• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar toksoplazma ve rubella testlerini sağlık ocağı yapmiyor. Siz yaptirdinizmi

Merhabalar... Doktordan geliyorum. Karından keseyi gördük. 6 mm. Doktor kese düzgün görünüyor dedi. Haftaya tekrar gel, ne kadar büyüdüğüne bakalım dedi. Üç ay boyunca önlem amaçlı kan sulandırıcı iğne verdi. ( 39 yaşındayım ve bir yıl içinde iki kürtaj hikayem olduğu için sanırım) İlk iğnemi hemşirenin kontrolünde kendim yaptım. Bundan sonra da kendim yapacağım :)
Doktor öyle birşey demedi ama internetten baktığım kadarıyla kese büyüklüğü haftasından geri. Hayırlısı olsun. Kötü düşünmek istemiyorum...

Merhabalar... Doktordan geliyorum. Karından keseyi gördük. 6 mm. Doktor kese düzgün görünüyor dedi. Haftaya tekrar gel, ne kadar büyüdüğüne bakalım dedi. Üç ay boyunca önlem amaçlı kan sulandırıcı iğne verdi. ( 39 yaşındayım ve bir yıl içinde iki kürtaj hikayem olduğu için sanırım) İlk iğnemi hemşirenin kontrolünde kendim yaptım. Bundan sonra da kendim yapacağım :)
Doktor öyle birşey demedi ama internetten baktığım kadarıyla kese büyüklüğü haftasından geri. Hayırlısı olsun. Kötü düşünmek istemiyorum...
canım çok sevindim senin adına :) benimde 6.5 mmydi peki ultrasonda haftası kaç görünüyor ona uyumluysa sıkıntı yapma hiç bence şeklide düzgünmüş benim ultrasonda 4hafta 4 günlük yazıyordu

Muayne ücreti 50 diye biliyodum.çok ileri tarihe veriyolar randevuyu.
Daha erken alamazmıyız :)
Sen randevu aldın mı?
Yok almadım canım hem geç tarih hemde 70TL verip o kadar sıra bekleyemem eşimlerin bakanlığın en azından anlaşması var ekstra indirim yapıyorlar

Yok almadım canım hem geç tarih hemde 70TL verip o kadar sıra bekleyemem eşimlerin bakanlığın en azından anlaşması var ekstra indirim yapıyorlar

ben şimdi hem esenleri hemde megayı arayıp fiyat bilgisi aldım.

Medipol mega muayne ücreti uzman doktor: 100 tl
Profu sormaya cesaret edemedim :)
Doğum ücreti normal doğum 1400 sezeryan 2500

Esenlerdeki muayne 70 tl
Doğum ücreti normal 650 sezeryan 1150 tl

Eşim gelsin onunla karar veririz :)
Eşin memur mu canım.nereyle anlaşması var?

Esenlerdeki muayne 70 tl

Ben geçen cuma aradığımda uzman doktor 60 ile 80 dediler aynen eşim memur canım

Esenlerdeki muayne 70 tl

Yeni yıl zamı gelmiş canım 70 ve 100 TL miş

canım çok sevindim senin adına :) benimde 6.5 mmydi peki ultrasonda haftası kaç görünüyor ona uyumluysa sıkıntı yapma hiç bence şeklide düzgünmüş benim ultrasonda 4hafta 4 günlük yazıyordu
Teşekkür ederim canım :) Haftası yazmıyor malesef

• Beğen
Reactions: fml
Teşekkür ederim canım :) Haftası yazmıyor malesef
anladım canım ben ilişki gününden hesap ettiğimde de görünen haftayla uyumluydu hatta doktor 5 hafta için küçük dedi geç döllenme olmuş olabilir dedi hakikatende öyleydi yani

canım değer düşük ama yükselişe bakmak lazım geç döllenme olduysa ve 2 gün sonra yükselirse inşallah hamilesindir
Canım kendi dr umu aradım bizim kazara olmuştu 8 gün önce birliktelik diğerlerinde kesin korumalıydık dr 8 .günse bu değer çok normal dedi

• Beğen
Reactions: fml
Kizlar beta 776 cikti.. ama kese görünmedigi icin ptesi yine cagardi ve dış gebelik ihtimaline kendini hazirla dedi... :110: pazaatesi nasil gelecek simdi

Back
X