- 24 Şubat 2016
- 4.133
- 10.210
-
- Konu Sahibi floransa17
- #18.841
amin butun evlatlaraNe güzel
Allah uzun ve sağlıklı bir omur versin
floransa17 slm canım nasılsın
2017 Ramazan Dönemi 1. Denemesi negatif sonuç alan hosbess ben ...
Görüşmeyeli nasılsın neler yaptın ?merak ettim özledim.eski gurubuma merhaba demek istedim
Ben bugün merkez değişikliği ile beraber 2.denememin transferini oldum ..
(Bir iki ay öncesi tedavi öncesi hazırlık olarakhisteroskopi ve laporoskopi geçirip bir tüpümü aldırdım...))
Şimdi 13günlük bekleme dönemimdeyim...
Selamhosbess nasılsın
Hatırladım evet
Nerde yaptirdin yeni transferini
Ben havuç suyu içmiştim transfer sonrasi bilmiyorum faydasi varmiydi
Asagi egilmek ve yukari uzanmak gibi şeylerden kaçınmıştım
Bi de film izleyip yürüyüş yapip rahat stressiz gecirmistim
Benim 4. De tuttu
Darisi sana ve diğer arkadaşlarımıza
Sağlıkla gelip tamamlariz insallah
AA ne hoş tebrik ederim gözün aydın canım ....uzun zaman görüşmeyip güzel haberler duymak umut verici...
Havuç suyu çok severim ...keyifle denerim
Bu defa emsey Nesrin hanımdayım.
Bu defa eşime de söyledim stresli insanlarla görüşmüyor ortamlara dahil olmuyorum ...
Slm kizlar biz kizimiza kavustuk cok sukurhersey cok guzel gecti belden uyusturmali sezeryan olduk iyikide ogle olmusuz esimde girdi doguma o ani yasamak gormek paha bicilemez tarif edilemez bir duygu hemen 2 gunde toparlandik darisi sizlerin basina olsun
Maşallah geçmiş olsun allah analı babalı büyütsünSlm kizlar biz kizimiza kavustuk cok sukurhersey cok guzel gecti belden uyusturmali sezeryan olduk iyikide ogle olmusuz esimde girdi doguma o ani yasamak gormek paha bicilemez tarif edilemez bir duygu hemen 2 gunde toparlandik darisi sizlerin basina olsun
Canım çok sevindim gözün aydın allah analı babalı büyütsün inşallah meleğini maşallah sizeSlm kizlar biz kizimiza kavustuk cok sukurhersey cok guzel gecti belden uyusturmali sezeryan olduk iyikide ogle olmusuz esimde girdi doguma o ani yasamak gormek paha bicilemez tarif edilemez bir duygu hemen 2 gunde toparlandik darisi sizlerin basina olsun
Darısı sana ve tüm arkadaşlara olsun inşallahMaşallah geçmiş olsun allah analı babalı büyütsün
Ne güzel bir moral kaynağı bizlere
Ohhh cok sukur kavustunuz saglikla guzel gunlere ins. Darisi butun bekleyenlere. Benim de esim ve annem girdi canim gercekten dogum ani bambaska bir dunyaSlm kizlar biz kizimiza kavustuk cok sukurhersey cok guzel gecti belden uyusturmali sezeryan olduk iyikide ogle olmusuz esimde girdi doguma o ani yasamak gormek paha bicilemez tarif edilemez bir duygu hemen 2 gunde toparlandik darisi sizlerin basina olsun
Allah razı olsun canım 15 gün kaldık cuma günü hastaneden ciktik canimA anneveoglusu gözün aydın rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin . Bebek nasıl hala küvezde mi ?
Çok şükür iyiyim bende. Yarıyıl tatili için kararsız kaldım tedaviye başlasam mı diye . Zaman geçiyor ne bekliyorsun diyorum bazen sonra diyorum yaz tatilini bekle öğrenciler geri kalmasın derslerinden . Bilmiyorum kafam karışık bu ara .Allah razı olsun canım 15 gün kaldık cuma günü hastaneden ciktik canim
Sen nasılsın canım