2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

cango58 senin ne zaman test sonucun :)
Sen de bilgilerini yazarsan ilk sayfaya ekleyeyim
Yas tedavi gördüğün yer sonuc gunun ?
Canım benim elli gün önce düşükle sonuçlandı kasımda ikinci tedavi ben ona gün sayar oldum heyecanla sizlerin güzel haberlerinizi takip ediyorum

Az önce diğer mesajlarını okuyup hemen sipariş verdim sağol canım şimdi de hacdan gelen dom meyvesi vardı onu kaynatıyorum inşallah bişeylere sebep olur

Biraz pozitif seylerden bahsedip hayal mi kursak kizlar
İnsallah pozitifi görürsek
Hangi ay anneligi görmüş oluruz ?
Bosa umutlanmamak icin bakmadim bakan var mi?
Ben baktım haziran 25 gibi oluyor bebeğim ayy komik ama tek emriyo verildiya bana tek yumurta ikizi olduğunu hayal ediyorum hata bunun için riskli gebelikte uzman olan dr mehmet aygün diye bir doktor bile buldum bebişim yada bebişlerim olursa doktorumu bile buldum galiba :))

ayy sen çok yasa emi iyi geldi vallahi inşallah bebislerin sağlıkla sana tutunur yavrum

Haklısın canım ben oğlumda 16 gun hastanede yattım ohss den dolayı agrıdan hıc belırtı felan hatırlamıyorum dıkkat bile etmedım şimdi yanımda kuzum

Benım dr doğumumda son adet tarıhıne göre hesaplıyordu son adetiniz ne zaman benım 31 agustos

Birde kızlar sizin etrafınız da tedavinizi kimler biliyor bizim sadece ailelerimiz kimseye söylemeyi düşünmüyoruz milletin ağzı torba değil zaten herkesin birşey söylemesinden yeterince üzülüyorum düşüncesiz insan çok olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…