- 7 Eylül 2017
- 1.524
- 3.330
- 46
-
- Konu Sahibi floransa17
- #1.601
Ben hala regli olmadım bekliyorum, hiç bir haber yok ben de malesef, sizin yaşadıklarınızı okuyarak tedaviye kendimi hazırlayıp,motive olmaya çalışıyorum.
Canım benim elli gün önce düşükle sonuçlandı kasımda ikinci tedavi ben ona gün sayar oldum heyecanla sizlerin güzel haberlerinizi takip ediyorumcango58 senin ne zaman test sonucun :)
Sen de bilgilerini yazarsan ilk sayfaya ekleyeyim
Yas tedavi gördüğün yer sonuc gunun ?
Arı sütünü aktardan mı eczaneden mi aldın canım
Canım www.egricayir.com web adresi ampul şeklinde 21 tane var içinde 120 tl civarı idi bahçeci kliniğine %20 indirimli 24 saat içinde ücretsiz kargo ile göndermişlerdi bana organik diye doktorum orayla anlaştık demiştiArı sütünü aktardan mı eczaneden mi aldın canım
Benimki kasım adetiyle inşallahSizin tedavi hangi aşamada canım
mayıs anneleri de olabilirsiniz ama normal doğumla zamanında olursa haziran anneleri olacaksınız :) boğa ya da ikizler burcu mu oluyor ? :)Biraz pozitif seylerden bahsedip hayal mi kursak kizlar
İnsallah pozitifi görürsek
Hangi ay anneligi görmüş oluruz ?
Bosa umutlanmamak icin bakmadim bakan var mi?
Az önce diğer mesajlarını okuyup hemen sipariş verdim sağol canım şimdi de hacdan gelen dom meyvesi vardı onu kaynatıyorum inşallah bişeylere sebep olurCanım www.egricayir.com web adresi ampul şeklinde 21 tane var içinde 120 tl civarı idi bahçeci kliniğine %20 indirimli 24 saat içinde ücretsiz kargo ile göndermişlerdi bana organik diye doktorum orayla anlaştık demişti
Amin canımOpu öncesi iğnelerin 9. Gunundeyim gobek delik deşik ağrım kar kasıklarda gobus morardi
Biz bu kadar evlad için yanarken bizlere acı bizleri sevindir hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eyle
Hiç belirtim yok canımBende göğüs ağrısı ve ara ara kasık ağrım devam ediyor psikolojik değilse hafif mide bulantım var senin nasıl belirtiler
Ben baktım haziran 25 gibi oluyor bebeğim ayy komik ama tek emriyo verildiya bana tek yumurta ikizi olduğunu hayal ediyorum hata bunun için riskli gebelikte uzman olan dr mehmet aygün diye bir doktor bile buldum bebişim yada bebişlerim olursa doktorumu bile buldum galiba :))Biraz pozitif seylerden bahsedip hayal mi kursak kizlar
İnsallah pozitifi görürsek
Hangi ay anneligi görmüş oluruz ?
Bosa umutlanmamak icin bakmadim bakan var mi?
Canım ben belirti diyorum ama psikolojik de olabilir yada iğnedrnde olabilir psikolojik olarak ilk tüp bebeğimde tekme atı anne diyordum anneme :) sonuç negatifdi canım belirti de tutunduğunu göstermez belirtisizlikte beklicez be gülüm başka çaremiz yokHiç belirtim yok canım
Benım ilk Doğum sezeryanla olduğu için 15 gun önce alınıyor mayıs sonu olucak tutarsamayıs anneleri de olabilirsiniz ama normal doğumla zamanında olursa haziran anneleri olacaksınız :) boğa ya da ikizler burcu mu oluyor ? :)
Ben baktım haziran 25 gibi oluyor bebeğim ayy komik ama tek emriyo verildiya bana tek yumurta ikizi olduğunu hayal ediyorum hata bunun için riskli gebelikte uzman olan dr mehmet aygün diye bir doktor bile buldum bebişim yada bebişlerim olursa doktorumu bile buldum galiba :))
Haklısın canım ben oğlumda 16 gun hastanede yattım ohss den dolayı agrıdan hıc belırtı felan hatırlamıyorum dıkkat bile etmedım şimdi yanımda kuzumCanım ben belirti diyorum ama psikolojik de olabilir yada iğnedrnde olabilir psikolojik olarak ilk tüp bebeğimde tekme atı anne diyordum anneme :) sonuç negatifdi canım belirti de tutunduğunu göstermez belirtisizlikte beklicez be gülüm başka çaremiz yok
Kızlar inş hepımız hamileyızdır ya çok heyecanlandım
Allah sağlık huzur ve iyi kısmetler ile büyütmeyi nasip etsin canım diğer bebişinle birlikte inşallahHaklısın canım ben oğlumda 16 gun hastanede yattım ohss den dolayı agrıdan hıc belırtı felan hatırlamıyorum dıkkat bile etmedım şimdi yanımda kuzum