2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

canım ne güzel sen zorlu süreçleri atlatmışsın. inş. bugünde güzel haber alırsın. dualarım seninle

sağol canım ama benim için zaten sonucu almak zorlu süreç istedikleri kadar kan alsınlar yoksazaten hemşire hangi koldan alayim dedi bende hangisinden pozitif çıkacaksa ondan al hatta pozitif çıkacaksa ikisindende alabilirsin dedimsaka bir yana tabi oraya gitmekte ayrı stres yasatiyor

canım çok alemsin tedavi sürecin bitti ve bekleyişinin son günü ya o anlamda atlatmışsın demek istedim:) ve sendeki bu pozitiflik maşallah sana eminim ki güzel sonuç alacaksın bugün

heee pardon kız amannnn telaseme ver durumu napayım ben heyecan olunca ceneme vuruyor kendimi durduramıyorum rezil olup duruyoruminşallah canim

Maşallah maşallah 5. güne kadar gider inşallah çok sevindim arkadaşım
Benim opu belli oldu Çarşamba günü saat 9.30 da

Rahim dinlenmesi iyi oldu canım bunda da bir hayır vardır

Ekimde benimde miyon operasyonu olacak

Rızkımız neyse bir adim öteye gidemediğimiz gibi
Kaderimiz neyse onu da değiştiremeyiz kizlar
Bugün bayagi kaderci uyandım sabah
Kendimi en kötüye hazırladim
Hatta insanlara nasil soyleyecegimi bile hazirladm kafamda. Kismet değilmiş napalim buraya kadarmis denedik olmadi gibi laflar hazirladim..

Esasinda Allah bunu istemez , geçmişi degitiremedigimiz gibi gelecegi de düşünmek faydasiz
İlk sayfada ki liste de kimin bu hafta hamile kalip kalmayacagi belli esasinda( insallah hepimiz hamile kaliriz )
Belirtilere odaklanip moralimizi bozmayalim kızlar
Allah hakkimizda hayirlisini versin diye dua edelim
Sabirla bekleyelim..

hakkında hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberler alirsin

saol canım benim inş. sağlıklı devam eder.
benimde 09.30 da olmuştu akşam çatlatma iğnelerin var değil mi?
aynen doktor ertelemeyi uygun gördü bizde kabul ettik mecbur.canım seninde dondurulucak ya , dondurma ücreti alacaklar mı sizden alıyorsa ne kadar biliyormusun?
alsınlar ve bir daha oluşmasın inş. miyon sonrasında gelsin transfer:)

Gittim doktora baba bak dedim, popomda iğne yapılacak yer kalmadı çabuk bana jrl ver dedim. Verdi tiililili. Oh be kurtuldum. Sabah akşam kullanacakmışım

Valla brn öyle bir şey demedim ama. Transferde o ce Biret gün arayla 2 kez vuruldu m o igneyi. Transfer günü kesti doktor o igneyi yapma dedi

Arkadaşlar jeli kullanan arkadaşlar daha doğrusu. Hemşirenin başı kalabalıktı ben de internetten falan bakarım dedim ama bulamadım birşey. Ben bu jeli yapyım tamam. Sonra yatıyor muyum geziyor muyum napıyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…