• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kizlar benim birkac sorum var :

Kimlere taze embriyo transfer edildi? Yani rahim dinlendirme her doktor yapiyor mu? Düşüncelerinizi öğrenmek isterim

Yumurta toplama ile transfer arasindaki 5 günde doktorunuz sizi kontrole cagirdi mi? Kendi Rahim kalinligini burda herkesin bildigini görüyorum. Ben bilmiyorum, opu ve tranfer arasi rahim kalinligima bakilmadi. Normal mi?
Merhaba canım. Benim taze transfer oldu 3. Gün. O 3 günde kontrolüm olmadı. Embriyolog gün gün arayıp gelişimi bildirdi. Opudan önce rahim kalınlığına bakılmıştı ama hiç bilmiyorum kaçtı. Onun için ayrıca ilaç verilmedi bana, demekki normalmiş.

sell-in sell-in ve Ucurtma avcisi 86 Ucurtma avcisi 86
Transferiniz bu güzel cuma gününde hayirli sonuclar olsun insallah
Transfer sonrasi bol su icin ve ağır islere kalkismayin :) dinlenin
Sağol canım. Cumanın hayrına inşallah her şey güzel gider bugünü bekleyen herkes için..İşlemden sonra tecrübeli arkadaşlarımızın tavsiyelerine çok ihtiyacımız olacak sanırım:))

sell-in sell-in ve Ucurtma avcisi 86 Ucurtma avcisi 86
Transferiniz bu güzel cuma gününde hayirli sonuclar olsun insallah
Transfer sonrasi bol su icin ve ağır islere kalkismayin :) dinlenin
Sağol canım. Cumanın hayrına inşallah her şey güzel gider bugünü bekleyen herkes için..İşlemden sonra tecrübeli arkadaşlarımızın tavsiyelerine çok ihtiyacımız olacak sanırım:))

Aaa dün aradıklarını söylememiştin. Hadi hayırlısı olsunn. Canım evden su içmeye başla yanına da 1.5 lt su al iç diyorlar ama o kadar abartma. Sıkışacak kadar iç. Sen bilirsin ne kadarla sıkışacağını. Sonrası çok kötü oluyor:))) hadi güzel haberlerini bekliyoruz
Yazdım buraya diye hatırlıyorum canım 8 yumurta toplandı ama 2. Güne 6 kaldı. 6 sından 3 ü geride ilerliyoruz diye haber geldi dün. Atlayıp geldik gece Mersin’e. Çok dua ettim bu yolların dönüşü bebişimizle olur inşallah diye:) hayırlısı. Dikkat ederim dediklerine. Çok sıkışık olmadan sıkışık girmeyi düşünüyorum dediğin gibi sonrası kötü olur diye:))bakalım yolunda gider umarım her şey.
Yorumlarıyla destek veren herkesten Allah razı olsun eksik olmayın sayenizde daha rahat hissediyorum kendimi:):KK200:En Büyük KK

canım çok sevindim gözün aydın allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah değerin kat ve katlansın sağlıkla inşallah

canım kaçıncı gün embriyosu idi transferin
Çok teşekkürler canım darısı sizlerin aşına.canım benden yumurta perşembe toplanıp cumartesi transfer yapılmıştı.kaçıncı gün oluyor 2 mi 3 mü bilemiyorum.mikroçip yöntemiyle oldu.

cnm üzülme benımde ilk denemem negatif oldu kasımda 2. başlıyacagım inş... benımde 10 tane blast embriyom var ... inş bu sefer tutar Rabbim nasip eder inş[/QUOTE. İnşallah canım Rabbim sağlık sıhhatli bebişler nasip etsin. Herşey gönlünce olur inşallah

Bugün kaçıncı günün bide kaç embriyo transfer edilmişti
Bizde aynı gün idrar testi yaparız baksana acı renk De olsa ikinci çizgi çıkmış
12.gündü canım.perşembe toplanan yumurtaya mikroçip uygulanıp cumartesi transfer edilmişti.alkah bu yoldaki tüp isteyenlere nasip etsin.

R rune canım transfer günü progestan iğneni ne zaman vurdurdun? Transferden önce vurdursam olur mu sonra yat kalk olmasın diye. Sen nasıl yapmıştın?

Kizlar benim birkac sorum var :

Kimlere taze embriyo transfer edildi? Yani rahim dinlendirme her doktor yapiyor mu? Düşüncelerinizi öğrenmek isterim

Yumurta toplama ile transfer arasindaki 5 günde doktorunuz sizi kontrole cagirdi mi? Kendi Rahim kalinligini burda herkesin bildigini görüyorum. Ben bilmiyorum, opu ve tranfer arasi rahim kalinligima bakilmadi. Normal mi?
Sen nerde tedavi oluyorsun canim.dr.ile konustunmu hic

canım sen napıosun ne aşamadasın haberleri söyle bakalım
Hayırlı cumalar canım şimdi çıktım hastaneden pazartesi opu var Allâh izin verirse. Birsuru iğne verdi yine. Herşey güzel şimdilik. Ama özlem hemşire yumurtalarin boş çıkmazsa perşembe transferin olur dedi. İçim bi tuhaf oldu o öyle deyince. Sen nasilsin

Hayırlı cumalar canım şimdi çıktım hastaneden pazartesi opu var Allâh izin verirse. Birsuru iğne verdi yine. Herşey güzel şimdilik. Ama özlem hemşire yumurtalarin boş çıkmazsa perşembe transferin olur dedi. İçim bi tuhaf oldu o öyle deyince. Sen nasilsin
canım onu herkese söylüyor.
bana ilkte de ikinci de de söyledi.
anlatmak söylemek zorundayım dedi. ignleri ilaçları nasıl uygulayacağını ne zaman uygulayacağını ve olası boş çıkma tedavinin yarım bırakılma durumlarını da anlatıyor.
yani sana özel değil merak etme
insan ilk duyunca yoksa bana mı söyledi sadece diye algılıyor amam herkese söylenen bi şe

A anneveoglusu Canım arkadaşım nasilsin?? Regli oldun mu? Benim dün kontrolüm vardı şükürler olsun rahim tamamen temizlenmis..ilk günkü gibi dedi hatta dr.polip vardı bide oda patolojiye gönderilmişti oda temiz cikmis.cok rahatladim.esimde ornek verdi bugun dr arayip bilgi verecek iste .3 ay bizi kendimize bıraktı.insallah hayırlısı bakalim.bu arada dün eşimi beklerken hastanede transfer olacak bir kadın vardı allahım eli ayağı birbirine karışmış heyecan stres tedirginlik yüzünden bukadar mi anlasilir.okadar uzuldumki allahım inşallah tutunur miniyi ona varya birçok dua ettim hic tanimadan:KK43::KK43:

Back