• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bunlari niye anlattim bilmiyorum:oops::oops:
Folik asit kullanmıyorum ben siz ne kullaniyosunuz adi ne ilk oglumda elevit icmistim pek duzenli olmasa da

Merhaba bende kalbi buruk, bir melek annesiyim bende bu aya talibim inşallah bende bu topicte en baştan en sonuna kadar olurum Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Gecen ay tek seferlik korunmasiz iliskiden gebelik beklemek sacmaliginda bulundum okadar gerildim ki sanki aylardir ugrasiyoruz ve olmuyomus gibi bi psikolojiye girdim. adetim 10gun gecikti hergun testleri tekrarladim ısrarla tabiki 10gunun sonunda regli oldum eşim işi geregi pek evde olmuyo duzenli bi calisma yapamiyoruz oyuzden de bu ay yumurtlama takibi yapip yine tek seferlik iliskiden gebelik bekliyorum belki buseferdr olmicak buyuk ihtimalle ama olsun beklemesi bile guzel

Folik asit kullanmıyorum ben siz ne kullaniyosunuz adi ne ilk oglumda elevit icmistim pek duzenli olmasa da

Allah büyüktür, nelere şahit oluyoruz, Allah bu vakte yazdıysa sizinkini 1 tek ilişkide bile olabilir..

içinizi döktünüz fena mı oldu :KK49:

ben folibol kullanıyorum, iki ay oldu..

Merhaba bende kalbi buruk, bir melek annesiyim bende bu aya talibim inşallah bende bu topicte en baştan en sonuna kadar olurum Rabbim isteyen herkese nasip etsin

amin inşallah :KK46:

merhaba hanımlar..
bende bu ay beklemedeyim bakalım.. sat 5 aralık.. hayırlısı bakalım gelecek mi miniğim

Ah cnm hepimiz aynıyız nese ki o umut hiç bittimiyo bitmesinde
Ben içtiğim folik asitin fotosunu gönderiyorum
Folik aside başlaman lazım çok önemli

Eklentiler

• IMG_9129.webp
    IMG_9129.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 69
Vinalac aa ben bunu dusuk yaptığım gebeligimde kullanmıştim folikasitmiydi bu hic bilmiyorum :))

dünaydın kızlar hs35 hs35 gözün aydın çok sevindim Allah sağlıklı hayırlıyla gelsin inşallah bende test yapacaktım ama vaktim yoktu çalıştığım birimden değişikliği oldu bugün işlerim yoğun vaktim olunca hemen kan vereceğim hastanede çalışıyorum çünkü bende maalesef ikinci gebeliğim düşük oldu ilk olarak kan uyuşmazlığı dedi sonrada alakası yok dedi tekrar hamile istiyorum ama korkuyorum çok dua ediyorum sağlıkla gelsin diye

dünaydın kızlar hs35 hs35 gözün aydın çok sevindim Allah sağlıklı hayırlıyla gelsin inşallah bende test yapacaktım ama vaktim yoktu çalıştığım birimden değişikliği oldu bugün işlerim yoğun vaktim olunca hemen kan vereceğim hastanede çalışıyorum çünkü bende maalesef ikinci gebeliğim düşük oldu ilk olarak kan uyuşmazlığı dedi sonrada alakası yok dedi tekrar hamile istiyorum ama korkuyorum çok dua ediyorum sağlıkla gelsin diye

Cok tesekkur ederim Ins hepimizin hayirli saglikli evlatlari olur cnm

Arkadaslar bana yardım eder mısınız bebegim ne kadarlık bilemıyorum:( son adet tarihim 15 kasım. 10kasımda olmustum. Ama benım suan bebegim daha yenıymıs doktor ole dedi hcg degerim 180.00 dı öğrendiğümde 10 gun gecıkıodum.yenı yerlesıo dıkkat et dedi bana. Haftaya cumartesiye ultrason verdi? Sizce ben ne zaman dogrcam ve bebegim ne kdrlık :(

Arkadaslar bana yardım eder mısınız bebegim ne kadarlık bilemıyorum:KK43: son adet tarihim 15 kasım. 10kasımda olmustum. Ama benım suan bebegim daha yenıymıs doktor ole dedi hcg degerim 180.00 dı öğrendiğümde 10 gun gecıkıodum.yenı yerlesıo dıkkat et dedi bana. Haftaya cumartesiye ultrason verdi? Sizce ben ne zaman dogrcam ve bebegim ne kdrlık :KK43:

Merhaba hayirli olsun bebeğiniz
Ben tam anlayamadim kusura bakmayin son adet tarihiniz 10kasim ise 17agustosta 15kasim ise 22agustosta muhtemel dogum zamaniniz. Suan 6haftalik olması lazim galiba

günaydınlar herkese bende kan verdim öğleden sonra çıkıcak son adet tarihim 26 kasımdı

Back
X