- 9 Şubat 2011
- 656
- 292
- 303
- Konu Sahibi angel5angel
-
Gecen ay tek seferlik korunmasiz iliskiden gebelik beklemek sacmaliginda bulundum okadar gerildim ki sanki aylardir ugrasiyoruz ve olmuyomus gibi bi psikolojiye girdim. adetim 10gun gecikti hergun testleri tekrarladim ısrarla tabiki 10gunun sonunda regli oldum eşim işi geregi pek evde olmuyo duzenli bi calisma yapamiyoruz oyuzden de bu ay yumurtlama takibi yapip yine tek seferlik iliskiden gebelik bekliyorum belki buseferdr olmicak buyuk ihtimalle ama olsun beklemesi bile guzel
Bunlari niye anlattim bilmiyorum
Folik asit kullanmıyorum ben siz ne kullaniyosunuz adi ne ilk oglumda elevit icmistim pek duzenli olmasa da
Merhaba bende kalbi buruk, bir melek annesiyim bende bu aya talibim inşallah bende bu topicte en baştan en sonuna kadar olurum Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Bunlari niye anlattim bilmiyorum
Folik asit kullanmıyorum ben siz ne kullaniyosunuz adi ne ilk oglumda elevit icmistim pek duzenli olmasa da
dünaydın kızlarhs35 gözün aydın çok sevindim Allah sağlıklı hayırlıyla gelsin inşallah bende test yapacaktım ama vaktim yoktu çalıştığım birimden değişikliği oldu bugün işlerim yoğun vaktim olunca hemen kan vereceğim hastanede çalışıyorum çünkü bende maalesef ikinci gebeliğim düşük oldu ilk olarak kan uyuşmazlığı dedi sonrada alakası yok dedi tekrar hamile istiyorum ama korkuyorum çok dua ediyorum sağlıkla gelsin diye
sonunda kan verdim bakalım öğleden sonra belli olacak hayırlısı
sonunda kan verdim bakalım öğleden sonra belli olacak hayırlısı
Markası neBu sabah test yaptım çok çok hafif çizgi var sanki sizce?
Markası ne
Arkadaslar bana yardım eder mısınız bebegim ne kadarlık bilemıyorumson adet tarihim 15 kasım. 10kasımda olmustum. Ama benım suan bebegim daha yenıymıs doktor ole dedi hcg degerim 180.00 dı öğrendiğümde 10 gun gecıkıodum.yenı yerlesıo dıkkat et dedi bana. Haftaya cumartesiye ultrason verdi? Sizce ben ne zaman dogrcam ve bebegim ne kdrlık
hayırlı haberi alırsın alttan muayene sakıncası yoktu bende yaptırdım ilk oğlumuzda hiç sıkıntı olmadı
bende alttan baktırmıştım. sorun olmaz diyor dr'lar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?