- 24 Şubat 2016
- 4.133
- 10.210
-
- Konu Sahibi floransa17
- #18.821
Amin canim butun bebislerimiz icin. allah razi olsun . Darisi hepinize insaallah saglikla kolayca kavusun saglikla cikin hastaneden.tugken canim gozun aydin rabbim anali babali buyutsun karsisina hep iyi insanlar cikarsin insallah darisi basimiza toparlaninca detaylari paylas bizimle muhakkak
Sagol canim darisi basina insallah rabbim evlatsiz anne birakmasintugken gözün aydın canım Rabbim analı babalı büyütsün inşallah
@gulumse-hayata arkadaşım hayırlısı böyleymiş demekten başka birşey gelmiyor elden... Rabbim en kısa zamanda meleğini göndersin inşallah
A anneveoglusu canim arkadasim hep destek olup hatrimi sordun cok guzel kalpli bir annesin sen iyiki tanidim seni umutlandirdin hep dualarini hic eksik etmedin. Simdi etiket yaparken farkettim bennde artik anneve oglusu oldum :))) insallah rabbim herkese nasip etsin. Evlat kokusu girmeyen ev birakmasin. Heeseyde var hayir neden olmadi dememek gerek bu duyguyu yasamak icin de asla vazgecmemek gerek. Guzel kalbinin mukafati mucizenide insallah saglikla alacaksin kucagina canim benim
Evet degistir canim ogullarisin sen artik cok sukur sagliklada al kucagina.evet sende artık bir anne ve oglusu oldun
Benim nicki doğumdan sonra anneveogluslari olarak mı degistirsem acep
Bu sayfada evlâd isteği yarım kalan tum arkadaşlara dua ediyorum onlarında sağlıkla ve hayırlısı ile muradları tamamlansın inşallah
evet sende artık bir anne ve oglusu oldun
Benim nicki doğumdan sonra anneveogluslari olarak mı degistirsem acep
Bu sayfada evlâd isteği yarım kalan tum arkadaşlara dua ediyorum onlarında sağlıkla ve hayırlısı ile muradları tamamlansın inşallah
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün.Allah razi olsun kizlar cok sukur 40+0da kucagimiza aldik normal dogum ile :))) cok fuzel hersey . Darisi hamile olanlara ve hamile kalmak isteyenlere insallah heekese boo bol dualar ettim .
Sagol canim darisi basina. zman su gibi akip geciyor insallah saglikla kavusun herbiriniz.Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün.
Benim yarın doğum olacak inşallah canım sağlıkla kavusalim evladlarimiza inşallahSlm kizlar nasilsiniz dogum tarihi belli olan var mı bizim kiz biraz inatci cikti hala donmedi sezeryan olcaz tarihimiz belli oldu nasip olursa 4 ocakta bakalim
Slm kizlar nasilsiniz dogum tarihi belli olan var mı bizim kiz biraz inatci cikti hala donmedi sezeryan olcaz tarihimiz belli oldu nasip olursa 4 ocakta bakalim
Benim yarın doğum olacak inşallah canım sağlıkla kavusalim evladlarimiza inşallah
Rabbim tüm isteyen arkadaşlara sağlıkla nasip etsin inşallah
Slm kizlar nasilsiniz dogum tarihi belli olan var mı bizim kiz biraz inatci cikti hala donmedi sezeryan olcaz tarihimiz belli oldu nasip olursa 4 ocakta bakalim
Amin canim insallah bakalim A anneveoglusu canim sen benden geriydin ama simdi bizden buyuk olcaniz rabbim saglikla kavusmani nasip etsin bizede haber verYılın son bebeği A anneveoglusu
Yılın ilk bebeği senin S Sabrsukurdua
Olacak sanırım
Hayırlı haberlerle gelin
Tecrübelerinizi paylaşırsaniz seviniriz :)
tugken nasil gidiyor ?
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.banafa dua edersin.su sıkıntılı günleri atlatabilmem için çok duaya ihtiyacım varBenim yarın doğum olacak inşallah canım sağlıkla kavusalim evladlarimiza inşallah
Rabbim tüm isteyen arkadaşlara sağlıkla nasip etsin inşallah
Cok yorucu :)))) uykusuz gecelr berbat daginik ev kosmaca ile tuvalet ve azicik bisey atistirma ihtiyaci amaaaa muhtesem bir dugu ask hepsini alip goturuyor. Insallah darisi basinisa.Yılın son bebeği A anneveoglusu
Yılın ilk bebeği senin S Sabrsukurdua
Olacak sanırım
Hayırlı haberlerle gelin
Tecrübelerinizi paylaşırsaniz seviniriz :)
tugken nasil gidiyor ?
Canim yan etkisi olarak biliyorum o anestezinin. Herkeste olmuyor . Yada daha hafif atlatiyorlar . Bunye den bunyeye degisyor belkideKizlar belden uyusturmali olarak sezeryan olanlar varmi aramizda doktorum onu tavsiye ediyo ama kalici bas agrisi ve bel agrisi olanlar var karar veremedim
Cok yorucu :)))) uykusuz gecelr berbat daginik ev kosmaca ile tuvalet ve azicik bisey atistirma ihtiyaci amaaaa muhtesem bir dugu ask hepsini alip goturuyor. Insallah darisi basinisa.
Aynen canim yan etkisi olabiliyomus bende karar veremedim hala arastiriyorum bakalim ne olcakCanim yan etkisi olarak biliyorum o anestezinin. Herkeste olmuyor . Yada daha hafif atlatiyorlar . Bunye den bunyeye degisyor belkide
Insallah en kolay en guzel dogum seklini nasip eder rabbim canimAynen canim yan etkisi olabiliyomus bende karar veremedim hala arastiriyorum bakalim ne olcak