- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
-
- Konu Sahibi floransa17
- #18.861
Evet inceliyor ::)) canım gaz sancısı ile bogusuyoruz
Çok şükür iyiyim bende. Yarıyıl tatili için kararsız kaldım tedaviye başlasam mı diye . Zaman geçiyor ne bekliyorsun diyorum bazen sonra diyorum yaz tatilini bekle öğrenciler geri kalmasın derslerinden . Bilmiyorum kafam karışık bu ara .
Merhaba kızlar perşembe kan testi günüm .
Öncesinde idrar testi yapsam varsagebelik çıkar dimi?
Rabbim hayırla tamamına erdirsin sağlıkla devam Edip kucaklarinizi hayırla doldursun inşallahGünaydın ...allahım nasıl bir bel ağrısı yaşıyorum (çatAl bölgesi)anlatamam bacaklarımın herikiside uyuşuyor
İnşallah hayırlara çıksın ...
Üşütme benzeri bir kasık ağrımda var bir iki gündür
Transferimin 11.günündeyim sabaha karşı dayanamayıp erken gebelik testi yaptım silik ikinci çizgiyi gördüm
Meleğim miniğim benimle inşallah
Dua edin bana
Günaydın ...allahım nasıl bir bel ağrısı yaşıyorum (çatAl bölgesi)anlatamam bacaklarımın herikiside uyuşuyor
Transferimin 11.günündeyim sabaha karşı dayanamayıp erken gebelik testi yaptım silik ikinci çizgiyi gördüm
Dua edin bana
Rabbim inşallah melegini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canimGünaydın ...allahım nasıl bir bel ağrısı yaşıyorum (çatAl bölgesi)anlatamam bacaklarımın herikiside uyuşuyor
Dua edin bana
Buyumuste abi de olurmus benimkiEvet inceliyor ::)) canım gaz sancısı ile bogusuyoruz
Genel durumu iyi
Sen nasılsın abimiz nasıl
Maşallah kuzularaBuyumuste abi de olurmus benimki))) cok sukur iyiyiz gaz sancilariyla aynen bogusuyoruz.cok zorlu geviyor gaz olunca ama anlik rahatkayinca tadina doyum olmuyor
Merhaba dün kanda baktırdım 113küsür çıktı (eşimden gizli yaptırdım)hosbess test yaptin mi
Doktorun tekrarlaricak
Katlaninca rahatlayabilirsin
Ama su anda pozitif sevin bence :)
Tebrikler :)hosbess
Ay saol canım içime su serptin yarın katlanırsa
Akşama söylicem eşime kızıma
Aksama mi test yapicaksinhosbess