2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    331
Emzirme onlugu al bitane..bende tatildeyim..onlyk olmazsa ne yapardim bilmiyorum..yemekte pilajda heeyerde tak emzir
Ben eskiden emzirirken annemleri bile sokmuyordum yanıma:) sonra baktım ben bu işten kurtulamıyorum, emzirme kıyafetleri aldım. Meme ortaya dökülmeden ucunu çıkartıp tıkıyorum eniğin ağzına, sanki kafasını yaslamış gibi oluyor. Sitenin havuzunda emzirmiyorum, tatilde de bol yabancı gelen bir otele gideceğiz, onlar zaten bakmaz, benim memelerimi napsınlar
 
Cozumu bulmussun valla tatil yerinde ucuncu gunden sonra utanma cekinme kalmiyor..zaten herkes bikinili..ben yinede emzirme onlugu geciriyorum bikini ustune..benimki emzik niyetine benim memeyi kullandigi icin gizli yer arama derdi kalmadi..gece gunduz takip oturdugum yerde emziriyorum
 
mad1410 çarşamba klips çıktı bebeğin durumu gayet iyi. Dr 5 gün krem kullan demişti ama bugün kontrole gittik durumu gayet iyi krem kullanmayın dedi.

Büyük oğlum da da deri geri çektirme de sıkıntı yaşadık kanaması oldu dr normal dedi. Deriyi güzelce çektirip sargıladı böyle krem sür dedi.
Böyle durumlar. Dr a her zaman ulaşabilme kolaylığı ve yakın olması en büyük avantajımız oldu.
Bebek seni daha çok ilgilendirdiği için söylüyorum canım 5 gün oldu bebişin durumu son derece iyi şişi var o da zamanla geçecek böyle işte. Tavsiye ediyorum gerçekten :)
 
Bugun çocuğun kıyafetlerini karıştırayım dedim...
Şifonyerın altında daha hiç gıymedıklerı çıktı. 3_6,6-9kışlık almışım:) benim oğlanın tombik olacağından habersiz. Acemi annelik diyelim.
Bebek alışverişinde en gereksiz alışverişim kıyafet konusunda oldu.
İkinci bebek düşünmüyorum. Bakalım napicam onları.
 
Cok saol cnm..sana da tekrar gecmis olsun..doktorun cv sini tekrar bi arastirdik.klips yonteminin farkli bir cesidini icat etmis..yaptigi sunnet sayisi ve cevre tavsiyesi ile ben de isinde uzman oldugunu dusunuyorum..sana haftada bir banyo sonrasi pipi gumulmemesi icin masaj tavsiye etmistir zaten..etmediyse de sen yap..pipi derisini ice ittiriyorsun bi kac tur boylece deri oraya yapismiyor..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…