- 2 Temmuz 2023
- 10.597
- 30.701
- 518
Benim icin kolaydi, bu herkes icin ayni olmayabilir.37 yasta hamile kalmak zor mu?
Çocuklarınız kaç yaşında konuşmaya başladılar?
Cocuklarim 8-9 aylikken ilk kelimelerini soylediler, 2 yasindayken cumleleri vardı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim icin kolaydi, bu herkes icin ayni olmayabilir.37 yasta hamile kalmak zor mu?
Çocuklarınız kaç yaşında konuşmaya başladılar?
yok 3 ay icinde hamile kaldim kizim cok erken konusmaya basladi, ama 2 yasina kadar tv izlermedim hep konusdum ve kitap okudum onunla42 yasında hamile kalmak zor mu? Bir de cocugunuz kac yasında konusmaya basladi?
Bence bu sizin isteğinizle ilgili. Benim annemle aramda 39yaş var. Yani asıl kuşak çatışmaları 50lerde doğan bir anne ile 90larda doğan bir cocuk arasında olur. Onların zamanında ne televizyon ne bilgisayar ve cep telefonları vardı. Her teknolojil gelişmeyi yaşayarak öğrenen kuşak benim annemle babam. Ama hiç öyle ağır kuşak çatışmaları yaşamadık. İnsanların kendilerini geliştirmesi ile ilgili birsey bence. Sığ görüşlü olsalardı birçok yeniliğe kapalı olsalardı evet yaşardık ama öyle değillerdi hep açık fikirlilerdi.Merhabalar..
Uzun zamandır buralarda yoktum..
Hayatımda ikilemde kaldığım bir noktadayım ve olsa olsa KK yardımcı olur bana dedim konuyu açmaya geldim..
Ben 13 yıllık evliyim..
10 yıl çocuğum olmadı tüp bebekler tedaviler derken 4. Tüp bebek de kızım oldu çok şükür yaradana şuan 3 yaşında ömrümün baharı..
Bundan 5 yıl önce bebek için tedavi gördüğüm de bir embriyo transfer edildi ve kızım oldu diğer 2 embriyo da dolduruldu..
Geçen gün tüp bebek merkezinden mektup geldi Eylül de embriyolar imha edilecek diye yani dondurulma süresi o tarihte bitiyor...
Ben şuan 39 yaşındayım bir yanım onları da transfer ol ya bebekse imha edilmesin diyor diğer yanım artık çok geç şimdi hamile kalsam 40 yaşında doğum yapacağım diyor..
Kafamda savaş veriyorum ama ileride pişman olurum diye çok korkuyorum ya bebekse onlar belkide tutunacaklardi vs vs..
Bir yandanda tekrar aynı süreçleri yaşamaktan korkuyorum. .
Lohusalik dönemi vs..
Çocukla aramızda kuşak çatışması olursa diye türlü türlü şeyler kafamdan geçiyor..
40 li yaşlarda doğum yapmış annelerin fikirlerine ihtiyacım var..
Yorumlarınız benim için çok kıymetli karar vermemde yardımcı olursanız çok sevinirim iyi geceler dilerim..
Çok çok çok maşallahBenim icin kolaydi, bu herkes icin ayni olmayabilir.
Cocuklarim 8-9 aylikken ilk kelimelerini soylediler, 2 yasindayken cumleleri vardı.
Maşallah ilham veriyorsunuzyok 3 ay icinde hamile kaldim kizim cok erken konusmaya basladi, ama 2 yasina kadar tv izlermedim hep konusdum ve kitap okudum onunla
Sizinle benzer bi hikayem var..Merhabalar..
Hayatımda ikilemde kaldığım bir noktadayım ve olsa olsa KK yardımcı olur bana dedim konuyu açmaya geldim..
Ben 13 yıllık evliyim..
10 yıl çocuğum olmadı tüp bebekler tedaviler derken 4. Tüp bebek de kızım oldu çok şükür yaradana şuan 3 yaşında ömrümün baharı..
Bundan 5 yıl önce bebek için tedavi gördüğüm de bir embriyo transfer edildi ve kızım oldu diğer 2 embriyo da dolduruldu..
Geçen gün tüp bebek merkezinden mektup geldi Eylül de embriyolar imha edilecek diye yani dondurulma süresi o tarihte bitiyor...
Ben şuan 39 yaşındayım bir yanım onları da transfer ol ya bebekse imha edilmesin diyor diğer yanım artık çok geç şimdi hamile kalsam 40 yaşında doğum yapacağım diyor..
Kafamda savaş veriyorum ama ileride pişman olurum diye çok korkuyorum ya bebekse onlar belkide tutunacaklardi vs vs..
Lohusalik dönemi vs..
Çocukla aramızda kuşak çatışması olursa diye türlü türlü şeyler kafamdan geçiyor..
Yorumlarınız benim için çok kıymetli karar vermemde yardımcı olursanız çok sevinirim iyi geceler dilerim..
40 değil ama ikinci çocuğumu 35'imde doğurdum, çocuklarım arasında 27 ay var. Sizi böylesi kritik bir konuda ne olumlu manada ne de olumsuz manada etkilemek istemem. Evet çok güzel bir duygu ama aynı zamanda bir o kadar da zor. Size yardım edecek bir yakınızın olmaması halinde bu durum epey yıpratıcı olabiliyor. Kuşak çatışması durumları olur mu olmaz mı bilemem ama anne baba olarak her daim çocuklar için enerjinizin olması gerekiyor.Merhabalar..
Ben 13 yıllık evliyim..
Lohusalik dönemi vs..