- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 34
Bak o dediğin çok iyi olur aslında. Kahvaltı da iki tane ultrason görüntüsünü onlerine koyacaksın şok olacaklar :) hiç açıklama yapmamak en iyisi bence başta. Sonra zaten boynuna atlarlar bence :)Ayyy masallah kuzuyaaa baya buyumus. Nasil sevindim bi bilsen... insallah boyle devam etsin guzel guzeel.
O kadar heyecanlandim ki ultrasona giresim var acaba yarin gitsem annemlere ultrason goruntusunu mu versem pazar gunu kahvaltida,
Gozun aydin.. darisi basimiza : )
Amin :) çok teşekkür ediyorum ❤
Geriden geliyorum sizi takipte ama okuyorum yabana dogru canım cok sevindimm♡
Hilkavım canım dua et bol bol inşallah mercimek saklanmıstırda o doktor görememiştir. Duamdasın
Yeni katılanlar olmus sevindim. Hepiniz harika anneler olacaksınız yürekten inanıyorum
Benden haber ise iştah kaybı var yiyemiyorum bide kansızdım ben 8.6 kanım üşümelerim arttı okulda yün battaniyeyle ders yaptım öğrencilerle
Kasık agrım var korkuyorum ama göbemmm cok baskı yapıyor ya ezilecek mercimekim
O üşümeler bende de var. Valla isiticiyi açıp durasim var artık. Çok teşekkür ediyorum canım darısı senin başına artık ❤
Masallah annesi cok sevindim adina... Ne guzel darisi bekleyenlerin başina
Amin ❤ darısı sizin başınıza. Biran da o kadar büyüdüğünü görmek bambaşka bir duygu. Kotu seyler bekliyordum ya ilk başta inanamadım onun benim.bebeğim olduğuna :)
Çok mutlu oldum zaten dediğim gibi hiç kötü bişey geçmemişti içimden hadi gözün aydın :)
Ben devletteki doktora 10günde bir gidiyorum özelde ki doktorda hemen hemen 10günde bir çağırıyor haftada bir gitmiş gibi oluyorum ultrason zarar vermiyordur inş. Ama sık gitmek zorundayım sıkı takip altında olmam lazım önce ki gebelikte mol geçirdiğim için
Benim de son aylar sıkı takipte olmam gerekiyor her hafta ultrasona giriyordum plesanta yaslanması için. Doktorlar ultrasona zararlı değil diyorlar ama Ahmet maranki zararlı diyor ve yurt dışında bizim kadar ultrasona girmek yokmuş. Hollanda da kuzenim var o söyledi. Belki doktor yipranmasin diye yapılan bir onlemdir ama bu ultrasonun zararsız olduğu bence tak bir muamma. Çünkü zararsız diye kanıtlanmış hiç bir çalışma yok. Gelecekte çikip ta demezler umarım ulasin kanser yapıyor sakın girmeyin diye