2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    331
Gunaydin kizlar merhaba,
Aklima birsey takildi bdv de konulari gorunce
Simdi herseye yetisemedigim icin bende soyle bir algi olustu. Evim bana surekli pis geliyor. Diyelim mutfakta yemek yedik, bulasiklari kaldircam bebegim durmuyor. Birakip gittim ya, icim icimi yiyor strese giriyorum mutfagi toplayamadim diye.

Ama normalde soyle bir karakterim. Aksam esimle biseyler atistirmissak ve yorgunsam. Koyarim onu tezgahin ustune yatarim. Sabah toplarim umrumda olmaz. Rahatima duskunumdur. Uykum geldiyse yatarim.

Simdi camasir sepetinde camasir olmasi bile beni rahatsiz ediyor. Hergun camasir yikiyorum. Sepet bos olmali. Az bile olsa atiyorum makineye, yikiyorum. Durmadan evi supuruyorum. Silmeye yetisemiyorum. İcim icimi yiyiyor, heryer toz ev cok pis diye esime soyleniyrm.

Simdi evde oldugum icin kendimi mi programladimis yapmaliyim diye, bebegim oldugu icin mi titizlenmeye basladim. Ya da farkli bir sikinti mi bu ne dersiniz

Siz neler yasiyorsunuz? Bebek olduktan sonra var mi temizlik adina degisimler?
Bana kadın geliyor hergün siliyor, topluyor, yıkıyor :olamaz: ben tek başıma nasıl yapayım :eek: evde iki bebiş iki kedi :halay:
 
Bebişi hasta olan anneler naptınız ? Geçen buraya yazmıştım ya bizim kız çok hızlı nefes alıp veriyo diye, emerken de hırıltı geliyodu burnundan ve kafası terliyo. Yazlıkta olduğum için doktoruma whatsapp tan ses kaydı attım bi de video gönderdim şikayerleri yazdım bronşiolit dedi. Ventolin şurup verdi. Ama internette çok iyi şeyler yazmıyo o şurupla ilgili küçük bebeklerde kullanılmaz falan yazıyo öyle olunca korktum vermedim. Burda yakın bi yerde doktora gittik ciperlerini dinledi bişeyi yok dedi. Kendi doktoruma yazdım burdaki doktor dinledi ciğerlerini bişey yokmuş dedim hayır kesin bronşiolit dediğim ilacı kullan dedi. Kafam çok karıştı. 4-5 gündür var bu şikayetler, ben şurubu kullanmadım ne arttı ne azaldı şikayetlerimiz. Kullanmazsam sıkıntı olur mu acaba kendi kendine geçmez mi ? Bir de sonuçta uzaktan koydu teşhisi kendi doktorum çok emin bronşiolit olduğundan ama kızı götürdüğümüz doktor bişeyi yok diyor. Boşuna yan etkileri olan bi ilaç kullanmak istemiyorum ama kullanmadığım için de daha da ilerlemesinden de korkuyorum. Aranızda aynı şikayetleri yaşayan oldu mu ? Doktorunuz ne dedi ? Sizce napsam kızlar ?
 
Ben bir aydır çekiyordum. Her wc sonrası gözümden yaş ve ordan bir dolu kan geliyordu. Komposto içtim ve her wc sonrası prokto krem sürdüm. 4gundur falan iyiyim

Kremi kullandığına göre emzirme aşamasında sıkıntı olmuyor anlaşılan, birde ne kadar sıklıkla kullandın kremi?
 
Çok mahcubum ya sorma. Ama biliyosunuz benim 3. Çocuktu. Biri ağlıyor diğeri yemek isterken diğeri tuvalet alışkanlığını bıraktı kıskanıyor sanırım 1 aydır onuda bezliyorum 4 yaşında. Okadar yoğunum ki. Anlatamam canım. :spor:

Bebiş biraz toparlandı da gireyim artık dedim. Tekrar kusıra bakmayın canlarım ya.

Sizlerden ne haber??

Biz bir bebekle zor giriyoruz seni tebrik ediyorum valla
 
bebekler 6 aydan önce oturtulur mu? eğesi batar mı? doçent doktor alev oğuz kutlu


Daha önce de paylaştım canım youtube ye yapıştır dr çok güzel anlatıyor.
Koltuğa oturtmuyoruz ki kucağa alıyoruz kanguru da oturur pozisyonda oturuyor. Neyse ben doktoru izlemedim ne fenayım dimi :KK12: çevremde çok doktor anne var onlar yetiyor :işsiz:
 
Bacım naber:) benim de öyleydi, sonra ölümüne sıvı almaya başladım düzeldi.
İyiyim napım koca kişisiyle takılıyoruz....
Bebişle uğrasıyoruz öyle işte. Yazamasamda okuyorum... Sende de hersey yolundadır umarım...

Kremi kullandığına göre emzirme aşamasında sıkıntı olmuyor anlaşılan, birde ne kadar sıklıkla kullandın kremi?

O kadar acı çekiyordum ki inadı bırakıp kullandım. İçini okuyunca emzirme de kullanmayın yazıyordu. Ama o hemoroid kısmında artık 3meme olmuştu. Kullanmadıkça arttı. Şuan dunya varmış
Kelebekmrve lansinoh krem kullanmıştı. Korkuyorsan onuda deneyebilirsin.
 
Ben 1 aylıktan beri oturtuyorum kol altlarından destekleyerek çünkü o şekilde çok iyi gaz çıkarıyo. Aşağıya eklediğim yazıyı oku canım bebek doğduğundan beri oturtulabilirmiş
Benim kendi doktorum yenidogan ünitesinin başı. O benimkiler daha prematürken bile havasını almak için oturtma pozisyonda kaldırıp indireceksin demişti öyle yaptık çok şükür gazları çıkıyordu mutlu bebekler mutlu anneler :KK76:
 
İyiyim napım koca kişisiyle takılıyoruz....
Bebişle uğrasıyoruz öyle işte. Yazamasamda okuyorum... Sende de hersey yolundadır umarım...



O kadar acı çekiyordum ki inadı bırakıp kullandım. İçini okuyunca emzirme de kullanmayın yazıyordu. Ama o hemoroid kısmında artık 3meme olmuştu. Kullanmadıkça arttı. Şuan dunya varmış
Kelebekmrve lansinoh krem kullanmıştı. Korkuyorsan onuda deneyebilirsin.
Geçmisolsun.esimin durumu sizinki gibi.kremin adini yazabilirmisiniz.
Yada foto
 
Söz verdim gönderiyorum resim ifşa olmam inşallah :bicak: hepsi sizleri çok sevdiğimden :KK200:
Işte karşınızda ikizler :emir_bebek::emir_bebek:
 

Eklentiler

  • IMG_20170813_100123_127.jpg
    IMG_20170813_100123_127.jpg
    56,3 KB · Görüntüleme: 133
X