- 7 Eylül 2017
- 1.524
- 3.330
- 46
-
- Konu Sahibi floransa17
- #18.881
Bugün kan testi tekrarı yaptırdı doktoe
iki gün önce 113-ten bugün 172 ye çıkmış ..
.kafam çok karışık ...henüz kimseye birşey söylemedim
İçim rahat değil biraz düşük artmış
Bu kötüyemi işaret?
Moralini bozma biraz az olmuş ama pazara tekrarlayalım dedi ....Bence iyi artmış
Doktorun ne dedi
Moralini bozma biraz az olmuş ama pazara tekrarlayalım dedi ....
Şimdilik eşinden başka çok duyurmayalım bir Pazar’ı da görelim dedi
Bir karamsarlık kaplıyor içimi
....sizin yorumlarınız nedir
Bilmemek ne kötü
Floransacığım pazar günü olduğundan dr görüşü alamadım ama cuma 172di
Floransacığım pazar günü olduğundan dr görüşü alamadım ama cuma 172di
bugün 410a Yükselmiş içim ferahladı
Bat a 2 günüm var .
Yarın doktorumla haberleşeceğiz inşallah ...
Buraları görmek bile çok güzel ...
Canım
Allah razi olsun kizlar cok sukur 40+0da kucagimiza aldik normal dogum ile :))) cok fuzel hersey . Darisi hamile olanlara ve hamile kalmak isteyenlere insallah heekese boo bol dualar ettim .
Canı. Tebrik ederim sonunda bebeğini kucağına almissinevet sende artık bir anne ve oglusu oldun
Benim nicki doğumdan sonra anneveogluslari olarak mı degistirsem acep
Bu sayfada evlâd isteği yarım kalan tum arkadaşlara dua ediyorum onlarında sağlıkla ve hayırlısı ile muradları tamamlansın inşallah
Bende varım 2017 denBaşlasam mı başlamasam mı derken kendimi hastahanede buldum yine . Uzun protokol uygulanacak ama süreç hakkında hiçbir bilgim yok. Bakalım herşeyin hayırlısı . Eylül 2017 den bir ben mi kaldım :)
Evet tek yumurtaydı hatta umutsuzdum iptal bile etmek istedim ama doktorumun motivasyonuyla vazgeçmedik...rabbim nasip etti tek yumurtadan
İnşallah tedavilerimiz hayırlı olur . Benim de 3. Tedavim olacak bakalım hayırlısı .umarım güzel sonuçlar alırız .Merhaba kızlar uzun zamandır yoktum
Yarın doktoruma konuşup 3. Tedavime başlama kararı alacağız inşallah. Hamile ilan arkadaşları tebrik ederim Rabbim kolay doğum nasip etsin. Anne olan arkadaşlara hayırlı evlat yetistirebilmeleri için Rabbim güç kuvvet versin inşallah
Allah razi olsun canim insallah tez zamanda darisi basina rabbim kucagini doldursun saglikli hayirli evlat ileCanım tebrik ederim çok swvindim
Ben seni hatırlıyorum canım. Peki hangi hastane ve doktor ben yine başkent göğşen hocada yaptiracagimİnşallah tedavilerimiz hayırlı olur . Benim de 3. Tedavim olacak bakalım hayırlısı .umarım güzel sonuçlar alırız .