- 3 Şubat 2012
- 827
- 770
-
- Konu Sahibi floransa17
- #18.901
Sağol canım benim tam 1 sene ara verdim şimdi 3. İnşallah bu kez olurAllah razi olsun canim insallah tez zamanda darisi basina rabbim kucagini doldursun saglikli hayirli evlat ile
Merhaba arkadaşlar doktorum eşimle bana kromozom testi istedi bulunduğun şehirde araştırmaya yaptırabilirsiniz dedi ben nereye başvuracağım hastane de acaba kadın doğuma mi ve eşim için nereye Başvuracağız bilen yazabilir mi
Çok sevindim canim allah tamamina erdirsin inşallah sağlıklaFloransacığım pazar günü olduğundan dr görüşü alamadım ama cuma 172di
bugün 410a Yükselmiş içim ferahladı
Bat a 2 günüm var .
Yarın doktorumla haberleşeceğiz inşallah ...
Buraları görmek bile çok güzel ...
Doğum öncesi sanada dua ettim rabbim muradini sanada sağlıkla nasip etsin inşallahCanı. Tebrik ederim sonunda bebeğini kucağına almissin
floransa17 senin gebelik nasil geciyor cinsiyet ogrendiniz mi kacinci haftadasin
Başlasam mı başlamasam mı derken kendimi hastahanede buldum yine . Uzun protokol uygulanacak ama süreç hakkında hiçbir bilgim yok. Bakalım herşeyin hayırlısı . Eylül 2017 den bir ben mi kaldım :)
İkisini de etlik Zübeyde hanım da yaptırdım . İlk i tutmuştu ama düşük yaptım . Bu 3. Tedavi olacak bakalım . Olmazsa yaz tatili için de yine bir yandan araştırma yapıyorum özel hastahane araştırması . Bu sefer Kayseri de deneyeceğim .ama inşallah tutar da gerek kalmazBen seni hatırlıyorum canım. Peki hangi hastane ve doktor ben yine başkent göğşen hocada yaptiracagim
Şimdilik Doğum kontrol hapı verdi 8 Şubat a kadar bunu kullanacağım .sonrasında da bir 10 gün de sanırım farklı bir ilaç verip 10 gün sonrasında bir daha çağıracakmış .bakalım süreci tam bilmiyorum çıktım bir yola ama. Çok da bilgilenip de strese girmek istemiyorum açıkçası.Havuz yöntemi mi uygulanacak uzun protokolden onu anladım ben rabbim muradini nasip etsin bu sayfada sana G gulumse-hayataDilanBoran BEYAZGULL hosbess cango58 GlySn akasyaaa5 dua ettim inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz kısa zamanda
Tebrik ederimSelamtugken
Evet öğrendik erkek
İlk 3 ay sorunlar bitmedi
Kanamalarim oldu
Umarim devami iyi olur
Bu hafta detayli ultrasonum var
Onu saglikli bir şekilde atlatabilirsem
Rahatliycam canim
Sagol canim Allah razi olsun senden. Insallah bizlerin de bu sefer yuzleri guler.Havuz yöntemi mi uygulanacak uzun protokolden onu anladım ben rabbim muradini nasip etsin bu sayfada sana G gulumse-hayataDilanBoran BEYAZGULL hosbess cango58 GlySn akasyaaa5 dua ettim inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz kısa zamanda
Bende varım Eylül 2017'den ama ben düşünmüyorum tedavi kendiliğinden olur diye bekliyorumBaşlasam mı başlamasam mı derken kendimi hastahanede buldum yine . Uzun protokol uygulanacak ama süreç hakkında hiçbir bilgim yok. Bakalım herşeyin hayırlısı . Eylül 2017 den bir ben mi kaldım :)
inşallah tutar canımİkisini de etlik Zübeyde hanım da yaptırdım . İlk i tutmuştu ama düşük yaptım . Bu 3. Tedavi olacak bakalım . Olmazsa yaz tatili için de yine bir yandan araştırma yapıyorum özel hastahane araştırması . Bu sefer Kayseri de deneyeceğim .ama inşallah tutar da gerek kalmaz
canım uzun değil yüksek dozda iğne tedavisi benim yumurta problemim yok cok oluyordu zaten. 20 25 yumurta toplamak amaç ve dondurmak.Havuz yöntemi mi uygulanacak uzun protokolden onu anladım ben rabbim muradini nasip etsin bu sayfada sana G gulumse-hayataDilanBoran BEYAZGULL hosbess cango58 GlySn akasyaaa5 dua ettim inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz kısa zamanda
canım araştırmada eşin için hangi bölüme gittiniz ve ben kadın doğumdan istetebiliyormuyum testleri. 3, tedavim dondurularak yapılacak kromozam sonucuna göre biyopsi yapılacak embriyolaraArastirma hastanesinde yaptırmıştık biz
Genetik testlerimize ve benim kan pıhtılaşmama bakildi ve pozitif çıkmıştı iyikidebaktirmistik.
Esimle birlikte kan verdik ama uzun sürede çıkmıştı sonuclar 2 ay belki daha fazlaydı
Tedavi sürecin. Nasil olacak
Bu test gelince mi baslayacaksiniz
Biz öyle yapmıştık
Masallh bir pasa daha geliyor saglikla zamaninda kavusup sarilmayi nasip etsin rabbim.insallh sorunsuz gececek canim ayrintilin . Hamilelikte ayrica keyifli sikintili gecsede : )Selamtugken
Evet öğrendik erkek
İlk 3 ay sorunlar bitmedi
Kanamalarim oldu
Umarim devami iyi olur
Bu hafta detayli ultrasonum var
Onu saglikli bir şekilde atlatabilirsem
Rahatliycam canim
İkisini de etlik Zübeyde hanım da yaptırdım . İlk i tutmuştu ama düşük yaptım . Bu 3. Tedavi olacak bakalım . Olmazsa yaz tatili için de yine bir yandan araştırma yapıyorum özel hastahane araştırması . Bu sefer Kayseri de deneyeceğim .ama inşallah tutar da gerek kalmaz
canım araştırmada eşin için hangi bölüme gittiniz ve ben kadın doğumdan istetebiliyormuyum testleri. 3, tedavim dondurularak yapılacak kromozam sonucuna göre biyopsi yapılacak embriyolara