2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Senin bugün kaçıncı gün oldu canım. Sana da arada ateş basıyor mu. Ya da ter. Belirti diye demiyorum. İlaçlardan mi acaba diyorum bi de ben sanki gribim kirgiplik var. Birazda burun akintisi
Valla o ateş basmalar ilk zamanlarda vardı ama şimdi havanın serinlemesi ve bazı ilaçların bitmesiyle kayboldu bende hafif gribim bu ateş basmasından açık yattım hep ve biraz gribim benim bugün 4. Günüm ve hiçbir belirtim Yok ne kasık nede bel ağrısı tutumadı sanırım benim vücudumda değişik hiçbirşey yok çok iyiyim hatta normal zamanlardaki gibiyim napalım herşey nasip kısmet

Belirti olmaz canım cok erken. Kötü düşünme. İyi haberlerini alacağız senin

Ne kadar sürede çıkıyormuş kan testinin sonucu Zeyneptanemm
Valla kendi sonucumu bekliyomus gibi heycanlandim
Hadi hayirlisi insallah

4 e doğru arıtacaklarmış canımAllah hepinizden razi olsun inanın iyiki üye olmuşum sizlerle taşıan bana çok destek oldu hepiniz hakkınızı helal edin bu süreç için vaktinizi aldim

Anneveoglusu canim yas 38. Kumralim uzun boyluyum ahahahah. Canim yaa karnim cok sisti benim adet olucagin zaman siserya bugun oyle oldu. Ve aynen karnim delik desik oldu igneden morardi
  • Ben de 40 yaşındayım buğday tenliyim
Bugün doktora gittim 10 yumurta saydi sanırım çarşamba günü yumurta toplama olacak 3 tane daha ğne aldım geldim Bu üç iğneyi nasıl yapacağım inan ben de bilmiyorum artık çok zorlanıyorum
Kilo aldım ben kocaman göbek var ve senin ki gibi morarmis

Bende doktordayim simdi. Canim ya artik iyice yorulduk sinir geldi dimi. Ama olsun bak bebeklerimizi alinca kucagimiza unutacagiz bunlari. Moralini yuksek tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…