2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Normal adete göre hesaplanmiyor sanirim biz sureci labaratuarda yaptirdigimiz icin 5-10 gun atmasi lazım

Valla hayali bile çok güzel di mi kizlar
Mayis sonu da doğum icin güzel vakit di mi
Boga da ikizler de olur :) gnowee
Yazin sicaginda hamilelik yasamiycaz :))

Adige_ nasılsın nasıl geçti
İyiyim cnm. Geldim eve.Hulusi bey cikmadan işlemden gogsen bey girmedi işlem odasına. 12.30. Hatta 13.. gibi girdim işlem odasına . Tuvalet işi mahvetti beni iki kez tuvalete gidip tekrar şu içtim. PatladıM. Hemşire kalkabilirsin dedi kendimi lavaboya attım .
Sıkıntı yoktu 2 transfer oldu. Kalanlar için Embriyologa sordum dondurma işini. Kalıntı maddeleri fazla olduğu için cozulduklerinde muhtemelen ölçekler dedi. Uygun olursa döndürürz dedi. Bi bayanla görüştüm. Bi kaç önce onunkiler dondurulmuş. O işlemi yapıolar dedi. Hulusi beyin hastası idi. O.
Bu arada benden doktor progesteron igneyi kesmemi istemiş. Hemşire dedi.

Bu 3. Tedavim Biz kimseye söylemedik.. ilk tedavimdede söylememiştik 2. Tedavimde söyleyelim istedik belki daha iyi olur diye düşünmüştük ama herşey daha kötü oldu..En iyisi eşlerin arasında kalması..

Hayırlısı olsun canım sıkı sıkı tutunsunlar inş

Tüp bebek gebelik hesaplama diye internette var transfer gününü giriyorsunuz 3 gün. 5. Gün.ona göre tarih veriyor..

Canım inşallah hayırlısı olur yorucu bir yolun sonu ve bu son güzel olur inşallah ben daha progestron iğnelere devam ediyorum sana neden gerek görmedi bilmiyorum kaç dakika yatabildin orada 2 tane transfer etmişler yaş olayına takılmıyorlar herhalde embriyo kalitesi ile ilgili kağıtta ne yazıyor

Evet öylede çok zor olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…