- 27 Eylül 2009
- 1.070
- 538
-
- Konu Sahibi floransa17
- #1.741
İniallah canım rabbim hepimize nasip etsinBelirti olmaz canım cok erken. Kötü düşünme. İyi haberlerini alacağız senin
Zeyneptanemm canım saat 4 de güzel haberlerle gel dualarımız seninle
Günaydın kızlar ben hala regli olmadım, idrar testi yapsam mı, geçen ayda 2 gün gecikmişti o yüzden çok ümitlenmek istemiyorum ama olabilir mi ki. O kadar çok test yaptım ki 1 yıldır o yüzden nefret geldi testlerden
Ay hadi insallah hamilesindir canimGünaydın kızlar ben hala regli olmadım, idrar testi yapsam mı, geçen ayda 2 gün gecikmişti o yüzden çok ümitlenmek istemiyorum ama olabilir mi ki. O kadar çok test yaptım ki 1 yıldır o yüzden nefret geldi testlerden
Bence bu tür belirtilerin olması gerekiyor gibi geliyor bana canım az çok vücudumu tanıyorum inşallah korkularımız yersizdirceymi bende yoğun bel ağrısı göğüs hassasiyeti ve kasığımda ani batmalar var ama belkide regl belirtisidir insan belirtileride neye yorumlayacağını hiç bilmiyor ve kafası karışıyor ...bende düşünüyorumki belkide senin gibi belirti olmaması tuttuğunu gösteriyordur onun için bozma moralini
Ben regl olacak gibi hissediyorum. Mümkün mü bu kadar erken? Transferin 7. Günü bugün
Allah ummadığın yerden güldürür belki o kadar çok mucizesi varki yaradanınGünaydın kızlar ben hala regli olmadım, idrar testi yapsam mı, geçen ayda 2 gün gecikmişti o yüzden çok ümitlenmek istemiyorum ama olabilir mi ki. O kadar çok test yaptım ki 1 yıldır o yüzden nefret geldi testlerden
Allah yardımcın olsun.Biz gidiyoruz Ya Allah bismillah... Gidicez ve bu maçı alıp gelicez iste o kadar (kendime gaz veriyorum)dua edin yalvaririm
Regl belirtileri ile gebelik belirtileri çok benzer derlerBen regl olacak gibi hissediyorum. Mümkün mü bu kadar erken? Transferin 7. Günü bugün
Canım maşallah yumoslar 13 çok iyi masallah
Embriyolog aradimi sonrasında gelişimleri nasılmış bu ay transfer de olacakmi hayırlı haberlerini alalım artık iğneler zorluyor beni gobusss morardi zor giriyor iğneler
bende şu an adet olmayı bekliyorum ekimin sonu gel dedi kasım ortası gibi transfer edilecek sanırım.Kızlar bende suan Vitamin kullanıyorum ekimde yumurtalar toplanacak insallah
aslında hastanede 2 saatte çıkıyor bende öyle söyledim tedavi gördüğüm klinige gittiğim için onlar bizim ayrıntılı dedi 3 kere tekrar incelem yapılıyor o yüzden uzun sürüyor dediler hayırlısı beklicez
bende kimseye söylemedim sonra onların sorularıyla uğraşması daha zor . bi arkadaşım tavsiye etmişti. herkes beni kist tedavisine gidiyorum sanıyor.Hee anasini satayim bosveeerrr transfer olunca soylemiycem. Sonucu kotu olursa daha tedavi suruyor derim amaaannn salla gitsin
En çok da zaten o iğnelerden korkuyorum canım daha o aşamaya gelmedim bilemiyorum Rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkartması vardı Çok zorlu bir süreçten geçiyoruzGöbek iğnesi kol iğnesi ne ki . Sen hiç progestan yedin miBen de aynı sen gibi acı çektikçe bir ağlama geliyor ya olmazsa bunun sonunda diye . Rabbim acısın da bizlere hayirli değilse de gonlumuzdekini hayirli kılsın . Igne den yürüyemiyorum oturamıyorum kalkamiyorum hareketler kisitlandikca kendimi kasıyorum . Rabbim inşallah bekleyen herkesin yüzünü güldürsün