• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kizlar benim birkac sorum var :

Kimlere taze embriyo transfer edildi? Yani rahim dinlendirme her doktor yapiyor mu? Düşüncelerinizi öğrenmek isterim

Yumurta toplama ile transfer arasindaki 5 günde doktorunuz sizi kontrole cagirdi mi? Kendi Rahim kalinligini burda herkesin bildigini görüyorum. Ben bilmiyorum, opu ve tranfer arasi rahim kalinligima bakilmadi. Normal mi?
Benimde hiçbirinde
bakilmadi opuyla transfer arasi.merkez ve doktora gore değişiyor sanırım.Estrofemide kimisinde günde 3 kez kimisinde 2 kez kullaniliyo. Belki opudan önce rahim kalinlasmasiyla ilgili sıkıntı olunca riske atmamak için bakiliyordur..

Kızlarrrrr günaydınnn:)
Bugün büyük gün. Öğleden sonra 2 gibi transferim var Allahtan mani olmazsa. Dualarınıza ihtiyacım var. Hepimiz pozitifi görelim inşallahhh :)):KK66:

canım hayırlı olur inşallah güzel haberlerini alırız allahın izniyle

kızlar günaydın,
dondurulmuşta transfer öncesi e2 aralığında olmalı bilen var mı?

Merhaba arkadaşlar yeni katıldım aranıza bende tüp bebek tedavisine başlayalı 4 ay oluyor. 28 yumurta toplandı, 7 tanesi blastokist yani 5. Gün embriyosu idi. İlk transfer negatif oldu :KK43:.Oldukça kötü bir his .. şimdi ikinci tranfer yapıldı 9 Ekimde test yaptırıcam. Çok geriliyorum sizce ne yapmalıyım ?
germe kendini
rahat olmaya çalış
biliyorum zor ama düşünmemeye çalış başka bir şeye odaklan evde işen tv kitaP olabilir.
işe başladı isen zaten kafan dağılacaktır.
dinlen ama hep hep yatma
düzenli yemek ye
ama çok ekstra bi şe yapma

Merhaba arkadaşlar yeni katıldım aranıza bende tüp bebek tedavisine başlayalı 4 ay oluyor. 28 yumurta toplandı, 7 tanesi blastokist yani 5. Gün embriyosu idi. İlk transfer negatif oldu :KK43:.Oldukça kötü bir his .. şimdi ikinci tranfer yapıldı 9 Ekimde test yaptırıcam. Çok geriliyorum sizce ne yapmalıyım ?

hayırlı olur inşallah transferiniz arkadaşım rabbim gönlünüzden geçeni hayırlısı ile kucağınızda göstersin

Kızlarrrrr günaydınnn:)
Bugün büyük gün. Öğleden sonra 2 gibi transferim var Allahtan mani olmazsa. Dualarınıza ihtiyacım var. Hepimiz pozitifi görelim inşallahhh :)):KK66:
Aaa dün aradıklarını söylememiştin. Hadi hayırlısı olsunn. Canım evden su içmeye başla yanına da 1.5 lt su al iç diyorlar ama o kadar abartma. Sıkışacak kadar iç. Sen bilirsin ne kadarla sıkışacağını. Sonrası çok kötü oluyor:))) hadi güzel haberlerini bekliyoruz

Çalışıyorum aslında şuan tekim ofiste sanırım onun bir garipliği var hayırlısı diyorum hep, istemsiz bir göz dolması bir iki yaş :KK43: ilaçlardan ..
aaaaaaaaa öyle yapma ama
senin bi şeyler zoruna gitmiş,
kabul et durumu
yoluna bak sen
sıkma canını.

cnm üzülme benımde ilk denemem negatif oldu kasımda 2. başlıyacagım inş... benımde 10 tane blast embriyom var ... inş bu sefer tutar Rabbim nasip eder inş

Günaydın kızlar hayırlı cumalar..
Bugün transferim var inşallah hersey yolunda gider bi terslik olmaz allahimm inşallah.. Bugün benim için de dua edin lütfen sorunsuz transfer olsun
Oooo transferler peşpeşee. Hayırlısı olsun canım. Dualarımız seninle

kızlar günaydın,
dondurulmuşta transfer öncesi e2 aralığında olmalı bilen var mı?
Canim ben 3 tane estrofem yuttum adetin 2.gunu e2 120 çıktı doktorum 4 tane yut 2 gün sonra bi daha kan ver dedi oda 240 civarı çıktı tamam bi daha kan verme 2 2 yutmaya devam dedi

Back