatte bir biberonla sütünü içerdi ama emmeye başladığından beri ayarı yok gündüz evet 2 saatte bir emebiliyo ama gece her saat bası kalkıyo 15 dk emiyo uyuya kaliyo yerine bırakıyorum yarim saat sonra tekrar mıkırdanıyo dün gece çok uykusuz kaldım gündüz de uyumayınca çok zor oldu benim içim. Şimdi lansinoh un biberondan verdim onun başlığı memeye benziyo onu aldı inş tekrar uzun uyur yani 2 saat onada raziyim.

İyi bayramlar kızlarMilks tea varmış sütü arttıyormuş sütğm hiç yok kullanan varmı
Ben kullanıyorum bende az da olsa farketti ama günde 3 4 defa içersem bazen unutuyorum
 
Bnm ikk oglum anlattigin gibiydi taki sutten kesene kadar
Sutten kestim bu sefer su istiyordu gece uyanip uyanip
 
Selamlar, 3. Ay kontrolüne giden arkadaşlar, doktorlarınızın bu ay için önerisi oldu mu? Biz henüz gitmedik ama merak ettim. Neler olabilir, neler yapmalıyız gibi?
 
Tek seansta korku filmi izlemiş gibiyimkızım sabah kalktı emdi bezini değiştirdim sıkıntısızdı.Biraz uyudu uyandı,yıkadım sorunsuz ama sonra bir başladı ağlamaya.Doğduğu an gibi titreye titreye ağladı.Emzirmek istedim daha çok ağladı.Evin içinde gezdirdim işe yaramadı.Bezini değiştirdim kar etmedi.Eşim nöbetçi yalnızım,dışarı çıkarayım dedim.Kıyafetlerimi giyerken ağlamaktan katılacak sandım.

Dışarı çıktık az devam etti,sonra sakinledi uyudu biraz.Kalkınca emdi,emerken kaka yaptı.Üstü başı battı.Değiştirdim hepsini,eve geldik mutlu son.Ama çok korktum.
 
Sağol cnm deneyim bebde sütüm çok azaldı başka çarelerde arıyırum bakalım milıbanınnrexenesi dediler bundan sonra onuda deneyecem
 
Ayyyy eminemmmmm azıcık kalmış senin :) Sağlıkla gelsin inşallah :)

Yesamm benimm hangi aylara talip olmusum ben oyle
Neler neler yazmistim...zaman oyle su gibi akiyor ki nasipse surda 3 sonra bebegime kavusacagimm...
Bak sende yarilamis olmussun hep aklimdasin ve icime oglu olcak kesin diyorum,cinsiyeti ne minnakin..
Opuyorum seni.
 

Ayyy canım aynı ben. Ben de acilan tüm topiklere talip olmuşum hahahhaha

Ayyy son 3 diyorsun ha maşallah masallah maşallah

Aynen canım Oğluşumuz olacak inşallah sağlıkla gelsinler insallah

Öpüyorum ben de kocaman :)
 
Masallah ya,saglikla gelsin ogluss...
Yazinca duygulandim birden cook zaman oldu cook sey paylastik...
Kendinize iyi bakin,Allaha emanet olun insallah..
 
Gecen hafta benim kizin rota virüs aşısı vardı kontrollede gitmiş olduk
Kilosu 5 olamadı daha doktor doğum kilosuna göre iyi diyor ama ben yinede pek rahat değilim.boyu 58 olmuş.midesinden ağzına su geliyordu onu söyledim emerken gaz çıkarması,kusma ve öksürük reflü belirtileri diye hem mama yi değiştirip evolvia ar mama verdi hemde 2-3 tane ilaç verdi.3 gün kullandım hatta mamayi sevdi bile.arafe aksamı banyo yaparken bı baktım tüm vücudunda döküntü var hemen Acile gittik.doktor alerji dedi ve bı şurup verdi kendi doktorumuz da onay verdi.ama sebebi belli değil .doktor demedi ama ben mama dahil tüm ilaçları kestim sırayla tekrar vermeye başlayacağım.onlardan kaynaklı olabilir mi diye.

4-5 gün Kaka yapamama olayı ve gaz olayı 4.aya girmemize ragmen aynen devam
 
Mutlu bayramlar kulübün güzel anneleri. Bayram şekerleri izle nice bayramlarımız olsun inş.

Hatunlar bnm oğlan 3 günde bi kakasını yapmaya başlamıştı. Ama 4 gün bitti hala yapmadı. Bi çay kaşığı zeytinyağı icirdim fayda etmedi. Oğlum sıvı kaka yapıyordu hep. Ne yapmalıyım? Bu haftayı bulana kadar bekleyeyim mi. Oğlum huzursuz çünkü. Gaz damlasını azalttık ondan mı acaba?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…