- 20 Nisan 2017
- 3.131
- 7.319
-
- Konu Sahibi floransa17
- #1.661
Bana ağrı ve morarma yapmadı bu iğne canım ya senin neden böyle oldu
Bunlar belirti değil ki zaten bizim içtiğimiz ilaçların yan etkileri uyarıları. Bünye alışkın olmadığı kadar ilaç alıyo bendede isal ve kusma başladı ilaçları dokunuyor bana..Kızlar inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız Bana 3.gün emriyo transferi yapıldı bugün transferin 2.günü ama belim çok fena ağrıyor ara ara kasıklarımda da ağrı var niye olanilir ki acaba?? Daha erken değil mi bunlar için
İyiyim cnm çok şükür bugün transferimin 6. Günü nasipse salı günü kan testine gidicem :)Yerim insallah canım. Sen nasılsın. Durumlar nasıl. Kaçıncı günündu bugün. Sen hızlısın masallah
Allah yardimci n olsun canım. Dış ağrısı çok zor.Transferimin 9.günü. Diş ağrısından ağzımı açamıyorum. İğne ya da ilaç vereyim dedi dişçi ama kabul etmedim gargara aldım onla idare etmeye çalışıyorum bakalım
Gecmis olsun cnm aslinda tedavi öncesi dişlere baktırmak gerekiyor benimde 20 lik dislerimin çenemde çıkacagı yer yok ama çıkmaya çalışıyorlar arada mafediyorlar beni . dis agrisi cok berbat bisey . Allah yardımcın olsun cnm ins gargara iyi gelir . parol gibi bir hap ta icebilirsin onun bir zarari yok diye biliyorumTransferimin 9.günü. Diş ağrısından ağzımı açamıyorum. İğne ya da ilaç vereyim dedi dişçi ama kabul etmedim gargara aldım onla idare etmeye çalışıyorum bakalım
Dr yumurtalarin durumuna gore dedi sonra karar vericez500 dolar cok ya bizde 350 dolar
Bende iki tane en iyisi olanları gönderecem genetiğe
Sen gonderecekmisin
Arkadaşlar merhaba uzun süredir siteyi takip ediyorum üye olmak bugüneymiş...
2,5 yıldır evliyim normal yollarla bebek sahibi olamadık. Tüp bebek yapmaya karar verdik, Istanbul Bahçelievler MedicalPark'ta Ayşet Jane hnm var onun yanında başlamayı düşünüyoruz eşimle. Bu doktor hakkında bilgisi olan var mı?
Vay ayi vayyy ayip yahuu kadina denirmi oyle malloşşşBenimde işyerim yakın akrabalarım biliyor patronumda duydu yine hadi bakalım göle mayayı çalın bakalım inşallah bu sefer tutar dedi adam benim lafımı bana satar oldu yahu :))
Bende seninle ayni durumdayim ama ben pcosluyum yas 25i buldu hala bebis yok genc anne olayim dedim beceremedim Kimse de bilmiyor bakalim nolcak sonumuzmerhaba herkese sebepsiz infertilite mağduruyum yaş 25.
adet olabilirsem inşallah tüp bebek için görüşmeye gidicem.
ailemden kimse bilmiyor sizinle paylaşmak istedim
Ay alemsin cnm sende bendensin vallahi 7 sülalem biliyor :) arkadaslar cevre hakketire :) aynen bosver kimse duymasin stresinden daha iyidir :) :)Ulaaaaan ne bos bogaz kariyim la ben. benim 7 cihan biliyo. Mud. Mud. Yar. Musteriler biliyo.ahahaha amaaannn bilsin. onlarda uzulsun bu dert bana fazla. Hepsi uzuluyo zaten ohhh canima degsin.
Hahaha en güzeli herkes üzülsün, dertlensin sevinsin, alemsin yoncaUlaaaaan ne bos bogaz kariyim la ben. benim 7 cihan biliyo. Mud. Mud. Yar. Musteriler biliyo.ahahaha amaaannn bilsin. onlarda uzulsun bu dert bana fazla. Hepsi uzuluyo zaten ohhh canima degsin.
Göbeğindeki en yumuşak yeri bul öyle yap iğneyi sert yere yaparsan morarır, bir de iğne girdikten sonra oynatmamaya çalış canım, 2 tüp deneyimimin bana kattığı tek güzel şey iğne nasıl yapılır öğrendim şükürAnneveoglusu canim yas 38. Kumralimuzun boyluyum ahahahah. Canim yaa karnim cok sisti benim adet olucagin zaman siserya bugun oyle oldu. Ve aynen karnim delik desik oldu igneden morardi
Yok be bizim patron çok iyidir o öyle şakasına takılmıştım abim gibidir en çok anne olmamı isteyenlerdir bana verdiği maddi özelikle manevi testekleri asla unutamam :)Vay ayi vayyy ayip yahuu kadina denirmi oyle malloşşş