2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Cnm benimde sat 26 kasım bat 24 aralık ben sadece idrar testi yaptım kan vermek için adet günümü bekliyorum çok merak ettm sonucunu hemen yaz lütfen :)
canımm aynı tarihlerimiz idrarda nasıl çıktı silikmi

herkes merak icinde hamile olanlara hayırlı olsun diyorum. oğlum 2013 eylül doğumlu bakalım hayırlısıyla bu ay RABBIM nasıp edecek mi bana. benim adetim 10 gün sürüyor ve âdetlerim düzensiz yani bazen 26 bazen 29 bazen 24 günde oluyorum ve genelde tek ilişkiden gebelik bekliyorum. 29 kasım sat ve 12 aralıkta tek ilişki oldu 20 aralıkta çok erken olduğu halde dayanamayıp test yaptım negatif çıktı. herşeyin hayırlısı bakalım artık herkes için hayırlısı ne ise o olsun

yok canım onlar yarın gel diyorlar ben internetten bakıyorum saati belli değil yani neyazıkki of çok heyecanlandım yaa
ben bile acayip heycan yaptım seni düşünemiyorum :)

evet canım ya enteresan hissediyorsun ilk kez seninde ilkmi bu arada kaç yaşındasın
28 yaşındayım ama 29 a çok az kaldı ilk değil normalde bu ay doğum yapacaktım ama 14 haftalıkken kalbi durdu Doğum yapmam gerekn ayda hamile kaldıgımı görğnce umutlandım iyice...

Reactions: fml
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…