- 18 Ağustos 2011
- 927
- 1.163
merhaba kızlar,
bende aranıza yeni katıldım, 6+5'iz bugün İstanbul Avrupa yakasında önereceğiniz doktor varmıdır
Hoşgeldin safa getirdin..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar,
bende aranıza yeni katıldım, 6+5'iz bugün İstanbul Avrupa yakasında önereceğiniz doktor varmıdır
Hımm işin zor o zaman desene..yok be canım. hiç bir şey bastırmıyor. Bulantı için ilaç almayı düşünüyorum. Irsi malesef. Annem 9 ay bulanmış ve kusmuş dilerim o kadar sürmez.
ayy ben hala göremedim bebişi. Merak ediyorum çok. İnş boş gebelik değildir.Bu arada benim agrim falan yok. Mide bulantılarım mevcut hala. Ara sıra belime sancı giriyor. İki gündür kasiklarimda olan ağrılarım bugün bitti. Sadece ayakta çok durursam batmalar oluyor. Hemen dinleniyorum bende. Birde sanırım giydiğim kulotla da ilgili bir durum. Lastikleri çok sıkı. Oda ağrı yapıyor olabilir. Bugün değiştirdim. Hamile külotlarimdan giydim saha iyi gibiyim. Bir kaç tane daha almak lazım bunlardan. Yarında yeniden randevum var. Bu sefer başka doktora gideceğiz eşimle birlikte. Eğer seversem bu doktoru bunünlü devam edeceğiz yolumuza. Bu arada bana progestan ilaç verdi günde 3 tane ama ben bunu günde 1 tane içiyorum. Kuzenim doktor ona sordum arkadasina sordurmuş eğer akintim yoksa ce ağrılarım bittiyse teke inebilir demiş gece yatmadan önce alacağım sadece. Bakalim yarın ki doktor ne diyecek. Akşam 5 de randevum var. Geçmez bana şimdi saatler :)
zor arkadaşım malesefHımm işin zor o zaman desene..
Selammm kizlarrrr bende katildim aranizaa , insallah bir sıkıntı çıkmazsa bende haziran annesi oluyorum.. bugün ögrendimmmm
Eşlerinize nasıl söylediniz?
Evet cnm hic korkma rahat ol yeterli..canim hayirli olsun bebisin.vajinal ultrasonda ince cubuk gibi olan bi aletle bakiyolar dimi hani yumurtalara bakarken kullandigi cubukmu
Sagoll kuzumm darisi isteyenlerin basina insallahGozun atdin cnmmm
Hadi gozun aydin keseyi gormuşsun cnm..KizlR doktora gittim
5+3 gunluk
Alttan muayene etti
Kese gorundu
Bi onceki gebeligimde miyom vardi
Yine miyom varmis ama tehlikeli bi yerde degil
Bnm agrilarimin sebebi rahmimin arkaya donuk olmasiymis, normal dogum yaptigim icin baglarim gevsemis ve rahmim geriye donuk pozisyon almis, uc ay bel agrilarin olur uzun sure oturma dedi
Canım merhaba bende buradayımKızlar galiba bende dahilim bu gruba yarın kesinleşecek allah nasip ederse ilk resmimiz bu olsun şimdilik
21 Ağustos ama geç döllenme var.Hayirli olsun cnm senin sat ne zaman
benimki uyumlu çıkmadı. son gittiğimde bebek 6+6 mış. Boyu da 8.93 müş. 48 günlük bebek oluyor. 42 ile toplayınca 50.93 yapıyor. Yani bebek son adet tarihine göre çok daha ileridebebeğinin boyunu mm cinsinden 42 ile topluyorsun. eğer bulduğun bu sayı son adet tarihinden itibaren geçen günlerin toplamına eşit ise bebeğinin gelişimi normaldir.
mesela kendimden örnek vereyim. dün kalp atışını duymak için doktora gittiğimde 6+5 haftalıktım. 6 hafta 5 gün de 47 gün eder.
bebeğin boyu 5,6 mm çıktı. bebeğin boyunu 42 ile toplayınca 47,6 çıkıyor. yani 47,6=47 uyumlu çıktı.
Aynen benimde oyle oluyo camaşirima cikiyo belli bir sure sonra doktora sormustum yeteri kadar gider zaten dedi normalmiş cikmasi... kizlar sizde gunde kactane kullaniyosunuz benim doktorum 3 tane dedi ve 12.haftaya kadar Yabanadogru KuzugillerYok yok dogru kullaniyosun bende gecen sefer yanlis kullandim sanmistim abim doktor o da yanimdaydi ona sordum oyle olmasi gerekiyomus canim gun icinde de ic camasirima geliyordu benim ara ara
Canım eşn ne güzel demiş maaşallah sizeBir de ben geç geldim kimseyi tanımıyorum. Tanışalım mı?
İsmim Cansu Gül
26 yaşımdayım
3 senelik evliyim
5 aylık kızım var
Ankarada yaşıyorum
Acil tıp teknisyenliği okudum. Ama çalışmıyorum şimdilik
Evet canım geç döllenme var bende satlarımız aynı olmuşgünaydın bizim satlar aynı sanırım
Canım çok geçmiş olsun..arkadaşlar günaydın,
yeni doğan 2 aylık yeğenimin kalbi delik çıktıda dün, tanıdığınız iyi bi çocuk kalp doktoru, kardiyolog var mıdır ?