- Konu Sahibi angel5angel
-
Merak ettik seni. Sonucu yaz mutlakaevet hakkımızda hayırlısı olsun bende çok istiyordum ilk öğrenincede hem mutluluk hem korku değişik hissediyor insan
canımm aynı tarihlerimiz idrarda nasıl çıktı silikmiCnm benimde sat 26 kasım bat 24 aralık ben sadece idrar testi yaptım kan vermek için adet günümü bekliyorum çok merak ettm sonucunu hemen yaz lütfen :)
daha çıkmadı sonucum sağlık ocağı olunca böyle oluyo ilçedeyim
Merak ettik seni. Sonucu yaz mutlaka
ayy çok merak ediyorum.. ne zaman çıkacak acabadaha çıkmadı sonucum sağlık ocağı olunca böyle oluyo ilçedeyim
canımm aynı tarihlerimiz idrarda nasıl çıktı silikmi
Cnm bugün yaptığımı gönderiyorum
ay baya çizgi çıkmış hayırlı olur inşallahhhh
Ayy cnm ya saol hepimiz sağ salim kucagımza alalım inş
daha kan testi yaptırmadım cumartesiyi bekliorum sabırsızlıkla :)
ay bilemedimkiayy çok merak ediyorum.. ne zaman çıkacak acaba
canım baya belirgin hayırlı olsun inşallah :) 2 eylül doğum tarihi oluyor değilmiCnm bugün yaptığımı gönderiyorum
evet cnm nasipse 2 eylül olarak görünüyo :)canım baya belirgin hayırlı olsun inşallah :) 2 eylül doğum tarihi oluyor değilmi
Allahım ne güzel bi duygu bu çift çizgi :)Rabbim davamını getrsin inşEki Görüntüle 1928493 Benimde dünkü bu
ay bilemedimki
yok canım onlar yarın gel diyorlar ben internetten bakıyorum saati belli değil yani neyazıkki of çok heyecanlandım yaasöylemediler mi ne zman çıkar sonuçlar diye?
ben bile acayip heycan yaptım seni düşünemiyorum :)yok canım onlar yarın gel diyorlar ben internetten bakıyorum saati belli değil yani neyazıkki of çok heyecanlandım yaa
evet canım ya enteresan hissediyorsun ilk kez seninde ilkmi bu arada kaç yaşındasınAllahım ne güzel bi duygu bu çift çizgi :)Rabbim davamını getrsin inş
yok canım onlar yarın gel diyorlar ben internetten bakıyorum saati belli değil yani neyazıkki of çok heyecanlandım yaa
28 yaşındayım ama 29 a çok az kaldıevet canım ya enteresan hissediyorsun ilk kez seninde ilkmi bu arada kaç yaşındasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?