- 5 Haziran 2017
- 2.076
- 2.168
- 34
- Konu Sahibi floransa17
- #1.701
Tskler cnm cevabın için. Ne durumdasin bugün?Ben transferden itibaren hep yan yattım cnm bende sırt üstü uyuyamam . gerek te yok zaten bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tskler cnm cevabın için. Ne durumdasin bugün?Ben transferden itibaren hep yan yattım cnm bende sırt üstü uyuyamam . gerek te yok zaten bence
Senin bugün kaçıncı gün oldu canım. Sana da arada ateş basıyor mu. Ya da ter. Belirti diye demiyorum. İlaçlardan mi acaba diyorum bi de ben sanki gribim kirgiplik var. Birazda burun akintisiİstediğin gibi yat canım uyurken nasılsa kaç şekile girdiğimizi bilmiyoruz:)
Hastanede msnKızlar günaydın fitilim olduğu için bekliyorum 9 a doğru viki cad yeminle şuracıkta ruhumu teslim edicem kalbim küt küt çok korkuyorum
Ay canım ya anlıyorum heycani ama ben her zaman kan testinden önce bir kaç kez idrar testinden yanayım evde yaptın mi hiç test ?Kızlar günaydın fitilim olduğu için bekliyorum 9 a doğru viki cad yeminle şuracıkta ruhumu teslim edicem kalbim küt küt çok korkuyorum
İdrar testini yapcan kizzzzKızlar günaydın fitilim olduğu için bekliyorum 9 a doğru viki cad yeminle şuracıkta ruhumu teslim edicem kalbim küt küt çok korkuyorum
Bebegimmm insallah kuzun sende. Bekliyoruz 4 gozle. Halay cekicez bak. Hadi bakalimKızlar günaydın fitilim olduğu için bekliyorum 9 a doğru viki cad yeminle şuracıkta ruhumu teslim edicem kalbim küt küt çok korkuyorum
Kaçıncı gününKızlar günaydın fitilim olduğu için bekliyorum 9 a doğru viki cad yeminle şuracıkta ruhumu teslim edicem kalbim küt küt çok korkuyorum
Ay canım ya anlıyorum heycani ama ben her zaman kan testinden önce bir kaç kez idrar testinden yanayım evde yaptın mi hiç test ?
O idrar testi beni de üzdü önceden. ..hayır yapmadım canım hep hüsran yaşadım o yüzden boşuna moralimi bozmak istemedim
Kaçıncı günün
Aaaaaaaaa Aaaaaaaaa aaaaaahemşirem transfer günüde sayılıyor dedi 12günüm bugün cagirdilar
Aaaaaaaaa Aaaaaaaaa aaaaaa
Heyecan .... ne olcak...ne oldu kizzzz bide sen yüreğime indirme
Aynen bende evde hep hüsran yaşadım ama yinede kan testi önceden hazırlıklı olmak daha rahat geliyo bana birgün hamile kalırsam bunu bilsem bile o idrar testini yapıp o çizgiyi bile bile görmeyi beklicem :)))hayır yapmadım canım hep hüsran yaşadım o yüzden boşuna moralimi bozmak istemedim
Aynen bende evde hep hüsran yaşadım ama yinede kan testi önceden hazırlıklı olmak daha rahat geliyo bana birgün hamile kalırsam bunu bilsem bile o idrar testini yapıp o çizgiyi bile bile görmeyi beklicem :)))
Kaşbim küt küt attı ya :)) güzel haberlerle geleceğine inancımız tam. Gönül rahatlığıyla git gel inşallahBiz gidiyoruz Ya Allah bismillah... Gidicez ve bu maçı alıp gelicez iste o kadar (kendime gaz veriyorum)dua edin yalvaririm