- 17 Ağustos 2016
- 560
- 784
-
- Konu Sahibi floransa17
- #1.641
İyiyim cnm. Geldim eve.Hulusi bey cikmadan işlemden gogsen bey girmedi işlem odasına. 12.30. Hatta 13.. gibi girdim işlem odasına . Tuvalet işi mahvetti beni iki kez tuvalete gidip tekrar şu içtim. PatladıM. Hemşire kalkabilirsin dedi kendimi lavaboya attım .
Sıkıntı yoktu 2 transfer oldu. Kalanlar için Embriyologa sordum dondurma işini. Kalıntı maddeleri fazla olduğu için cozulduklerinde muhtemelen ölçekler dedi. Uygun olursa döndürürz dedi. Bi bayanla görüştüm. Bi kaç önce onunkiler dondurulmuş. O işlemi yapıolar dedi. Hulusi beyin hastası idi. O.
Bu arada benden doktor progesteron igneyi kesmemi istemiş. Hemşire dedi.
Transfer sonrası ilk 3-4 gün günde 1 porsiyon yiyebilirsiniz orta kısmını yemeyin .... Sonraki günler devam etmeyin yarardan çok zarar verebilirmiş.. Ben yurtdışı kaynaklardanda eşimle birlikte araştırdım ilk 3 gün yedim sadece..gerçekten içerisindeki bir enzim bebeğin tutunmasına fayda sağlıyor muş.Ananas yiyelim mi arkadaşlar
ben transferden sonra ilk günler bol bol yedim ama sonra okudum ki fazlası bebeğin tutunamamasına, düşüğe yol açıyormuş. allaha şükür kan testi sonucum pozitif geldi ama yine de yemeyi bıraktım artık.Ananas yiyelim mi arkadaşlar
demek ki bilmeden doğru yapmışım. :) teşekkürler bilgi için...Transfer sonrası ilk 3-4 gün günde 1 porsiyon yiyebilirsiniz orta kısmını yemeyin .... Sonraki günler devam etmeyin yarardan çok zarar verebilirmiş.. Ben yurtdışı kaynaklardanda eşimle birlikte araştırdım ilk 3 gün yedim sadece..gerçekten içerisindeki bir enzim bebeğin tutunmasına fayda sağlıyor muş.
Valla canım transferden sonra ve ilk 3 ayda doktorlar çok önermiyor hafta 1.2 ince dilim yiyebilirsin demişlerdi bana çok seviyorsanAnanas yiyelim mi arkadaşlar
örnek veriyim beni yaralayan şeyleri şu an paylaşıp tekrar sinirimi bozmak isyemiyor um ama başka basit örnekler le , kızkardeşiniz yada görümceniz..arkadaş ortamlarında böyle tüp bebek konuları açılınca ya işte benim ablamda yada abimin eşindede sorun var bebekleri olmuyor siz ne yaptınız onlarda tüp bebek yapıyor vs şeklinde diyaloglara girebiliyor çünkü durum onlar icin sizin algiladigibiz gibi degil paylasnakta sorun goremeyebiliyorlarr onların arkadaşları belki bizi tanımıyorlar ama ne gerek var 3 kişilere konuların aktarılmasına .,yada ailenin ergen olmayan bireyleri bile aa teyzemin halamın cocuğu olmuyor olgusu ile tanışaniliyor..sonra tuttu tutmadı başka dertler.. birsürü şey olabiliyor en yakınına bile alinabiliyorsun..birde sorun kimde olursa olsun o bebek tutmayınca sorun kadinda gibi algılanıyor.. e birde kiz anneleri cok üzülüyor olmayinca..,hiç gerek yok tantanaya kimsenin bilmemesi en güzeli ..yanlış anlamazsan nasıl daha kotu oldu canım çok özel değilse tabi
Ben hergün avokado ve kivide yedim hala yiyorum ..Transfer sonrası doktor kivi ananas avakado ye dedi bana
40 45 dk yattım canim. Valla bilmiyorum ilk tup denemsinde ben de kullandım sürekli o iğneyi canım. Benim neden tutmadiginin cevabı soru işareti.Canım inşallah hayırlısı olur yorucu bir yolun sonu ve bu son güzel olur inşallah ben daha progestron iğnelere devam ediyorum sana neden gerek görmedi bilmiyorum kaç dakika yatabildin orada 2 tane transfer etmişler yaş olayına takılmıyorlar herhalde embriyo kalitesi ile ilgili kağıtta ne yazıyor
O avakadoyu nasıl yiyorsun . Ben yiyemiyorum yaa. Limon ile mi yoyorsunBen hergün avokado ve kivide yedim hala yiyorum ..
Aminhayırlısı olsun inşallah canim
Limon tuz zaten yağlı ama ben biraz saf zeytinyağı ekliyorum o da çok faydalıymış..O avakadoyu nasıl yiyorsun . Ben yiyemiyorum yaa. Limon ile mi yoyorsun
örnek veriyim beni yaralayan şeyleri şu an paylaşıp tekrar sinirimi bozmak isyemiyor um ama başka basit örnekler le , kızkardeşiniz yada görümceniz..arkadaş ortamlarında böyle tüp bebek konuları açılınca ya işte benim ablamda yada abimin eşindede sorun var bebekleri olmuyor siz ne yaptınız onlarda tüp bebek yapıyor vs şeklinde diyaloglara girebiliyor çünkü durum onlar icin sizin algiladigibiz gibi degil paylasnakta sorun goremeyebiliyorlarr onların arkadaşları belki bizi tanımıyorlar ama ne gerek var 3 kişilere konuların aktarılmasına .,yada ailenin ergen olmayan bireyleri bile aa teyzemin halamın cocuğu olmuyor olgusu ile tanışaniliyor..sonra tuttu tutmadı başka dertler.. birsürü şey olabiliyor en yakınına bile alinabiliyorsun..birde sorun kimde olursa olsun o bebek tutmayınca sorun kadinda gibi algılanıyor.. e birde kiz anneleri cok üzülüyor olmayinca..,hiç gerek yok tantanaya kimsenin bilmemesi en güzeli ..
Canim cok sevindim senin icinde heyecanli bekleyis basladi :) ins bebislerin sana sımsıkı tutunur . bol bol kabak çekirdeği ye cnm tutunmaya yardımcı oluyorAminnnn
Amin
Canim cok sevindim senin icinde heyecanli bekleyis basladi :) ins bebislerin sana sımsıkı tutunur . bol bol kabak çekirdeği ye cnm tutunmaya yardımcı oluyor
Sen necati beylemi gorustun diger bayanlami. Necati bey cok yogunmus. Insallah gorusebilirim. Sen neden genetige gonderdin bu arada.Valla canım ben 4 emriyoyu ispanya ya gönderdiler 5.700 TL ye mal oldu ama öyle oran vermeleri çok saçma neye göre veriliyor bizim embriyologlarla konuştuğumuzda oran vermedi ısrarla bize dediği şey zaten 5.ci güne gelen embriyonun bir kalitesi vardır bir meyvayı bile gördüğünüzde dışı çok iyidir ama içini bilemezsiniz bu yüzden asla oran veremeyiz çünkü embriyolar sizin parçanız genetiğinize bakıyoruz sağlıklarını araştırma karar verir dedi biz değil oranlar değil
Opu öncesi iğnelerin 9. Gunundeyim gobek delik deşik ağrım kar kasıklarda gobus morardi
Biz bu kadar evlad için yanarken bizlere acı bizleri sevindir hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eyle
Bana ağrı ve morarma yapmadı bu iğne canım ya senin neden böyle olduGöbek iğnesi kol iğnesi ne ki . Sen hiç progestan yedin miBen de aynı sen gibi acı çektikçe bir ağlama geliyor ya olmazsa bunun sonunda diye . Rabbim acısın da bizlere hayirli değilse de gonlumuzdekini hayirli kılsın . Igne den yürüyemiyorum oturamıyorum kalkamiyorum hareketler kisitlandikca kendimi kasıyorum . Rabbim inşallah bekleyen herkesin yüzünü güldürsün