2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Cnm cuma yine tekrarla kisiden kisiye tutunma süreci degisiyor . benim eltimin gec tutunma olmustu mesela cok gec cikmisti hamilelik degeri . olabiliyor yani hemen umutsuzluga kapilma
Doktoruma soylemedım ilaçlarımıda bırakmadım cuma günü yaptırıcam tekrardan cnm hayırlısı olsun

Merhaba ikraberraol hoşgeldin
7 ekimde güzel haberini aliriz insallah
Sabirla bekle sende
Gercekten zaman gecmiyor bu süreçte:)

hakkında hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberler alırsın canim

bence seninde yuksek hemde benimkinden de yüksek vede ikiz olucak gibime geliyor hayırlısı bakalım yarın ola hayrola
Yok kiz o kadar degildir gecen sefer benim üçüz oldugu halde transferin 9. Günü 270 di . yarin transferin 8. Günü oluyor bakalim ins en fazla ikizdir cnm . cok korkuyorum üçüz gebelikte bebeklerimi kaybettigim icin

Merhaba ben Çarşamba transfer oldum ama benimde testim 2ekim hayırlı haberlerle etiketleyelim inşallah

benim klinik çok geç sonucu verdiği için bugün geberdim resmen hayatımın en zor saatleriydi inşallah senin 2 saatte elinde olur bebegim
Benim 2 saat diyorlar ama 1 bucuk saatde falan cıkıyor canım . bu arada tüp bebek yapinca 3 kez test bedavaydi gecen sefer . bu sefer dondurulmuslarla transfer oldum ya acaba yine test hakkim varmidir ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…