2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    331
Çok sağol... Evet aslında ihmal etmemek lazım benim dişlerim çocukluktan beri çok kötü biraz genetik... Ama yine çok rahatsız etmedikçe gitmek istemiyorum bebeğim aç kalacak bide ne kadar emzirilebilir dese de içime sinmiyor ama mecbur kalırsak o ayrı...
Dişlerinizi ihmal etmeyin valla. Ben de aynı düşüncedeydim ve sonuç kocaman bir apse ve iki kutu antibiyotik. Çektiğim ağrı da yanıma kar kaldı.
 
Gecmis olsun.ozelde idrari nasil aliyorlar bilmiyorum ama devlette bir poset veriyorlar,onu yapistiriyorsun idrar icin.
Erkek bebek icin sorun yok ama kiz bebekte yakalamak idrari cok zor oluyor.
Ben 9 tane posete denedim tutamadim
En son evde buzdolabi posetinin buyyk boy olanini onden arkaya dogru sararak mama yedirdim.o sirada yakaladim.yanliz 30 dk.icinde laboratuvar a verilmesi gerekiyor.
Hastanede de,kan ve idrar varsa once poseti yapistirin.kan alinirken acidan cişlerini yapiyorlar.yakalamis olursunuz.
Cok sukur bizim tahlillerimiz temiz cikmisti
İns.sizin de yoktur birseyi.
İnşallah yoktur ya gene gelmiş bu sefer daha çok bide durgunlasti çok sakinlesti korkmaya başladım ya :KK43:
 
Bol su ic sogan kürü denenebilir
suyu iciyorum da soganı bi deneyim sagol canım
Canım biz hiç sallamadık bugüne kadar. Akşam 6 ile 9 arası oyun, gezme, yorulma saatleri. Bizde yoruluyoruz tabi iki bebişi gezdir oyala oyna falan derken ve saat 9da hop yatak bayılıveriyorlar yorgunluktan.
keske bende sallamasaydım ya ama cok gazları vardı susturamiyordum başka çare bulamadım :KK12: benimkiler huysuz biraz daha gezmeye cikmadık evde cok aglıyorlar disarada hic düsinemiyorum çarsamba 2 aylık oluyoruz kalca usgsi var onu nasıl atlatcaz bakalım :işsiz:
 
Kızlar daha önce yazan oldu mu çokntakip edemiyorum doğum yapalı 2 ay olmasına rağmen kötü kokulu sarı akıntım var. Normal doğum yapıp böyle olan var mı acaba???
Evet hemen doktora gitmelisin enfeksiyon olmustur fitil veriyor benim öyle oldu ve kesildi ihmal etme özellikle emZiriyorsan
 
Ben dun yani pazar gunu ayni haliyi hepsiburada dan 80 tl ye aldim.joker gonderecek.ama e bebek in kinin aynisi
Bende buldum 85 diyor peki pelus oyuncagı az mı diğerleri sert gibi biraz bahsedermisin özelliklerinden biri daha almıstı nicki unuttum sende bahsedebilirmisin piyanolularda güzel gibi kararsız kaldım aynası bulanık halı dar ve ince yazmışlar yorumda
 
Son düzenleme:
uzines uzines Kehribar işe yarıyor, ama o salgıladığı ağrı kesiciyi çocuğa sürekli temas ettirmek ne kadar doğru? Onu bilemiyorum.
Günaydın canım. Zaten ben şöyle düşünüorum uyurken kolye ya da bileklik takılı olursa bu pufidiklerin kollarında bacaklaeında iz çıkarır sıkıştırır o yüzden arada da kullanılabilir belki ama ben daha almadım o gün gelsin bakalım :)
 
Kızlar doktoruyla konuştum aç veya susuz kalmıştır dedi bnde kilosunu iyi almış ama çok terliyo dedim tamam susuz kaldığı içindir dedi günde bir cay bardagi su icir dedi bende bardağı önüme koydum öyle su veriyorum :) yarında idrar tahlili yaparım dedi
 
Ooo bunlar çok önemli bilgiler. Biz de aynı sınıf taraftarı değiliz aynı okul olmasa daha iyi bile. Daha çok var tabi :)) aynı giysi aynı oyuncak olayını uzmanlar da belli bir yaştan sonra hiç tavsiye etmiyorlar. Kişilikler farklı işte sıkıntılar ortaya çıkıyor. Ben de okuyup öğreneceğim bakalım. Sana danışmaya devam ederim ama sorun olmaz değil mi :))
Yık olmaz tabi elimden geldiğince yaşadıklarımdan anlatırım
 
X