2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Sagol canım allah razi olsun hepimize saglikli hayirli hamilelikler nasip etsin rabbim . bak ben sana dedim allahin izniyle bir sorun olmaz diye :) onlar coktan sıkı sıkı tutundu bile ins annesi :)

Zeyneptanemm canim sen simdi yarinmi gideceksin doktora sali mi? Guzel haberlerini bekliyoruz

canımcim asil günüm yarin ama korkudan salı mi gitsem diye kararsızdım o yuzden salı demiştim.sonra düşündük sonuçta birgün sonrada olsa onunla yüzlesicem yarin gidicez nasib olursa bebisim

Kizlar persembe transferim oldu dun oylesine test yapmistim silik cizgi cikti catlatma ignesinin etkisiydi sanirim bugun negatif cikti kesin. Daha erken dimi zaten ? 4. Gun daha

Ben beş yıldır olmuyor diyorum kadın adam ceketini atsa kalıyorum diyor bende bunu anlamıyorum

Arı sütünü aktardan mı eczaneden mi aldın canım

Canım maşallah yumoslar 13 çok iyi masallah
Embriyolog aradimi sonrasında gelişimleri nasılmış bu ay transfer de olacakmi hayırlı haberlerini alalım artık iğneler zorluyor beni gobusss morardi zor giriyor iğneler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…