2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

ceymi bende yoğun bel ağrısı göğüs hassasiyeti ve kasığımda ani batmalar var ama belkide regl belirtisidir insan belirtileride neye yorumlayacağını hiç bilmiyor ve kafası karışıyor ...bende düşünüyorumki belkide senin gibi belirti olmaması tuttuğunu gösteriyordur onun için bozma moralini

Günaydın kızlar ben hala regli olmadım, idrar testi yapsam mı, geçen ayda 2 gün gecikmişti o yüzden çok ümitlenmek istemiyorum ama olabilir mi ki. O kadar çok test yaptım ki 1 yıldır o yüzden nefret geldi testlerden

Bence bu tür belirtilerin olması gerekiyor gibi geliyor bana canım az çok vücudumu tanıyorum inşallah korkularımız yersizdir

Allah ummadığın yerden güldürür belki o kadar çok mucizesi varki yaradanın

aradılar cnm 3. gün bgn 11'inin gelişimi devam ediyormuş . 5. günde dondurma olucak nasipse. benim rahimdeki sıkıntıdan dolayı transfer ekim ayını ertelendi canım benim. sen naptın opu. ne zaman kesin belli oldu mu?

canım ne güzel sen zorlu süreçleri atlatmışsın. inş. bugünde güzel haber alırsın. dualarım seninle

En çok da zaten o iğnelerden korkuyorum canım daha o aşamaya gelmedim bilemiyorum Rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkartması vardı Çok zorlu bir süreçten geçiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…