2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

ceymi ceymi bende yoğun bel ağrısı göğüs hassasiyeti ve kasığımda ani batmalar var ama belkide regl belirtisidir insan belirtileride neye yorumlayacağını hiç bilmiyor ve kafası karışıyor ...bende düşünüyorumki belkide senin gibi belirti olmaması tuttuğunu gösteriyordur onun için bozma moralini

Günaydın kızlar ben hala regli olmadım, idrar testi yapsam mı, geçen ayda 2 gün gecikmişti o yüzden çok ümitlenmek istemiyorum ama olabilir mi ki. O kadar çok test yaptım ki 1 yıldır o yüzden nefret geldi testlerden

ceymi ceymi bende yoğun bel ağrısı göğüs hassasiyeti ve kasığımda ani batmalar var ama belkide regl belirtisidir insan belirtileride neye yorumlayacağını hiç bilmiyor ve kafası karışıyor ...bende düşünüyorumki belkide senin gibi belirti olmaması tuttuğunu gösteriyordur onun için bozma moralini
Bence bu tür belirtilerin olması gerekiyor gibi geliyor bana canım az çok vücudumu tanıyorum inşallah korkularımız yersizdir

Günaydın kızlar ben hala regli olmadım, idrar testi yapsam mı, geçen ayda 2 gün gecikmişti o yüzden çok ümitlenmek istemiyorum ama olabilir mi ki. O kadar çok test yaptım ki 1 yıldır o yüzden nefret geldi testlerden
Allah ummadığın yerden güldürür belki o kadar çok mucizesi varki yaradanın

Canım maşallah yumoslar 13 çok iyi masallah:nazar:
Embriyolog aradimi sonrasında gelişimleri nasılmış bu ay transfer de olacakmi hayırlı haberlerini alalım artık iğneler zorluyor beni gobusss morardi zor giriyor iğneler

aradılar cnm 3. gün bgn 11'inin gelişimi devam ediyormuş . 5. günde dondurma olucak nasipse. benim rahimdeki sıkıntıdan dolayı transfer ekim ayını ertelendi canım benim. sen naptın opu. ne zaman kesin belli oldu mu?

aslında hastanede 2 saatte çıkıyor bende öyle söyledim tedavi gördüğüm klinige gittiğim için onlar bizim ayrıntılı dedi 3 kere tekrar incelem yapılıyor o yüzden uzun sürüyor dediler hayırlısı beklicez

canım ne güzel sen zorlu süreçleri atlatmışsın. inş. bugünde güzel haber alırsın. dualarım seninle

Göbek iğnesi kol iğnesi ne ki . Sen hiç progestan yedin mi :mad: Ben de aynı sen gibi acı çektikçe bir ağlama geliyor ya olmazsa bunun sonunda diye . Rabbim acısın da bizlere hayirli değilse de gonlumuzdekini hayirli kılsın . Igne den yürüyemiyorum oturamıyorum kalkamiyorum hareketler kisitlandikca kendimi kasıyorum . Rabbim inşallah bekleyen herkesin yüzünü güldürsün
En çok da zaten o iğnelerden korkuyorum canım daha o aşamaya gelmedim bilemiyorum Rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkartması vardı Çok zorlu bir süreçten geçiyoruz

X