2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Arkadaşlar göbekten iğne yaparken göbek deliğini baz alarak 3-4 parmak sonrasına alt kısım ve sağ sol kısmına yapabilirsiniz benim ilklerde yaptığım hatayı galiba sizde yapıyorsunuz nen bir kaç gün morartınca yoğun bakım hemşire daha öncede kadın doğum hemşiresiydi o öğretmişti bana 90 derece dik açılı ile yapmak gerekiyor iğne içerdeyken oynatmamak ve daha önemlisi yaptığınız enjektördeki hava kesinlikle almak gerekiyor o yüzden enjektörü biraz ileriye iterek birazcık ilacı fışkurtarsınız çok az tabiki ve dikkatli olarak yapıldıpında havasınıda almış olursunuz böyle yaptığınızda morarmalar ve ağrılar o kadar olmuyor hata bende hiç olmadı bu iki tedavide

Arkadaşlar bu arı sütüne ne zaman başlamak gerek.tedavi başlayınca mı yoksa öncesinden başlamak daha mı iyi olur

Evet göbek deliğinin 3-4 parmak sonrasını söylemedim bunu hemşireniz zaten söylemiştir diye düşünmüştüm

Kusum ben hic yapamiyorum korkakim ben. Gidip hergun semt poliklinigene vurduruyorum. Hep dusunuyom su alttan yaptiginiz jel varya korkarim onuda itemem ben onuda kimseye yaptiramayacagima gore. Kimin bokunu yesem bilemiyorum

Kızlar bende suan Vitamin kullanıyorum ekimde yumurtalar toplanacak insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…