2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

tugken canim gozun aydin rabbim anali babali buyutsun karsisina hep iyi insanlar cikarsin insallah darisi basimiza toparlaninca detaylari paylas bizimle muhakkak
Amin canim butun bebislerimiz icin. allah razi olsun . Darisi hepinize insaallah saglikla kolayca kavusun saglikla cikin hastaneden.

Sagol canim darisi basina insallah rabbim evlatsiz anne birakmasin

A anneveoglusu canim arkadasim hep destek olup hatrimi sordun cok guzel kalpli bir annesin sen iyiki tanidim seni umutlandirdin hep dualarini hic eksik etmedin. Simdi etiket yaparken farkettim bennde artik anneve oglusu oldum :))) insallah rabbim herkese nasip etsin. Evlat kokusu girmeyen ev birakmasin. Heeseyde var hayir neden olmadi dememek gerek bu duyguyu yasamak icin de asla vazgecmemek gerek. Guzel kalbinin mukafati mucizenide insallah saglikla alacaksin kucagina canim benim

evet sende artık bir anne ve oglusu oldun
Benim nicki doğumdan sonra anneveogluslari olarak mı degistirsem acep

Bu sayfada evlâd isteği yarım kalan tum arkadaşlara dua ediyorum onlarında sağlıkla ve hayırlısı ile muradları tamamlansın inşallah

Evet degistir canim ogullarisin sen artik cok sukur sagliklada al kucagina.
Duana binlerce kez amin

Allah razı olsun sağlıkla kucağına alirsin insallahbizlerede dua edersen seviniriz

Slm kizlar nasilsiniz dogum tarihi belli olan var mı bizim kiz biraz inatci cikti hala donmedi sezeryan olcaz tarihimiz belli oldu nasip olursa 4 ocakta bakalim
Benim yarın doğum olacak inşallah canım sağlıkla kavusalim evladlarimiza inşallah

Rabbim tüm isteyen arkadaşlara sağlıkla nasip etsin inşallah

Slm kizlar nasilsiniz dogum tarihi belli olan var mı bizim kiz biraz inatci cikti hala donmedi sezeryan olcaz tarihimiz belli oldu nasip olursa 4 ocakta bakalim

Benim yarın doğum olacak inşallah canım sağlıkla kavusalim evladlarimiza inşallah

Rabbim tüm isteyen arkadaşlara sağlıkla nasip etsin inşallah

Daha dün gibiydi test sonuçlarınızı beklediğimiz günler zaman su gibi akıyor...Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşallah...

Kizlar belden uyusturmali olarak sezeryan olanlar varmi aramizda doktorum onu tavsiye ediyo ama kalici bas agrisi ve bel agrisi olanlar var karar veremedim

Yılın son bebeği A anneveoglusu
Yılın ilk bebeği senin S Sabrsukurdua
Olacak sanırım
Hayırlı haberlerle gelin
Tecrübelerinizi paylaşırsaniz seviniriz :)

tugken nasil gidiyor ?
Cok yorucu :)))) uykusuz gecelr berbat daginik ev kosmaca ile tuvalet ve azicik bisey atistirma ihtiyaci amaaaa muhtesem bir dugu ask hepsini alip goturuyor. Insallah darisi basinisa.

Kizlar belden uyusturmali olarak sezeryan olanlar varmi aramizda doktorum onu tavsiye ediyo ama kalici bas agrisi ve bel agrisi olanlar var karar veremedim
Canim yan etkisi olarak biliyorum o anestezinin. Herkeste olmuyor . Yada daha hafif atlatiyorlar . Bunye den bunyeye degisyor belkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…