2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Başlasam mı başlamasam mı derken kendimi hastahanede buldum yine . Uzun protokol uygulanacak ama süreç hakkında hiçbir bilgim yok. Bakalım herşeyin hayırlısı . Eylül 2017 den bir ben mi kaldım :)

hosbess hosbess nasilsin
Testi tekrarladinmi
Veya doktoruna gittin mi ?
Canım floransa17 floransa17 cığım
Testim 170ten -410a çıktıktan sonra artık kan yapmaya gerek Yok dedi
bir hafta sonraya 30ocak Çarşamba kese görmeye çağırdı ...
İnşallah herşey yolunda gider ...
Bugün itibariyle 3gün gecikmem oldu :dua:
Sen nasılsın hayatım ?

Merhaba kızlar uzun zamandır yoktum
Yarın doktoruma konuşup 3. Tedavime başlama kararı alacağız inşallah. Hamile ilan arkadaşları tebrik ederim Rabbim kolay doğum nasip etsin. Anne olan arkadaşlara hayırlı evlat yetistirebilmeleri için Rabbim güç kuvvet versin inşallah

Var var burdayiz BEYAZGULL BEYAZGULL nasilsin
Umudum- Umudum- var birkac kisi Eylül grubundan
İnsallah bu tedaviniz olumlu sonuçlanir
Bizi haberdar edin

@hosbess kese görünce iyi haberini bekliyoruz
Tek embriyo muydu?
Evet tek yumurtaydı hatta umutsuzdum iptal bile etmek istedim ama doktorumun motivasyonuyla vazgeçmedik...rabbim nasip etti tek yumurtadan

Az yumurta toplandı diye umutsuzluğa kapılan arkadaşlarım ben tek yumurta ile pozitifi gördüm
İnşallah da sağlıkla ilerleriz

Merhaba kızlar uzun zamandır yoktum
Yarın doktoruma konuşup 3. Tedavime başlama kararı alacağız inşallah. Hamile ilan arkadaşları tebrik ederim Rabbim kolay doğum nasip etsin. Anne olan arkadaşlara hayırlı evlat yetistirebilmeleri için Rabbim güç kuvvet versin inşallah
İnşallah tedavilerimiz hayırlı olur . Benim de 3. Tedavim olacak bakalım hayırlısı .umarım güzel sonuçlar alırız .

X