2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Yok kiz o kadar degildir gecen sefer benim üçüz oldugu halde transferin 9. Günü 270 di . yarin transferin 8. Günü oluyor bakalim ins en fazla ikizdir cnm . cok korkuyorum üçüz gebelikte bebeklerimi kaybettigim icin :KK43:

Rabbim bu sefer sağlıcakla kucağına almayı nasib etsin inşallah.Çok zor bir durum canım ama aklına bunları getirme güzelliğe odaklan çok mutlu ol insallah

Benim 2 saat diyorlar ama 1 bucuk saatde falan cıkıyor canım . bu arada tüp bebek yapinca 3 kez test bedavaydi gecen sefer . bu sefer dondurulmuslarla transfer oldum ya acaba yine test hakkim varmidir ki ?

bilmiyorum ki canım biz 37 tl verdik kliniğe.bu arada acibademde doğum ücreti ne kadar biliyormusun.benim eğer bu doktora devam edersem pembe mavi hastanesine gidicez ordaki ücreti de bilmiyoruz tabi şuan da

Merhaba hanımlar, Öncelikle hamile olan arkadaşlarımı tebrik ederim. negatif gören arkadaşlarım için de Allah'tan sabır dilerim. her şeyin hayırlısı her şeyin vakti ve zamanı vardır. Rabbime sarılmaktan başka yapacak hiçbir şeyimiz yoktur ben de önümüzdeki hafta başlayacağım tedavilere inşallah. âdetin ikinci günü giderek tüp bebek tedavisine start verecegiz. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin geç olsun ama güç olmasın.

bilmiyorum ki canım biz 37 tl verdik kliniğe.bu arada acibademde doğum ücreti ne kadar biliyormusun.benim eğer bu doktora devam edersem pembe mavi hastanesine gidicez ordaki ücreti de bilmiyoruz tabi şuan da
Canim normalde sezeryan 16 bin ama benim acibadem sen sigortam var 8 bine iniyor . normal dogumu bilmiyorum aka asagi yukari ayni fiyatlardir. Mesela sigortam sayesinde tüp doktorumun 300 lira olan muayne ücreti 150 liraya düsüyor ama benim asil gittigim doktorumun klinigi var oraya gidiyorum ben hamilelik süresince onunda muaynesi 140 lira ve istedigin hastanede dogum yaptiriyor bend pembe mavi yi dusunuyorum nasipse . yine sigortam pembe mavide de gecerli oldugu icin ordan da indirim aliyorum . ve bu sen sigorta hamileyken de yapiliyor ve yatarak tedavilerde de tamamen ücretsiz olarak kullaniyorsun cnm . ve yıllık ücreti de 820 lira gibi bisey kredi kartina 8 taksit de yapiyorlar . Bende sigortaci gibi anlattim ama cok faydasini gördüm ondan anlatiyorum cnm :)

Canim normalde sezeryan 16 bin ama benim acibadem sen sigortam var 8 bine iniyor . normal dogumu bilmiyorum aka asagi yukari ayni fiyatlardir. Mesela sigortam sayesinde tüp doktorumun 300 lira olan muayne ücreti 150 liraya düsüyor ama benim asil gittigim doktorumun klinigi var oraya gidiyorum ben hamilelik süresince onunda muaynesi 140 lira ve istedigin hastanede dogum yaptiriyor bend pembe mavi yi dusunuyorum nasipse . yine sigortam pembe mavide de gecerli oldugu icin ordan da indirim aliyorum . ve bu sen sigorta hamileyken de yapiliyor ve yatarak tedavilerde de tamamen ücretsiz olarak kullaniyorsun cnm . ve yıllık ücreti de 820 lira gibi bisey kredi kartina 8 taksit de yapiyorlar . Bende sigortaci gibi anlattim ama cok faydasini gördüm ondan anlatiyorum cnm :)

oo baya cokmus kizzz..pembe mavide ne kadar acaba vallahi bu süreç maddi manevi insani baya yıpratıyor tabi sonucu güzel olsunda hayırlısı ile bakalim

oo baya cokmus kizzz..pembe mavide ne kadar acaba vallahi bu süreç maddi manevi insani baya yıpratıyor tabi sonucu güzel olsunda hayırlısı ile bakalim
Pembe mavi de 5 bucuk 6 bin gibi sigortasiz hali cnm ama sigorta orda da gecerli sanirim orda da yari fiyatina düsüyor sigorta sayesinde hem muayneler hemde dogum . birde yatarak yapilan tedaviler ücretsiz oluyor cnm . evet fiyatlar biraz yüksek rabbim yardimcimiz olsun ins

Kızlar benim ağrım transferden beri hiç geçmedi.bu saatte uyandım ağrıdan.bide wc ye zor yetişiyorum.sanki kasıklarım patlayacak.bu kadar uzun süreli geçmeyen ağrı normal mi acaba.kasıklarımın yanlarındaki kemikler bile ağrıo.göbek deliğimden aşağı öok gergin çekilio resmen.hiç iyi değilim :KK43:(

Kızlar benim ağrım transferden beri hiç geçmedi.bu saatte uyandım ağrıdan.bide wc ye zor yetişiyorum.sanki kasıklarım patlayacak.bu kadar uzun süreli geçmeyen ağrı normal mi acaba.kasıklarımın yanlarındaki kemikler bile ağrıo.göbek deliğimden aşağı öok gergin çekilio resmen.hiç iyi değilim :KK43:(
Canim bol su iç. .. ve evde baskül varsa tart kendini kilo artışı var mı. Ve mutlaka doktorunu ara

Kaç yumurta toplandı cnm ? Ohss olmus olabilirsin . doktoruna da mutlaka anlat . cok gecmis olsun

Kaçıncı günün canım benimde 6-7 güne kadar ağrıyordu özelikle benim sağ kasığıma ve bacağıma vurup yürümekre zorluk çekiyordum

X