• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bu sabah test yaptım çok çok hafif çizgi var sanki sizce?
sanıırım testlerde yansıma oluyor silik çizgiler pek belli olmuyor hayrlı olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim bir kaç gn sonra kan da verirsin kesinleşir bat ne zamandı

:halay::halay:
Gözün aydın canım grubun ilk bebişi kendini gösterdi işte. Saglicakla dogsun insallah :KK36:

Ay cnm benm inş benim gördüğümü siiznde görmenize sevindim çünkü fotoğrafta dahada silik çıkıo daha 4 gün var
İnş beraber alırız bebeişlerimizi kucagımıza

Bu sabah test yaptım çok çok hafif çizgi var sanki sizce?
hayırlı olsun bence gebelik var benim ilk hamileliğimde de böyleydi. sat neydi ? benimde 5 6 gün var adetime bu ay 4. ay olacak test alayım diyorum sonra hamile değilsem yine umut etmek istemiyorum

hayırlı olsun bence gebelik var benim ilk hamileliğimde de böyleydi. sat neydi ? benimde 5 6 gün var adetime bu ay 4. ay olacak test alayım diyorum sonra hamile değilsem yine umut etmek istemiyorum
Cnm bizim de kürtaj sonrası dinlenmeden sonra 4. Ay sat 26 kasım bat 24 aralık 4 günüm var yani

ay.. benimde 25 aralık bat. ama bugün karnımda ağrılar var :KK43:

hayırlı olsun.. bir de kan testi yaptırın..

aynen grubun ilk bebişi hayırlısıyla :dua:
Cnm bende adet sancısı çekiyorum o yüzden anladım bişiler oldugunu çünkü adet sancısı için erken

Cnm bende adet sancısı çekiyorum o yüzden anladım bişiler oldugunu çünkü adet sancısı için erken

bende ilk gebeliğimde tahmini yumurtlama günümden sonra beklediğim adete kadar sancılarım olmuştu..:işsiz:

inşallah yine öyledir. benimde bir kürtajım var maalesef.:işsiz:

allah isteyen herkese nasip etsin inşallah :dua::anneadayı::KK46:

bende ilk gebeliğimde tahmini yumurtlama günümden sonra beklediğim adete kadar sancılarım olmuştu..:işsiz:

inşallah yine öyledir. benimde bir kürtajım var maalesef.:işsiz:

allah isteyen herkese nasip etsin inşallah :dua::anneadayı::KK46:
Amiiiin sağlıklı inş

Cnm kısaca şöyle anlatayım oldukça planlı bi gebelik
2015 aralıkta ilk denemeye başladık 23 mart 2016 son adet tarihimdi hamile oldugumu öğrendim 14 haftalıklen kalbi durdu kürtaj oldum burdaki incelemelerde hiç bişi çıkmadı ama yurtdışına falam kan testi gönderdik trizomi 18 oldugunu öğrendik pskolojim bozuldu bir sürü test yaptırdık (kan pıhtılşması troid genetiklerimiz romatizma vb birçok şey) ne bende nede eşimde hiç bir sorun çıkmadı.2 temmuzda kürtaj oldum eylül adetimden sonra tekrar başladık ve bugün testt yapıp çift çizgi gördüm
İnş sağlıklıdır tek korkum o malesef hamile kalmakla bitmiyo :(

Ayrıca 2015 kasımdan beri folik içiyorum :(

Cnm kısaca şöyle anlatayım oldukça planlı bi gebelik
2015 aralıkta ilk denemeye başladık 23 mart 2016 son adet tarihimdi hamile oldugumu öğrendim 14 haftalıklen kalbi durdu kürtaj oldum burdaki incelemelerde hiç bişi çıkmadı ama yurtdışına falam kan testi gönderdik trizomi 18 oldugunu öğrendik pskolojim bozuldu bir sürü test yaptırdık (kan pıhtılşması troid genetiklerimiz romatizma vb birçok şey) ne bende nede eşimde hiç bir sorun çıkmadı.2 temmuzda kürtaj oldum eylül adetimden sonra tekrar başladık ve bugün testt yapıp çift çizgi gördüm
İnş sağlıklıdır tek korkum o malesef hamile kalmakla bitmiyo :KK43:

Ayrıca 2015 kasımdan beri folik içiyorum :KK43:

ah canım benim. bende tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum..

ben önceki gebeliğimde folik asit kullanmamıştım. dr vermemişti. sağlık ocağındaki ebe kullansan iyi olur dedi bende iki aydır içiyorum. benim pataloji sonucunda da bişey çıkmamıştı.

neyse canım şimdi eskiyi konuşmayalım. inşallah bir daha yaşamayız böyle birşey...

Allah hayırlısıyla bu bebişini kucağına almayı nasip etsin:dua:

ah canım benim. bende tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum..

ben önceki gebeliğimde folik asit kullanmamıştım. dr vermemişti. sağlık ocağındaki ebe kullansan iyi olur dedi bende iki aydır içiyorum. benim pataloji sonucunda da bişey çıkmamıştı.

neyse canım şimdi eskiyi konuşmayalım. inşallah bir daha yaşamayız böyle birşey...

Allah hayırlısıyla bu bebişini kucağına almayı nasip etsin:dua:

Allah isteyen herkese kıymet bilecek herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin cnm

merhaba arkadaslar bende buradayım bu ay olursa eylül annesi olucam inşallah adetim yeni bitti çalışmalara başlıycaz :eek:

Gecen ay tek seferlik korunmasiz iliskiden gebelik beklemek sacmaliginda bulundum okadar gerildim ki sanki aylardir ugrasiyoruz ve olmuyomus gibi bi psikolojiye girdim. adetim 10gun gecikti hergun testleri tekrarladim ısrarla tabiki 10gunun sonunda regli oldum eşim işi geregi pek evde olmuyo duzenli bi calisma yapamiyoruz oyuzden de bu ay yumurtlama takibi yapip yine tek seferlik iliskiden gebelik bekliyorum belki buseferdr olmicak buyuk ihtimalle ama olsun beklemesi bile guzel

Back
X