- 23 Aralık 2014
- 4.442
- 3.769
- 32
-
- Konu Sahibi floransa17
- #2.021
Masallah cnm cok sevindim ne güzel bir haber rabbim saglikla kucagina aldigin günleri görmeyi nasip etsin . taze anneler cogaldi ya masallah masallah :)2 tane 3.embriyosu konmuştu. Bugün 10.günüm biterken yaptırdım. Var gibi demi
Doktoruma soylemedım ilaçlarımıda bırakmadım cuma günü yaptırıcam tekrardan cnm hayırlısı olsunCnm cuma yine tekrarla kisiden kisiye tutunma süreci degisiyor . benim eltimin gec tutunma olmustu mesela cok gec cikmisti hamilelik degeri . olabiliyor yani hemen umutsuzluga kapilma
Hayirlisi insallah canim benim icini ferah tutDoktoruma soylemedım ilaçlarımıda bırakmadım cuma günü yaptırıcam tekrardan cnm hayırlısı olsun
Merhaba herkese. Bu süreçte olan tüm arkadaşlarıma sabır bol dua ve hayırlısıyla hamilelik diliyorum . Bugün transferi olan biri olarak aranıza katıldım. 3.gün embriyosu 8 hücreli blombasikt tek embriyo transferi oldu 31 yaşındayım 3 yıllı k evliyiz 7 ekim kan tahlili vericem hakkımızda hayırlısı
Merhaba herkese. Bu süreçte olan tüm arkadaşlarıma sabır bol dua ve hayırlısıyla hamilelik diliyorum . Bugün transferi olan biri olarak aranıza katıldım. 3.gün embriyosu 8 hücreli blombasikt tek embriyo transferi oldu 31 yaşındayım 3 yıllı k evliyiz 7 ekim kan tahlili vericem hakkımızda hayırlısı
Evt.... trasferın kaçıncı günü oldu bugün. 3. Gün embriyosuydu değil mi?Bu arada bu sabah ki testim di kızlar benimde koyulmus dimi ?
Bu arada bu sabah ki testim di kızlar benimde koyulmus dimi ?
Kan ver sen kan cnmBu arada bu sabah ki testim di kızlar benimde koyulmus dimi ?
Gozun aydin canim. Tebrik ederim.İnşallah bakalım. Burada negatif sonuç alan arkadaşlarımın yanında sevinmek istemiyorum. Allah kimseyi böyle sınamasın. Allah hepinize yardım etsin. İşiniz gücünüz rast gelsin
5. Gün embriyosuydu cnm 2 tane transfer edildi bugün 7. Günüm sabah 7 gibi yaptimEvt.... trasferın kaçıncı günü oldu bugün. 3. Gün embriyosuydu değil mi?
İnsallah canim ya :) bakalim kac cikacak acaba degerim ?tabısıii toprağammmsenin sonuç belli bebeğim şimdiden bence gözün aydın sekerim
Ay yarın sabah vericem insallah cnm cok heyecanliyimKan ver sen kan cnm
İnsallah canim ya :) bakalim kac cikacak acaba degerim ?
Ay yarın sabah vericem insallah cnm cok heyecanliyim
Yok kiz o kadar degildir gecen sefer benim üçüz oldugu halde transferin 9. Günü 270 di . yarin transferin 8. Günü oluyor bakalim ins en fazla ikizdir cnm . cok korkuyorum üçüz gebelikte bebeklerimi kaybettigim icinbence seninde yuksek hemde benimkinden de yüksek vede ikiz olucak gibime geliyor hayırlısı bakalım yarın ola hayrola
Merhaba ben Çarşamba transfer oldum ama benimde testim 2ekim hayırlı haberlerle etiketleyelim inşallahKızlar merhaba, ben de cumartesi transfer oldum. Test günüm 2ekim.. aynı gün test yapıcak olan varmı aranızda, umarım güzel sonuçlar alırız.
Progestan ı cumartesi transfer sonrası yaptılar ağrısı hala geçmedihaftaya 1 tane daha var kabus gibi...
Benim 2 saat diyorlar ama 1 bucuk saatde falan cıkıyor canım . bu arada tüp bebek yapinca 3 kez test bedavaydi gecen sefer . bu sefer dondurulmuslarla transfer oldum ya acaba yine test hakkim varmidir ki ?benim klinik çok geç sonucu verdiği için bugün geberdim resmen hayatımın en zor saatleriydi inşallah senin 2 saatte elinde olur bebegim