- 9 Ocak 2014
- 1.505
- 1.409
- 34
Amin canımbende hazıran annesıyım doktorum 31 ekıme randevu verdı ıns hepımız goruruz ve duyarız :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canımbende hazıran annesıyım doktorum 31 ekıme randevu verdı ıns hepımız goruruz ve duyarız :)
Him tamam canim.masallah onlara ben 6+4 de gitmistim biri 2.5 digeri 3 mm idi.persembe gittigimde insallah buyumuslerdir:)biri 0,98 diğeri 0,96
Benim de 6+4 de karindan goremedi canim sonra alttan bakinca zor da olsa gozuktu cok minik oldugu icin.senin de gorememesi.normal haftaya gorursunuz nasipse :) hayirli olsun canim
Bekliyordum zaten bu durumu : )Benim de 6+4 de karindan goremedi canim sonra alttan bakinca zor da olsa gozuktu cok minik oldugu icin.senin de gorememesi.normal haftaya gorursunuz nasipse :) hayirli olsun canim
Attıgım foto adetımı bı gun gecmiştı
Super arkadasim ya.. gondericem bilgileriListemizi yarın öğlen guncelleyecegim. Ancak yarına kısmet oldu. Bilgilerinizi yarın öğlene kadar özel mesajla bana bildirirseniz sevinirim. Bildiren arkadaşlar oldu onları da yarın ekleyeceğim. Ne yazık ki uykularım yeniliyorum. Çok yorgun olduğum için her gün erteliyorum bu liste olayını. Bir tek liste mı? Günlerdir bloguma yazı yazamıyorum adam akıllı kitap okumuyorum. Ne zaman bitiyordu bu yorgunluk hamilelikte acaba? Bitse de az da olsa enerjim kavussam valla
ben de ilk hamileliğimde duyamayıp kürtaj olmak zorunda kalmıştım, o yüzden bunda da duyamamaktan çok korktum. şükürler olsun duydum cnm. inşallah sen de duyarsın.Cok guzel ya darisi basimiza ben ilk hamileligimde maalesef hic duymadim kalp atisi simdi cok heyecanliyim bu kez duyacagima inanıyorum :)
Amin canım
Bulunmayacak şeyler değil ki yazdigin. Neden ayıp olsun? Çok güzel fikirmiş valla. Ben onu kefir le yapıyorum. Muzu donduruyorum içine birazda dondurulmuş meyve koyuyorum elma yada portakal ne biliyim işte başka bir şey de olabilir ikisini blenderdan geçiriyorum çok güzel oluyor. Ama bu aralar portakal ağzıma suremiuirum kokusu bile mahvediyor beniBende normalde icmem hic kokusuna bile tahammul edemem simdi bir litre iciyorum ayip olur mu yazmam bilmiyorum ama ben içine muz ve cikolata koyup blender dan geciriyorum milkshake gibi guzel oluyo :)
Amin canim insallahben d
ben de ilk hamileliğimde duyamayıp kürtaj olmak zorunda kalmıştım, o yüzden bunda da duyamamaktan çok korktum. şükürler olsun duydum cnm. inşallah sen de duyarsın.
Ne bileyim rahatsiz olan olur mu diye dusundum bizim icin alinabilecek seyler baskasi icin imkansiz olabilir cok mu ince düşünüyorum bilmiyorum :) portakal biraz daha kendine gelsin onu da koymayi düşünüyorum icine :) bulanti ya da iyi geliyo portakal diye biliyorumBulunmayacak şeyler değil ki yazdigin. Neden ayıp olsun? Çok güzel fikirmiş valla. Ben onu kefir le yapıyorum. Muzu donduruyorum içine birazda dondurulmuş meyve koyuyorum elma yada portakal ne biliyim işte başka bir şey de olabilir ikisini blenderdan geçiriyorum çok güzel oluyor. Ama bu aralar portakal ağzıma suremiuirum kokusu bile mahvediyor beni
Ne kan tahlili ne idrar hic bi seye bakmadi. Diger gebeligimde devlet hastanesine gittim her ay duzenli tahliller yapiliyordu. Universite hastanesinde farklı galiba.
Bi de normal muayeneye gittim ama begenmedim. Bundan sonra ozel muayene alicam. Biraz ilgi alaka istiyorum bu sefer galiba..
Cok şukür cnm... ne guzel motive ettin vallaGunaydin canlarim biz gerçekten iyi bir grup olduk hepimiz.birbirimize yardim ediyoruz ilk 3 ay en riskli donem malesef bazi olumsuzluklar da yasadik iyice moralimiz düştü ama cok sukur kaybimiz az hem her sey duzeliyor da kanamalar akintilar da gitgide azaldi artik mutlu olalim hamileligin tadini cikaralim giyinip suslenip disari cikalim herkese hava atalim ohhh biz super bir aileyiz cocugumuz da olck diyelim
Maşallah cnm ne kadar guzel hep hayalim ikiz annesi olmak ama buna şukur... Allah kucagina almayi nasip etsin tebrik ederim... keseyi gordugunuzdede bellimiydi ikiz olduklari yoksa bir kese gorup sonra iki kalp atişimi gordünuzgünaydın kızlar,
kese görmüştük, çok şükür kalp atışınıda duyduk, ikiz bekliyoruz, iki tane kalp atışı duyduk, çok farklı bir heyecan kapladı bugün 7+4 'üz, doktor gelişimleri iyi dedi,