- 7 Eylül 2017
- 1.524
- 3.330
- 46
-
- Konu Sahibi floransa17
- #18.921
Canım peki ücret verdin mi testlere hacettepe 132 TL dediTüp bebek dokotru istek kağıdı doldurdu
O kagitla araştırma hastanesinden randevu aldim tibbi genetik bölümüydu sanirim ismini hatirlayamaidm simdi
Haseki ye gönderilmis simdi baktim tahliller
Ama randevu icin bir ay bekledim
Sonuclarim da 2 aya çıktı
Ocakta kimyasal gebelik sonrasi randevu aldim
Subatta kan verdim
Nisan da sonuclarim çıktı
Mayista 3. Tedavime basladim
O embriyo tutmadı
Yazın ara verdik
4. De pozitifi gördüm
Ozel labratuvarda testler pahaliydi hatirliyorum
Benim ve esimin kromozomuna bakildi
Ayrica benim kan pihtilasmama bakildi
Ve 3. Tedavimde kan sulandirici iğnelere basladik
O nedenle onemliydi
Embriyoyu Genetige gondermek de iyi
Benim çok embriyom yoktu olan embriyo koyuldu
Sayisi cok olsaydi ben de genetige gondercektim
Canım peki ücret verdin mi testlere hacettepe 132 TL dedi
Yarın hacettepi arayacağım randevu için bakalım ne zaman diyecek cok geç tarihe veriyorlar normalde.Vermedim devlet hastanesi olduğu için
İstemediler birsey
floransa17
canım çok sevindim .allah sağlıkla kucağına almaya nasip etsin yakışıklı oğlunu ...
Şimdi nasılsın ?nasıl geçiyor günlerin
Yarın hacettepi arayacağım randevu için bakalım ne zaman diyecek cok geç tarihe veriyorlar normalde.
Araştırdım canım burada özel hastane yapıyor ama 910 TL istiyorBaska hangi hastanelerde var araştırdın mi?
Ama genetik sonuclair genelde belli basli yerlerde yapiliyo
Bi de sonuclari hizlandiramiyorlar
Belli bi suresi varmis
Birkac hafta oynuyor ozelle devlet sonucu cikmasinda
Araştırdım canım burada özel hastane yapıyor ama 910 TL istiyor
Hayır baktırmadım . Doktor lar da gerek görmediler herhalde bilemedim ki .Kan pıhtılaşmana baktirdin mi
Hayır baktırmadım . Doktor lar da gerek görmediler herhalde bilemedim ki .
Canım memlekete gidiyorum yarın araştırma hastanesine gün aldım hemen kan vereceğim inşallah. Sonuçlar ne zaman çıkar bilmiyorum ama hemen çıkar bence özel hastane 2 haftaya çıkar dedi bana. Ayrıca immunoloji bölümüne de randevu aldım bagisikliga bakılacak ona göre serum alacagimNe kadar sürede veriyor sonuclari
Bu fiyat genetikleriniz ve kan pihtilasma testinin fiyatimi
Yani İstanbul da 3 ay sürdü
Ankarada ne kadar surer acaba devlet hastanesinde
Vaktin varsa devlette ücretsiz yaptir
Ben iki tüp arasi denk geldiği icin beklemistim devleti
Bu 3. Tedavim olacakKaçınciya başlıyorsun
Gozunuz aydin insallah saglikla kucaginizada alirsiniz 9 ay sonra cok sevindim. Hicbir zman umudunu yitirmemeli kadinlar ozelliklede bebek konusunda en guzel orneklerindensin sende.bin sukur sevinciniz daim olsun.Merhaba kızlar
Selamfloransa17 cığım
Ben keseyi gördüm beş haftalığız.
Çok şükür
Allahım tüm isteyenlere benimle aynı yolda yürüyüp aynı şeyleri yaşayanlara en kısa zamanda nasip etsin ....herbirinize ayrı ayrı duacıyım
4sene içerisinde bir negatif aşılama
bir negatif tüp bebek.
Sıvı birikimi nedeniyle tüpünün alınmasından sonra uzun protokol başladığımız 3denemede sadece bir olgun yumurta toplanmıştı ...
Umutsuz başladığım hatta iptal etmek istediğim tedavim pozitif oldu
Ne olur hiç vazgeçmeyin umudunuzu yitirmeyin hiç ummadığınız anda rabbim güzel yüzünüzü güldürür inşallah
Merhaba kızlar
Selamfloransa17 cığım
Ben keseyi gördüm beş haftalığız.
Çok şükür
Allahım tüm isteyenlere benimle aynı yolda yürüyüp aynı şeyleri yaşayanlara en kısa zamanda nasip etsin ....herbirinize ayrı ayrı duacıyım
4sene içerisinde bir negatif aşılama
bir negatif tüp bebek.
Sıvı birikimi nedeniyle tüpünün alınmasından sonra uzun protokol başladığımız 3denemede sadece bir olgun yumurta toplanmıştı ...
Umutsuz başladığım hatta iptal etmek istediğim tedavim pozitif oldu
Ne olur hiç vazgeçmeyin umudunuzu yitirmeyin hiç ummadığınız anda rabbim güzel yüzünüzü güldürür inşallah
Amin amin. Allah yardimcinz olsun canim. Insallah sikintisiz guzelce atlatir ameliyati simdiden gecmis olsun.Slm kizlar nasilsiniz bizim cok duaya ihtiyacimiz var hamile arkadaslardan cok dua istiyorum kizimda dogustan yuznde simetrik bozukluk vardi gozunun biri da buyuk ve alni cokuk duzelir diye bekledik duzelmedi kafatasinda on sütur erken kapanmis doktorlar zekasal bi sorun olmaz ama dis gorunus icin ameliyat olmasi gerekiyo dediler ilerde sekil bozuklugu artarmis estetik olcak doktor arasririyoruz ilk 3 ayda kapali ameliyat sansi varmis ins iyi bi doktor buluruz biz denizlide oturuyoruz istanbulda iyi bi doktor varmis bakalim olmadi gelcez sorcaz ins en kisa zamanda kizimda kurtulur rabbim hic bir anneyi evladiyla sinamasin cok zor rabbim hepinizin bebegine once saglik versin
Çok geçmiş olsun inşallah güzel geçer ameliyatı ve güzel haberlerinizi alırız burdanSlm kizlar nasilsiniz bizim cok duaya ihtiyacimiz var hamile arkadaslardan cok dua istiyorum kizimda dogustan yuznde simetrik bozukluk vardi gozunun biri da buyuk ve alni cokuk duzelir diye bekledik duzelmedi kafatasinda on sütur erken kapanmis doktorlar zekasal bi sorun olmaz ama dis gorunus icin ameliyat olmasi gerekiyo dediler ilerde sekil bozuklugu artarmis estetik olcak doktor arasririyoruz ilk 3 ayda kapali ameliyat sansi varmis ins iyi bi doktor buluruz biz denizlide oturuyoruz istanbulda iyi bi doktor varmis bakalim olmadi gelcez sorcaz ins en kisa zamanda kizimda kurtulur rabbim hic bir anneyi evladiyla sinamasin cok zor rabbim hepinizin bebegine once saglik versin
Slm kizlar nasilsiniz bizim cok duaya ihtiyacimiz var hamile arkadaslardan cok dua istiyorum kizimda dogustan yuznde simetrik bozukluk vardi gozunun biri da buyuk ve alni cokuk duzelir diye bekledik duzelmedi kafatasinda on sütur erken kapanmis doktorlar zekasal bi sorun olmaz ama dis gorunus icin ameliyat olmasi gerekiyo dediler ilerde sekil bozuklugu artarmis estetik olcak doktor arasririyoruz ilk 3 ayda kapali ameliyat sansi varmis ins iyi bi doktor buluruz biz denizlide oturuyoruz istanbulda iyi bi doktor varmis bakalim olmadi gelcez sorcaz ins en kisa zamanda kizimda kurtulur rabbim hic bir anneyi evladiyla sinamasin cok zor rabbim hepinizin bebegine once saglik versin