2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    331
köpüklü kaka aşırı gazlı bebeklerde olabiliyormuş..

benim kız yüzünden her türlü kakayı araştırdım..

Benim kızın kakası çok kokulu oluyor ve macun gibi böyle nasıl diyim yapış yapış gibi çok kıvamlı... Bir sorun var mıdır acaba?
Umarım midenizi bulandırmamışımdır
 
Sizin tatil nasıl geçiyor :)
Eşinle düzeldiniz mi
Eşim daha o gün özürdiledi benden peşimde dolandı baya. Hatta bu tatilide ben bunalmışım falan diye çıkardı. biraz cadıyımda ben :) tatil güzel ama bozcaadadan kaçtık resmen . Çok rüzgarlı.. oğlanı koruycam derken çok yoruldum. Terliyor bide rüzgar yemesin diye uğraşmak baya yordu beni. Şimdi keşan erikliye geldik. İki deniz aştık bizim oğlanın sinirini gazını uykusuzluğunu falan denizlerde bıraktık. Sende evham yapma canım çok terledikçe üst değiş sık sık . İyi tatiller ipek kızımla :)

köpüklü kaka aşırı gazlı bebeklerde olabiliyormuş..

benim kız yüzünden her türlü kakayı araştırdım..
Evet baya gaz çıkardı sonra köpüklü kaka çıktı. Bende araştırdım canım artık bakmıyorum baktıkça bişey buluyorum çünkü.
 
Benim kızın kakası çok kokulu oluyor ve macun gibi böyle nasıl diyim yapış yapış gibi çok kıvamlı... Bir sorun var mıdır acaba?
Umarım midenizi bulandırmamışımdır

koku senin beslendiğin gıdalardan dolayı farklı olabilir üşütünce de enfeksiyon kaynaklı da olabilir
önemli olan soru şu sürekli mi öyle oluyor yapış yapış derken mukuslu mu
mukus her zaman sorun belirtisi değil aşırı beslenmekten bile oluyor
eğer ateşi yoksa sürekli huzursuz değilse kilo alımı döküntüsü de yoksa kaka sarı ise normaldir
 
Cnm aynen kafa rahat olmali
Seninde sorumlulugun fazla
Ekmegi azaltip tatli ve abur cubur yemezsen gider bi kismi rahatlikla
Ben mesela artik zorlaniyrm Zor gitmeye basladi
Son iki haftadir 700 gr 700 gr veriyrm
Ilk hafta 1600 verdim
 

Bizimde bir hafta oldu pipinin yanları sarımtrak sulu tabaka var üstü sönük kırmızı sizinkinin görüntüsü nasıl​
Tarif ettiğin gibi canım bebeğin ki. Büyük oğlumun ki kuruyacakmış kenarları daha kremleme aşamasındayız.
Geçmiş olsun sizin bebişi de rabbim damatlığınıda göstersin inş.
 
Kızlar bayram tatili bugünden itibaren mi başlıyor. Yanı bu önümüz hafta tatil mi. Hastaneler falan hep kapali mi olacak
Valla ayın 28 inde konrrolümüz var bizim 1 ay önceden verildi öyle birşey varsa bugünden bilgilendirmeleri lazımdı
 
Kızlar ya bugun bi haber okudum çok korktum. Emerken terleyen ve nefes nefese kalan bebeklerde doğuştan kalp problemi oluyormuş haberde eğer bebeğiniz bu şekilde emiyorsa eko çektirin yazıyordu. Benim bebeğim doğduğundan beri hep emerken terliyo. Ve soluk soluğa kalıyo emerken hep burnundan çok hızlı nefes alıyo. Hatta son zamanlarda bazen memeyi bırakıp hızlı hızlı derin nefes alıyo tekrar emmeye devam ediyo. Ve kafası sırılsıklam oluyo klima bile çalışıyo da olsa yani sıcaktan değil. İlk zamanlar çok küçük yenidoğan çabuk yorulur diyordum ama şimdi 3 aylık olcak nerdeyse. Çok korkuyorum şimdi kalp problemi varsa diye. Uyurken falan da çok hızlı nefes alıp veriyo, karnı çok hızlı inip kalkıyo hatta bazen aşırı hızlı nefes alıyo 4-5 saniye baya titriyo gibi oluyo karnı. Sizin bebeklerde de emerken kafa terlemesi ve soluk soluğa kalma durumu oluyo mu? Moralim çok bozuldu ben normal sanıyordum bugun okuyunca dikkat ettim hepsi benim kızıma da oluyo
 

Bikaç gün yapmayıp sonradan yaptığı zaman mukuslu oluyor. Bu ara çoğunlukla öyle yapıyor. Mesela dün yaptıysa bugün yaptığı mukuslu olmuyor. Bir sefer yaşadım gerçi onu. İki gün arka arkaya çoktandır ilk defa yapmıştı. O gün normaldi. Çoğunlukla birkaç gün yapmayıp sonradan yapıyor ve kaka öyle oluyor.
 

Kaka sarı oluyor. Döküntü yok. Huzursuzluk ta sürekli değil de arada bir geliyor birkaç gün beni telef ediyor. Sonra birkaç gün sakinleşiyor. Ateşi yok.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…