• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Dr.um kan testi yaptırmamı isteyince onuda yaptırdık değerim 62.7 çıktı.1 haftalık diyor.2 gün sonra testi tekrarlayacağız.

Hayırlı olsun değerin katlanarak çoğalsın inşallah :)

Kızlar kasımda başlıyoruz ikinciye haftaya kontrol sonrası son bi ay dinlenme süresi herşey sıfırdan başlanacak opu olacak yumurta rezervim az iki en fazla üç oluyor hiç kimsenin haberi olmayacak heyecandan elim ayağım titremeye başladı bile dua edin nolur bana da

Rabbim yardımcın olsun kolaylıkla geçer tedavin inşallah hayırlı sonuçlar alırsın :)

Slm kızlar bene 9 eylülde tedaviye başladım benim uzun protokol havuz sistemi yapılıyor ilk opu oldu embriyo donduruldu şimdi adet olunca tekrar ilaç kullanıp opu olucak doldurulacak kasım gibi transfer olucam sanırım şuan beklemedeyim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin çifter çifter inşallah :)

Bende senin gibiyim ağustosda opu yapıldı 1 tane embriyom 5. güne ulaştı eylülde tekrar opu oldum 2 embriyom var ve şuan transfer için gün sayıyorum...10-15 güne kadar transferim olucak inşallah...Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah :)

Hayırlı olsun değerin katlanarak çoğalsın inşallah :)

Rabbim yardımcın olsun kolaylıkla geçer tedavin inşallah hayırlı sonuçlar alırsın :)

Bende senin gibiyim ağustosda opu yapıldı 1 tane embriyom 5. güne ulaştı eylülde tekrar opu oldum 2 embriyom var ve şuan transfer için gün sayıyorum...10-15 güne kadar transferim olucak inşallah...Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah :)
Amin cnm bu son olsun pozitif haberini alırız inşallah

Kızlar ben bişey yaptım. Bugün 9. Gün ama ben sabah idrar testi yaptım hayalet gibi 2. Çizgi çıktı. Geçen ay kimyasal düşük yaptığımda da bunun gibi çok açık renkte olmuştu. O zaman hcg baktirmistim 10 çıkmıştı. Acaba bugün kan versem mi hem pazartesi 12. Gün baktırdığımda artmış mi onu anlayabilirim. Ne dersiniz. Fikirleriniz benim için degerli

Dua edin lutfen bu sefer hamile kalabileyim

Canim kan ver bence
2 gun sonra yine verirsin
Kafan da bosuna kurma belki de bugun yüksek cikar

Bi de kötü bisey yapmis gibi söylüyo :)) ben bisey yaptim deyince korkuttun bizi :)))

Canim kan ver bence
2 gun sonra yine verirsin
Kafan da bosuna kurma belki de bugun yüksek cikar

Bi de kötü bisey yapmis gibi söylüyo :)) ben bisey yaptim deyince korkuttun bizi :)))

Aslında söz verdim kendime 12 günü beklicem diye yine bekleyemedim:KK48:

Aslında öğlen arasi kan verebilirim zaten hastanede çalışıyorum. Öğleden sonra çıkar boşuna 2 gün de kendimi yemeyeyim. :KK16::KK16:

Aslında söz verdim kendime 12 günü beklicem diye yine bekleyemedim:KK48:

Aslında öğlen arasi kan verebilirim zaten hastanede çalışıyorum. Öğleden sonra çıkar boşuna 2 gün de kendimi yemeyeyim. :KK16::KK16:

Tabi canim 5. Gun embriyosu bugun 9. Gununse ver gitsin 12. Günde de bakarsin

Kizlar benim birkac sorum var :

Kimlere taze embriyo transfer edildi? Yani rahim dinlendirme her doktor yapiyor mu? Düşüncelerinizi öğrenmek isterim

Yumurta toplama ile transfer arasindaki 5 günde doktorunuz sizi kontrole cagirdi mi? Kendi Rahim kalinligini burda herkesin bildigini görüyorum. Ben bilmiyorum, opu ve tranfer arasi rahim kalinligima bakilmadi. Normal mi?

Kızlar ben bişey yaptım. Bugün 9. Gün ama ben sabah idrar testi yaptım hayalet gibi 2. Çizgi çıktı. Geçen ay kimyasal düşük yaptığımda da bunun gibi çok açık renkte olmuştu. O zaman hcg baktirmistim 10 çıkmıştı. Acaba bugün kan versem mi hem pazartesi 12. Gün baktırdığımda artmış mi onu anlayabilirim. Ne dersiniz. Fikirleriniz benim için degerli

Dua edin lutfen bu sefer hamile kalabileyim
Kimyasal gebelikte HCG normal gebelikten az çıkabiliyor onunla karşılaştırma ama kanda kesin çıkar

Back