2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

floransa17 slm canım nasılsın
2017 Ramazan Dönemi 1. Denemesi negatif sonuç alan hosbess ben ...
Görüşmeyeli nasılsın neler yaptın ?merak ettim özledim.eski gurubuma merhaba demek istedim

Ben bugün merkez değişikliği ile beraber 2.denememin transferini oldum ..

(Bir iki ay öncesi tedavi öncesi hazırlık olarakhisteroskopi ve laporoskopi geçirip bir tüpümü aldırdım...))
Şimdi 13günlük bekleme dönemimdeyim...

Selam hosbess nasılsın
Hatırladım evet
Nerde yaptirdin yeni transferini
Ben havuç suyu içmiştim transfer sonrasi bilmiyorum faydasi varmiydi
Asagi egilmek ve yukari uzanmak gibi şeylerden kaçınmıştım
Bi de film izleyip yürüyüş yapip rahat stressiz gecirmistim
Benim 4. De tuttu
Darisi sana ve diğer arkadaşlarımıza
Sağlıkla gelip tamamlariz insallah

AA ne hoş tebrik ederim gözün aydın canım ....uzun zaman görüşmeyip güzel haberler duymak umut verici...
Havuç suyu çok severim ...keyifle denerim
Bu defa emsey Nesrin hanımdayım.
Bu defa eşime de söyledim stresli insanlarla görüşmüyor ortamlara dahil olmuyorum ...

İyi haberlerini bekliyoruz

Çok sevindim S Sabrsukurdua
Gözünüz aydin
Darisi diger arkadaşlarımıza

Maşallah geçmiş olsun allah analı babalı büyütsün
Ne güzel bir moral kaynağı bizlere

Canım çok sevindim gözün aydın allah analı babalı büyütsün inşallah meleğini maşallah size

Benim doğum zor oldu oğlum kuvezde doğduğu günden beri ondan sana cevap yazamadım kusura bakma birde doğum benim kötü geçince seni korkutmak istemedim

Ohhh cok sukur kavustunuz saglikla guzel gunlere ins. Darisi butun bekleyenlere. Benim de esim ve annem girdi canim gercekten dogum ani bambaska bir dunya

Allah razı olsun canım 15 gün kaldık cuma günü hastaneden ciktik canim

Sen nasılsın canım
Çok şükür iyiyim bende. Yarıyıl tatili için kararsız kaldım tedaviye başlasam mı diye . Zaman geçiyor ne bekliyorsun diyorum bazen sonra diyorum yaz tatilini bekle öğrenciler geri kalmasın derslerinden . Bilmiyorum kafam karışık bu ara .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…