2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Çok şükür iyiyim bende. Yarıyıl tatili için kararsız kaldım tedaviye başlasam mı diye . Zaman geçiyor ne bekliyorsun diyorum bazen sonra diyorum yaz tatilini bekle öğrenciler geri kalmasın derslerinden . Bilmiyorum kafam karışık bu ara .

Canim bedenen ve ruhen ne zaman kendini hazır hissedersen doğru zaman o zamandır inşallah rabbim güzel haberlerini almayı nasip eder

Merhaba ben de ilk tüp bebek işlemime başlayacağım. Yumurta toplama işlemi genel anestezi ile değil de sedimantasyonla yapılacak dediler,bu yöntemle yumurta toplatan varmı,bilinç açık uyutuluyormuşsun, Ağrı acı hissediliyor mu acaba?

İdrarda çıkar
Ama bazen çıkmayabiliyor
O zamanda Boşuna stres olabilirsin

5. Gün embriyosu genelde 8. Gün cikiyor kanda
Emin olmak için kan tahlil gününüde bekleyebilirisn

Günaydın ...allahım nasıl bir bel ağrısı yaşıyorum (çatAl bölgesi)anlatamam bacaklarımın herikiside uyuşuyor
İnşallah hayırlara çıksın ...
Üşütme benzeri bir kasık ağrımda var bir iki gündür

Transferimin 11.günündeyim sabaha karşı dayanamayıp erken gebelik testi yaptım silik ikinci çizgiyi gördüm
Meleğim miniğim benimle inşallah :anne:
Dua edin bana

Günaydın ...allahım nasıl bir bel ağrısı yaşıyorum (çatAl bölgesi)anlatamam bacaklarımın herikiside uyuşuyor

Transferimin 11.günündeyim sabaha karşı dayanamayıp erken gebelik testi yaptım silik ikinci çizgiyi gördüm
Dua edin bana
Rabbim hayırla tamamına erdirsin sağlıkla devam Edip kucaklarinizi hayırla doldursun inşallah

Dua edin bana

Cok sevindim hosbess hosbess
Dikkat et kendine
Ani hareketlerden kaçın
Hayirli olsun
2 gunun kaldi kan testine
Kaçıncı denemendi bu hosbess hosbess

Dua edin bana
Rabbim inşallah melegini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canim

Merhaba dün kanda baktırdım 113küsür çıktı (eşimden gizli yaptırdım)
Cuma kanı tekrarlatıcam
Ben henüz kimseye söylemedim emin olamıyorum :dua:şaşkın şaşkın geziyorum :110:
Çokmu karamsarım ?
...
Günüm geçene kadar kimseye söylemek istemiyorum ama nasıl saklayacağımıda bilmiyorum ....
Değerim iyimi Gönül rahatlığıyla söyleyip sevinebilir miyiz:anneadayı:
Bir akıl verin

X