- 20 Mayıs 2009
- 699
- 1.095
- 313
- Konu Sahibi floransa17
- #5.481
Dr.um kan testi yaptırmamı isteyince onuda yaptırdık değerim 62.7 çıktı.1 haftalık diyor.2 gün sonra testi tekrarlayacağız.
Hayırlı olsun değerin katlanarak çoğalsın inşallah :)
Kızlar kasımda başlıyoruz ikinciye haftaya kontrol sonrası son bi ay dinlenme süresi herşey sıfırdan başlanacak opu olacak yumurta rezervim az iki en fazla üç oluyor hiç kimsenin haberi olmayacak heyecandan elim ayağım titremeye başladı bile dua edin nolur bana da
Rabbim yardımcın olsun kolaylıkla geçer tedavin inşallah hayırlı sonuçlar alırsın :)
Slm kızlar bene 9 eylülde tedaviye başladım benim uzun protokol havuz sistemi yapılıyor ilk opu oldu embriyo donduruldu şimdi adet olunca tekrar ilaç kullanıp opu olucak doldurulacak kasım gibi transfer olucam sanırım şuan beklemedeyim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin çifter çifter inşallah :)
Bende senin gibiyim ağustosda opu yapıldı 1 tane embriyom 5. güne ulaştı eylülde tekrar opu oldum 2 embriyom var ve şuan transfer için gün sayıyorum...10-15 güne kadar transferim olucak inşallah...Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah :)