Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim yarin gidicem.nasipse disciye.disim koptu bi bölümü sallaniyo.oyle durmaz.yani ceker mi napar hic bilmiyom bakalim ins.tedavisi vardirCanim gecen hafta benim de dolgulu disim kirildi ama agrimiyor eğer agriyorsa hava aliyodur gitmen lazim allah korusun yan dislerine de zarar verir
Ben opera yasam hastanesi ilter güvendiğe başladım. Aşırı aşırı memnunum. Baya güzel yorumlar buldum. Hastanede güzel muayene ucreti de çok az. Kesinlikle tavsiye ederim
Aa süper araştırıcam.çok teşekkür ederimmmBende Ataşehirde oturuyorum canım Göztepe medikalpark Mehtap Yazıcıoğluna gidiyorum çok memnunum her ayrıntıyla ilgileniyor öneririm
30 lira muayene ücreti alıyor. Git bir gör ama çok beğeneceksin bence. Çok ilgileniyor. 20 dakikadan az muayene etmiyor seni dinliyor ve Cv side çok iyi. Hacettepe mezunu. Antalya'nın neresindesin? Belki yakinlardayizdirTeşekür ederim hoşbuldum doktora birde ben bakıyım ücretide sorsam teşekür ederim yardımın için
Hemen hemen ayni gunlerimiz. Benim sat 27 agustos. Beni de doktorum 11.-14.haftalar arasinda cagirdi ama dayanamam iki hafta sonra baska doktora giderim gibi geliyor. Cok sukur simdilik hersey yolunda ama dedigin gibi arada bir bakip hal hatir sorasi geliyo insanin :)Benimde bulantılarım çok azaldı daha önce yazdıgım gibi inanın bu bile tedirgin ediyor bir şey olsada karnımın içind bir bakıp hey mercimekim durumlar nasıl ne istiyor canın demeyi cok isterdim :) 5 haftamız var kontorole ya ne zormus gece rüyalarıma giriyor mercimek kanatlanıp gidiyor ama Ben Rabbimize emanet ettim o bilir hakkımızda hayırlısını :) demek tevekkül etmekten baska elimize birşey gelmiyor .
30 lira muayene ücreti alıyor. Git bir gör ama çok beğeneceksin bence. Çok ilgileniyor. 20 dakikadan az muayene etmiyor seni dinliyor ve Cv side çok iyi. Hacettepe mezunu. Antalya'nın neresindesin? Belki yakinlardayizdir
Varsak ta oturuyorum ilgin için saol aklımda olsun araştırayım kalp atışı dinlemek için bir hafta daha bekleme taraftarıyım ama dayanabilirsem bu süreçte de doktor bakacagım.
Doktor ve hastane konusunda ne gibi kriterleriniz var kızlar... benim kafam cok karıştı artik..
Canim cok sagol bugun yaptirdim tam 5 haftalik sat gore 2117 ciktiOo maşallah çok net çizgiler inşallah kan sonucun da çok iyi çıkacak canım
Hayırlı olsun öncelikle ertesi günü hapı kullanıpta bebeğini sağlıkla kucağına alan arkadasım var caninizi sıkmayın, iki çocuğunuz arasında muhakkak dengeyi sağlarsınız sizinle ayni durumda birçok anne var sayfamızda onlar daha iyi anlayıp yardımcı olucaklardir muhakkak ama bence şanslısınız arkadaş gibi de büyümüş olucaklarIyi geceler benim21 aylik bi oglum var iki gun once test yaptim ve pozitif cikti ama ben bu duruma sevinemiyorum cok uzgunum bunun iki sebebi var birincisi ertesi gun hapi kullandim ikincisi ise oglum cok kucuk onu ihmal edicekmisim gibi geliyor iki gundur cok mutsuzum surekli agliyorum
Geçmiş olsun canim ya en saglikli sekilde halledilir umarımCanim yarin gidicem.nasipse disciye.disim koptu bi bölümü sallaniyo.oyle durmaz.yani ceker mi napar hic bilmiyom bakalim ins.tedavisi vardir
Hayırlı olsun öncelikle ertesi günü hapı kullanıpta bebeğini sağlıkla kucağına alan arkadasım var caninizi sıkmayın, iki çocuğunuz arasında muhakkak dengeyi sağlarsınız sizinle ayni durumda birçok anne var sayfamızda onlar daha iyi anlayıp yardımcı olucaklardir muhakkak ama bence şanslısınız arkadaş gibi de büyümüş olucaklar
Bende kilo almaya musaitim her ne kadar sporcu da olsam. Diyetisyenle gorus bence ozellikle gebelikle ilgili bilgisi uzmanligi olan. O zaman frenleyebilir insan kendisini. Ben haftaya gitmeyi dusunuyorum. Hem bebeklerimize gerekenleri yeriz hemde sadece onlara kilo aliriz.Arkadaşlar benim bulantı yerini iştaha bıraktı. Ve asla açlığa tahammülü olmayan biriyim. Çok kilo almaktan korkuyorum. Kilo almaya çok müsaitim, her gün tartılıyorum. Psikopata bağladım.
Napcam ben..
teşekürler canım...behçet kısacası kan iltihaplanması tüm vücudu etkiliyen bir hastalık karışık birazBehçet hastalığı nedir? Onu da ilk defa duyuyorum çok geçmiş olsun. Aramıza hoşgeldin bu arada :)