2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

A anneveoglusu Canım arkadaşım nasilsin?? Regli oldun mu? Benim dün kontrolüm vardı şükürler olsun rahim tamamen temizlenmis..ilk günkü gibi dedi hatta dr.polip vardı bide oda patolojiye gönderilmişti oda temiz cikmis.cok rahatladim.esimde ornek verdi bugun dr arayip bilgi verecek iste .3 ay bizi kendimize bıraktı.insallah hayırlısı bakalim.bu arada dün eşimi beklerken hastanede transfer olacak bir kadın vardı allahım eli ayağı birbirine karışmış heyecan stres tedirginlik yüzünden bukadar mi anlasilir.okadar uzuldumki allahım inşallah tutunur miniyi ona varya birçok dua ettim hic tanimadan:KK43::KK43:
insan halden anlar duruma geliyor bu zamanda .
o hastanede o katta herkes gergin oluyor genelde
çünkü hassas bi konu ve herkes o sebeple orada eşi ile kini yalnız.
transfer aslında en kolay ve eğlenceli bi an
ama ilk kez yaptırıyor ise onun bilinmezliği onu germiş olmalı.
ya da opu işlemi zor geçti ise ondan
iinşallah hamile olur

Sago l Canım benim darısı sana ve tüm hamislere ve hamiş kalmk isteyenlere inş :KK200::anneadayı:Sen ne zaman gidiyorsun cnm ?
daha kese için doktorile görüşmedim telefonda bilgi verdim canım.
cumartesi kanı tekrarlıcaz.
duruma gore artık 2 günde 1 gitmem kana sanırım.
cumartesiden sonra 4. gün giderim.
kan değeri2000-3000 civarı kese görünürmüş zaten
hersey yolunda giderse benim haftaya cumartesi falan ancak görünecek sanırım.
sen ne hissettinn :)

Canim senin de ultrasonda haftalik olarak farklı çıktı mı ? Ne kadarlık görünüyo dedi doktorun ?
Ultrasona göre ne kadarlık gözüktüğünü söylemedi ama ilk önce transfer gününü falan sordu ona göre bir hesaplama yaptı karından görülmeyebilir gözükmezse alttan bakabiliriz dedi. Ama karından bakınca ben gözükmez sanıyordum ama çok güzel büyüklüğü ve şekli dedi.sanirim hafta gelişimine göre önde bir dahaki gidisimde kesin söyler cnm ama tüp te önde olabiliyor

insan halden anlar duruma geliyor bu zamanda .
o hastanede o katta herkes gergin oluyor genelde
çünkü hassas bi konu ve herkes o sebeple orada eşi ile kini yalnız.
transfer aslında en kolay ve eğlenceli bi an
ama ilk kez yaptırıyor ise onun bilinmezliği onu germiş olmalı.
ya da opu işlemi zor geçti ise ondan
iinşallah hamile olur
Aynen canım yaa allahım herkesi sağlıklı bebekler nasip etsin çok bekletmeden:KK68:

canım onu herkese söylüyor.
bana ilkte de ikinci de de söyledi.
anlatmak söylemek zorundayım dedi. ignleri ilaçları nasıl uygulayacağını ne zaman uygulayacağını ve olası boş çıkma tedavinin yarım bırakılma durumlarını da anlatıyor.
yani sana özel değil merak etme
insan ilk duyunca yoksa bana mı söyledi sadece diye algılıyor amam herkese söylenen bi şe
Ne bileyim işte birden hüzün sardı içimi ama sen anlarsın beni iste. Stres yapmıyordum normalde heyecan vardı sadece şimdi stres bastı beni. Sakın olmaya çalışıyorum ama. Sende son durum ne bebisi ne zaman göreceksin

Inşallah güzel haberler alırsın canim.bizi kendimize bıraktı transfer olacakları falan görünce bende çok heyecanlandım.kipir kıpır oluyor insan hic olumsuz dusunmuyorum bilmem neden hemen kavuşacakmışım gibi hissediyorum allah nasip ederse :cool:

Bende biraz endişe vardı zaten canım ya yine 2 yada 3 çıkarsa diye . Ama tabi heyecan hat safadaydı :) doktorumda bakti baktı baktı:) tek dedi . Bir oh çektim:) ama hem heyecan verici o keseyi görmek hem tarifsiz bir mutluluk gerçekten.hala kesenin resmine bakıyorum sürekli :) Rabbim sana da isteyen herkese nasip etsin inş :KK200::anneadayı:

Inşallah güzel haberler alırsın canim.bizi kendimize bıraktı transfer olacakları falan görünce bende çok heyecanlandım.kipir kıpır oluyor insan hic olumsuz dusunmuyorum bilmem neden hemen kavuşacakmışım gibi hissediyorum allah nasip ederse :cool:
ne güzel öyle hissetmene sevindim aferin sana

Kizlar ben ilk kez basliyorum tup bebege asamalarini hic bilmiyom gecen ay gittigimde dr rapor icin bazi tahliller yapilsin onumuzdeki adetinle baslariz dedi dun adet olmustum bugun gittim raporlarda eksik tahliller var dedi onlarda olsun bi snr donemde baslariz dedi sizde akciger filmi karaciger filmi snr antibiyotik falan ictiniz mi neden bunlar isteniyo anlamadim bi ay daha erteledi ben cok sikildim artik beklemekten nolur dua edin bizede biran evvel nasip etsin rabbim yaa bi ay daha beklemek cok zoruma gidiyo

Kizlar ben ilk kez basliyorum tup bebege asamalarini hic bilmiyom gecen ay gittigimde dr rapor icin bazi tahliller yapilsin onumuzdeki adetinle baslariz dedi dun adet olmustum bugun gittim raporlarda eksik tahliller var dedi onlarda olsun bi snr donemde baslariz dedi sizde akciger filmi karaciger filmi snr antibiyotik falan ictiniz mi neden bunlar isteniyo anlamadim bi ay daha erteledi ben cok sikildim artik beklemekten nolur dua edin bizede biran evvel nasip etsin rabbim yaa bi ay daha beklemek cok zoruma gidiyo
üniversite hastanesinden mi ilerliyor süreciniz canım. rapor mu çıkacak rabbim hayırlı etsin inşallah tedavinizi

Kizlar benim birkac sorum var :

Kimlere taze embriyo transfer edildi? Yani rahim dinlendirme her doktor yapiyor mu? Düşüncelerinizi öğrenmek isterim

Yumurta toplama ile transfer arasindaki 5 günde doktorunuz sizi kontrole cagirdi mi? Kendi Rahim kalinligini burda herkesin bildigini görüyorum. Ben bilmiyorum, opu ve tranfer arasi rahim kalinligima bakilmadi. Normal mi?

Ben 3 gun once opu oldum ve doktorum bana 3 hafta rahim dinlendirme yapacaz dedi. İğnelerden yüksek hormonlardan sonra rahim kendine gelmeli, normal adet görmelisin dedi. Doğum kontrol hapı verdi kullanmaya. Adetim başlayınca 2. gününde kontrole gel dedi ona göre transfer konuşucaz.

Ultrasona göre ne kadarlık gözüktüğünü söylemedi ama ilk önce transfer gününü falan sordu ona göre bir hesaplama yaptı karından görülmeyebilir gözükmezse alttan bakabiliriz dedi. Ama karından bakınca ben gözükmez sanıyordum ama çok güzel büyüklüğü ve şekli dedi.sanirim hafta gelişimine göre önde bir dahaki gidisimde kesin söyler cnm ama tüp te önde olabiliyor
Benim de 4 haftalik göründü kese Allah allah dedi alttan muayenede bile 4 haftalik ta zor görünür dedi. Yani çok küçük ama icinde bebek bile görüyor dedi. Diğer yandan kan değerine gore 5 haftalik bitmek üzere ama ultrasonda 4 haftalik çok degişik dedi demekki tüp bebek olunca karışık oluyor işler .. neyse haftaya gidicem ozaman netleşir inşallah suan senin transferin kaçıncı günü cnm ?

Kızlar negatif sonrası 5 gün sonra regli oldum normalde benimm hiç başımın ağrıdığını bilmem ve ağrı kesici ilaç kullanmayı sevmem ama bu gün reglimin 2 günü 3 gündür inanılmaz başağrısı çekiyorum gözlerime vuran bir ağrı kullandığımız ilaçların etkisi oabilirmi acaba üst üste tedavi gördüğümden çok ilaç kullandım ama gözümü açamıyorum başımın ön tarafı komple ağrıyor

Kizlar cok sukur opudan ciktim 12 yumurta toplandi esimdede 500 bin sperm bulundu mikroteseye gerek kalmadi cok sukur rabbime onumuzdeki carsamba artik kaci dollenirse genetige gitcek 7-21 gun arasinda gelip transfer olcak dua ediverin ins hersey boyle guzel devam eder
Embriyolarinda güzel güzel gelissin inşallah her aşaması ayrı stres

Kizlar arı sütü 21 ampül dedim.Aktar bunu önerdi. Hepsini kapsıyor daha iyi dedi.Nasıl sizce?

Eklentiler

• Screenshot_2017-10-06-12-15-48.webp
    Screenshot_2017-10-06-12-15-48.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 63
Back
X