Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canım hayırlı olsun diyelim inşallah adetin gecikti mi ya da kaç gün gecikti?
evet canım 2 gün geçikti daha.. ama normalde hiç gecikme yaşamam bide 3- 4 gün erken olurum.. ikinci çocuğum ilki 3 yaşında olacak kasım da. ama inanılmaz bir tereddüt var yüreğimde. hem çok istiyorum hemde bi ürkeklik.. çok değişik bir duygu.. karma karışık içim..
Merhaba kızlar bende gecen hafta pazar öğrenmiştim saat 2 de doktora gidecem insss keseyi görür
Oğlum 9a girdi. Bende 29 um canım. 3. gebeliğimSenin oğlun kaç yaşında? Kızımda da öyle olmusti aslında 9. Haftada bitmişti bulantılar. Sanırım yine bitiyor bulantılarım. Çünkü yavaş yavaş azaldığını hissediyorum. Neyse ki kokulara karşı hassasiyetim hala mevcut :)
Bende de yok gibi bişeykızlar benim akıntım yok denecek kadar az .siz de nasıl
Bende bugün 3:30 a randevu aldım. yazarım buraya kızlar :)Cok sevindim sen baktir senden feyz alip bende giderim gorunurse :)
Aynen canim benim de az arada sari akintim oluyo o kadarkızlar benim akıntım yok denecek kadar az .siz de nasıl
Yaz yaz cok merak ediyorum ayni dönemde oldugum herkesi. Ben cumaya randevu aldim devlet hastanesine. Takibimi de ozel muayenede yaptirmayi düşünüyorum o yuzden iki doktorum olacak ozele de 29 ekim de gidecegim :)Bende bugün 3:30 a randevu aldım. yazarım buraya kızlar :)
Cok gecmis olsun yaa ( insan bu durumda ne dese bilemiyorBen düşük yapıyorum kızlar kısmette yokmuş çok üzgünüm
Merhaba arkadaşım. Sabah kan verdim eve geldim ve sonuca netten baktım . Allah ıma şükürler olsun bebeğim benimle. Geçen sene kimyasal gebelik yaşadığım için ve 1.5 sene uğraşıp tekrar hamile kalınca sanırım paranoyaklaştım. Bu arada değerim 10.420. 7 gün önce 1358 di. Çok şükür kalp atışını da duyunca ailelere söylerim inşallah.Canım ne yaptın?
Canimm yaaa Rabbim en kisa surede saglikla nasip etsin insallahBen düşük yapıyorum kızlar kısmette yokmuş çok üzgünüm
Canimm yaaa Rabbim en kisa surede saglikla nasip etsin insallahBen düşük yapıyorum kızlar kısmette yokmuş çok üzgünüm
Üzülme Allahım sağlıklı evlatlar verecek inşallah sana. Ben inanıyorum..Ben düşük yapıyorum kızlar kısmette yokmuş çok üzgünüm
İnş cnm kızıma kardeş çok istiyorum umarım bidahaki tüp bebekte nasip olurÜzülme Allahım sağlıklı evlatlar verecek inşallah sana. Ben inanıyorum..