- 26 Eylül 2017
- 389
- 708
- 32
-
- Konu Sahibi floransa17
- #18.941
Canım nasılsın .çıktımi sonuçlarCanım memlekete gidiyorum yarın araştırma hastanesine gün aldım hemen kan vereceğim inşallah. Sonuçlar ne zaman çıkar bilmiyorum ama hemen çıkar bence özel hastane 2 haftaya çıkar dedi bana. Ayrıca immunoloji bölümüne de randevu aldım bagisikliga bakılacak ona göre serum alacagim
Teşekkür ederim iyiyim . 11 gündür lucrin kullanıyordum yarın gonal f e geçerim sanırım . Yeni hasta oldum yarın gideceğim hastahane ye
Canım rabbim yüzünü güldürsün buradan inşallah güzel haberlerinizi alacağız hepinizinÇok şükür bugün gonal f ve merional e geçtik . İlk kontrolüm Pazartesi bakalım hayırlısı
Maşallah Allah sağlıkla tamamına erdirsinCanım benim saolasın...iyiyim çok şükür ...
herşey yolunda ...sürekli açım ...iştahımı kontrol edemiyorum
Buhafta iki aylık olucak inşkontrolüm var ...
(Şu profil altında çıkan takvimde nedense farklı görünüyor onu çözemedim )
15gün önce kalp atışını görmüştük enson
budefa ne için çağırdığını sormak aklıma gelmedi ...
Sen nasılsın?
Yok canım 1 hafta kaldı sonuçlara. Çok şükür iyiyim sen nasılsınCanım nasılsın .çıktımi sonuçlar
Hadi bakalım temiz gelsin inşallah bende grip oldum bebek etkilenmeden geçer inşallahYok canım 1 hafta kaldı sonuçlara. Çok şükür iyiyim sen nasılsın
Yaaa çok geçmiş olsun canım. Bagisiklik testleri temiz çıktı ama kromozom testleri cikmadiHadi bakalım temiz gelsin inşallah bende grip oldum bebek etkilenmeden geçer inşallah
Selam arkadaşlar ...
ben 8.haftamda rutin kontrole gittiğimde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim ....herşey yolunda ve güzel ilerlerken neden bilmem ?bir hafta önce kalbi durmuş ben hiç birşey hisetmedim .
yarın hayırlısıyla kürtaj olucam ...
Rabbim sizlerin yüzünü güldürsün hayırlı evlatlar versin
Rabbim gönlüne göre versin inşallah tekrar sağlıkla gebe kalıp sağlıkla kucağına alırsın . Üzüldüm rabbim sabır versin inşallahSelam arkadaşlar ...
ben 8.haftamda rutin kontrole gittiğimde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim ....herşey yolunda ve güzel ilerlerken neden bilmem ?bir hafta önce kalbi durmuş ben hiç birşey hisetmedim .
CANIM GEÇMİŞ OLSUN RABBİM TEZ VAKİTTE SALİH SALİHA EVLATLAR VERSİN İNŞALLAH.Selam arkadaşlar ...
Dr istediği tüm testleri yaptırmıştık hayatım...herhalde onada bakmıştır diye tahmin ediyorum ...tüp bebeğe başlarken bir liste olarak vermişti içinde vardır tahminimce ...hosbess cim çok üzüldüm gerçekten
Saglikla en yakin zamanda gelsin insallah
Doktorun ne diyor?
Kan pıhtılaşma testi yapilmismiydi sana?
Dr istediği tüm testleri yaptırmıştık hayatım...herhalde onada bakmıştır diye tahmin ediyorum ...tüp bebeğe başlarken bir liste olarak vermişti içinde vardır tahminimce ...
Günde bir coraspin kullandırttı ...
Dr ta şaşkın henüz bizim göremediğimiz ama vücudun algıladığı organsal bir anomali varsa vücut bu şekilde bebekten vazgeçebiliyor dedi...
Genetik test yaptırabileceğimizi söyledi ama ben ilk kaybım olduğu için istemedim...
Cok gecmis olsun , Allah size sabir versin. Insallah bir sonraki denemenizde Allah kucaginiza almayi nasip eder.Dr istediği tüm testleri yaptırmıştık hayatım...herhalde onada bakmıştır diye tahmin ediyorum ...tüp bebeğe başlarken bir liste olarak vermişti içinde vardır tahminimce ...
Günde bir coraspin kullandırttı ...
Dr ta şaşkın henüz bizim göremediğimiz ama vücudun algıladığı organsal bir anomali varsa vücut bu şekilde bebekten vazgeçebiliyor dedi...
Genetik test yaptırabileceğimizi söyledi ama ben ilk kaybım olduğu için istemedim...