- 5 Ağustos 2017
- 35
- 125
- 93
- Konu Sahibi floransa17
- #5.561
Merhaba arkadaşlar benimde transferim olcak dua edermisiniz banada
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tüp bebek olayı bastan sona sabir isi doktoruna güven en uygun zamanda başlayacaktır.ilk rapor çıkarırken benimde çok zorlamislardi sonrakinde kolay olmuştu. İkinciye gerek kalmadan yavruna kavusursun inşallah. Sabret dua et doktoruna guvenKizlar ben ilk kez basliyorum tup bebege asamalarini hic bilmiyom gecen ay gittigimde dr rapor icin bazi tahliller yapilsin onumuzdeki adetinle baslariz dedi dun adet olmustum bugun gittim raporlarda eksik tahliller var dedi onlarda olsun bi snr donemde baslariz dedi sizde akciger filmi karaciger filmi snr antibiyotik falan ictiniz mi neden bunlar isteniyo anlamadim bi ay daha erteledi ben cok sikildim artik beklemekten nolur dua edin bizede biran evvel nasip etsin rabbim yaa bi ay daha beklemek cok zoruma gidiyo
Allah yardimcin olsun hayirlisini nasip etsinMerhaba arkadaşlar benimde transferim olcak dua edermisiniz banada
Direk ari sutundense bunu kullanmak daha mantıklı çünkü bu tip ürünleri kullanırken miktarına da dikkat etmek lazim.ayrıca propolis ve balda çok faydalı.Kizlar arı sütü 21 ampül dedim.Aktar bunu önerdi. Hepsini kapsıyor daha iyi dedi.Nasıl sizce?
Canım bu takvimi nasıl yaptın bende baktım ama nerden nsl yapılıyor bulamadımcanım onu herkese söylüyor.
bana ilkte de ikinci de de söyledi.
anlatmak söylemek zorundayım dedi. ignleri ilaçları nasıl uygulayacağını ne zaman uygulayacağını ve olası boş çıkma tedavinin yarım bırakılma durumlarını da anlatıyor.
yani sana özel değil merak etme
insan ilk duyunca yoksa bana mı söyledi sadece diye algılıyor amam herkese söylenen bi şe
Rabbim hayırlısını nasip etsin. İnşallah herşey istediğin gibi olur canımMerhaba arkadaşlar benimde transferim olcak dua edermisiniz banada
Evet cnm neden önde oluyor biliyormusun mesela ben normalde 30 günde adet oluyorum tam 15. Günde yumurtluyorum. Ama mesela bana adetin tam 15. Günü yani yumurtlama günümde 5 günlük gelismis embriyo koyuldu.yani 5 gün önde olması bence normal . Bugün benim 4+4 cnm dün doktora gittiğimde 4+3 düBenim de 4 haftalik göründü kese Allah allah dedi alttan muayenede bile 4 haftalik ta zor görünür dedi. Yani çok küçük ama icinde bebek bile görüyor dedi. Diğer yandan kan değerine gore 5 haftalik bitmek üzere ama ultrasonda 4 haftalik çok degişik dedi demekki tüp bebek olunca karışık oluyor işler .. neyse haftaya gidicem ozaman netleşir inşallah suan senin transferin kaçıncı günü cnm ?
Üçüncü tedavim arkadaşlar inşallah bu sefer olur dua edin nokur ikisini ankarada yaptım üçüncüde İstanbulda beş emriyom üçüncü gün donduruldu çok yıprandım anlıcanız
Maşallah cnm inş hepsi sağlıklı gelsin sana da sımsıkı tutunsunKizlar cok sukur opudan ciktim 12 yumurta toplandi esimdede 500 bin sperm bulundu mikroteseye gerek kalmadi cok sukur rabbime onumuzdeki carsamba artik kaci dollenirse genetige gitcek 7-21 gun arasinda gelip transfer olcak dua ediverin ins hersey boyle guzel devam eder
Hayirli olsun cnm takvimin
erbil hocada denedim canım emriyolarım donduruldu bekliyo ilki düşük oldu ikinci negatif oldu istanbula geldim bende çok memnun kaldım az ilaçla daha çok emriyo oldu sankihayırlı olsun inşallah bebişlerini kucağına alırsın hangi merkezde deniyecen
profiline gir.Canım bu takvimi nasıl yaptın bende baktım ama nerden nsl yapılıyor bulamadım
İçini ferah tut herşeyin en hayırlısı. Rabbim kabul etsin dualarımızı inşallah güzel sonuçlar alalımÜçüncü tedavim arkadaşlar inşallah bu sefer olur dua edin nokur ikisini ankarada yaptım üçüncüde İstanbulda beş emriyom üçüncü gün donduruldu çok yıprandım anlıcanız
ne zaman göreceğimi bilmiyorum ki canım cumartesi kan tekrarlanacak. bakalım ne diyecek doktor tahminimce haftaya cuma ya da cumartesi kese görünürNe bileyim işte birden hüzün sardı içimi ama sen anlarsın beni iste. Stres yapmıyordum normalde heyecan vardı sadece şimdi stres bastı beni. Sakın olmaya çalışıyorum ama. Sende son durum ne bebisi ne zaman göreceksin
Anladım canım şimdi . benim 14.gününde ultrasona baktı belki de çok erken gittim o yüzden çok yeni oluşmuş dedi senin transferib kaçıncı günüydü ultrasonda baktığında ?Evet cnm neden önde oluyor biliyormusun mesela ben normalde 30 günde adet oluyorum tam 15. Günde yumurtluyorum. Ama mesela bana adetin tam 15. Günü yani yumurtlama günümde 5 günlük gelismis embriyo koyuldu.yani 5 gün önde olması bence normal . Bugün benim 4+4 cnm dün doktora gittiğimde 4+3 dü