- 17 Ağustos 2016
- 560
- 784
-
- Konu Sahibi floransa17
- #1.581
Bi de biz bir bebek icin yillarca bu kadar maddi manevi uğraşırken
Kürtaj yaptiran insanlari duydugumda dehsete düşüyorum allah yardimcimİz olsun
Herkesin sinavi farkli bu dünyada
Ovulasyon testi kullandım hastanede yumurta takibi yaptırdım yemediğim börtü böcük kalmadı kaynanam hocaya bile gösterdi gülermisin ağlar mısınal bende de o kadar oda yazmayı unutmusum,bir şeyi yanlış yapıyoruz bir yerde eksiklik var ama nerde diyoruz esimle
Amin canımCanım önceki transferde 2.gün embriyosu 9. günde kanda 25 çıktı testte hiç yoktu idrarda kandaki değer 100ü görmeden çıkmıyor zamanı gelmeden bakma normal gebelikte bile adet 3 gün geçmeden çıkmıyor rabbim yüzünü güldürsün inşallah
Bende göğüs ağrısı ve ara ara kasık ağrım devam ediyor psikolojik değilse hafif mide bulantım var senin nasıl belirtilerKızlar belırtılerınız ne alemde bende hiçbişi yok
Canım oldumu transfer nasıl geçti sıkı sıkıya tutunsunlar İnşallah kuzun/kuzularin
Bu gün 10.cu gün heyecana devam ama eşimi ikna edemiyom bakmak için teste adam hayata inat etmezdi ilkez inat edeceği tutu inat etiği zamana bak allahım ya yalanda söylemem eşime asla ama beklemek sinirlerimi bozuyor
Amin inşallah ikinci de heyecanlanmam diyordum ama gün sayar oldum çatlıyorum artık napacağımı bilemez hale geldimOpu öncesi iğnelerin 9. Gunundeyim gobek delik deşik ağrım kar kasıklarda gobus morardi
Biz bu kadar evlad için yanarken bizlere acı bizleri sevindir hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eyle
Canım benim hemen de aklına gelmişim sağolasın.Ben ay başında içmeye başlamıştım canım başka bir konuda kullanan çoktu, eğriçayır aldım ben de iğne şişesi gibi bir şişesi var suya karıştırıp içiyorum, inşallah faydası olur.Maviay1778 canim duydunmu ari sutu iciliyormus. Ben gec kaldim yeni ogrendim. Sen yeni baslayacaksin temin et kusum
500 dolar cok ya bizde 350 dolarAy masallahh canim umut oldun bize benim 10 yumurtam var suan 1 yada 2 anca cikar diyordum masallahh senin 5. Gune 5 tane gitmis insallah benimde oyle olurda dondururum. Yas geciyor cunki. Bide demissinki 4 u genetige gitti. Pgt mi yaptirdin 4 une. 4 genetik maliyeti sana ne kadara mal oldu. Bizde 1 embriyo 500 $. Ve pgt den saglikli cikma olasiligi % 40. Cok dusuk bir oran. O yuzden senin sonuclar bir harika. Darisi bana olsun insallah
Valla canım ben 4 emriyoyu ispanya ya gönderdiler 5.700 TL ye mal oldu ama öyle oran vermeleri çok saçma neye göre veriliyor bizim embriyologlarla konuştuğumuzda oran vermedi ısrarla bize dediği şey zaten 5.ci güne gelen embriyonun bir kalitesi vardır bir meyvayı bile gördüğünüzde dışı çok iyidir ama içini bilemezsiniz bu yüzden asla oran veremeyiz çünkü embriyolar sizin parçanız genetiğinize bakıyoruz sağlıklarını araştırma karar verir dedi biz değil oranlar değilAy masallahh canim umut oldun bize benim 10 yumurtam var suan 1 yada 2 anca cikar diyordum masallahh senin 5. Gune 5 tane gitmis insallah benimde oyle olurda dondururum. Yas geciyor cunki. Bide demissinki 4 u genetige gitti. Pgt mi yaptirdin 4 une. 4 genetik maliyeti sana ne kadara mal oldu. Bizde 1 embriyo 500 $. Ve pgt den saglikli cikma olasiligi % 40. Cok dusuk bir oran. O yuzden senin sonuclar bir harika. Darisi bana olsun insallah
Ben de ondan kullanıyorum arkadaşım yararını gördüm 40 yaşındayım ben yumurta iyi diyor drum maşallahCanım benim hemen de aklına gelmişim sağolasın.Ben ay başında içmeye başlamıştım canım başka bir konuda kullanan çoktu, eğriçayır aldım ben de iğne şişesi gibi bir şişesi var suya karıştırıp içiyorum, inşallah faydası olur.
Amin inşallah ikinci de heyecanlanmam diyordum ama gün sayar oldum çatlıyorum artık napacağımı bilemez hale geldim
Sizin tedavi hangi aşamada canımAmin inşallah ikinci de heyecanlanmam diyordum ama gün sayar oldum çatlıyorum artık napacağımı bilemez hale geldim
İnşallah canım herşey gönlünce olsun rabim dualarımızı kabul eylesinAmin inşallah allah razi olsun canım çok ihtiyaç im var gerçekten dua edin bana lutfen
o kadar erken negatif çıkması doğal. sıkmayın canınızı.Kizlar persembe transferim oldu dun oylesine test yapmistim silik cizgi cikti catlatma ignesinin etkisiydi sanirim bugun negatif cikti kesin. Daha erken dimi zaten ? 4. Gun daha
Canım bitki çayları kafein asitli içecekler ve özelikle sigara asla tüketmemelisin doktorlar önermiyor bende bunları asla içmiyorum çayıda açık içmeye başladım sadece transferden sonra değil hamileliktede içilmemelidirBu arada cay veya turkkahvesi iciyomusunuz
Kafeein ile ilgili ne biliyosunuz ne yapiyosunuz
çok erken yapmışsınız. negatif çıkması doğal. hatta test gününe yakın bile yapmayın derim. idrardan tespitinde hata olabiliyor. boşu boşuna canınızı sıkabilirsiniz. biliyorsunuz stres, üzüntü en büyük düşman.Benimki dondurulmus embrıyo blast dün 5.gunuydu negatıf çıktı