• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Merhabalar... Doktordan geliyorum. Karından keseyi gördük. 6 mm. Doktor kese düzgün görünüyor dedi. Haftaya tekrar gel, ne kadar büyüdüğüne bakalım dedi. Üç ay boyunca önlem amaçlı kan sulandırıcı iğne verdi. ( 39 yaşındayım ve bir yıl içinde iki kürtaj hikayem olduğu için sanırım) İlk iğnemi hemşirenin kontrolünde kendim yaptım. Bundan sonra da kendim yapacağım :)
Doktor öyle birşey demedi ama internetten baktığım kadarıyla kese büyüklüğü haftasından geri. Hayırlısı olsun. Kötü düşünmek istemiyorum...

İçini ferah tut canım allahın ıznıyle mınıgın annesıne sapasaglam tutunacaktır. dualarım seınle

son adet tarıhın neydı
10 kasimda adet olmuştum ama adet düzensizligim var benim aralik 25 gibi test yaptim silik çikti sonra 2 test daha yaptim onlarda silik çikti doktorda bugun kese net görünmüyor dedi ayyy çok kararsiz kaldim sevinsem mi üzülsem mi

Mrb. Ben ilk hamileliğimde 3 aya kadar kullandım sonra bırak dedi Dr. Bıraktım ama hamileliğin sonuna kadar kullanan var mı merak ettim bende.. Beni çok rahatlatıyor
Kizlar bende de insulin direnci var gebelikten once 1 yil kadar kullandim. Gebeligi ogrendigim gun doktorum hemen ilaci birakmami istedi. Simdi seker takibindeyiz ihtiyac duyarsak insuline baslicaz. İlac kullanmayi tavsiye etmiyor.

Kızlar dr gittim önce düşük yapmış olabilirsin dedi rahime baktı biraz ince dedi sonra ben 18 ken deģer 3 gün sonra yani dün 170 oldu dedim oda tekrar kan istedi bu günde 233 çıktı yarında böyle yüksek çıkarsa keseyi beklicez galiba dış gebelik ihtimali kalkar artık dimi yarında yüksek olursa ???

• Beğen
Reactions: fml
Kızlar dr gittim önce düşük yapmış olabilirsin dedi rahime baktı biraz ince dedi sonra ben 18 ken deģer 3 gün sonra yani dün 170 oldu dedim oda tekrar kan istedi bu günde 233 çıktı yarında böyle yüksek çıkarsa keseyi beklicez galiba dış gebelik ihtimali kalkar artık dimi yarında yüksek olursa ???
Bendede dış gebelik ihtimali var.. insallah hayirli haberler alirizz.çok duygusal hissediyorum kendimi bendede beta 776 cikti bugun ama kese görunmedi..kizimada eşim kardeş yola çikmiş demiş ister kiz olsun ister erkek olsun yeterki saglikli olsun yeterki olsun diyo:110:

Merhabalar... Doktordan geliyorum. Karından keseyi gördük. 6 mm. Doktor kese düzgün görünüyor dedi. Haftaya tekrar gel, ne kadar büyüdüğüne bakalım dedi. Üç ay boyunca önlem amaçlı kan sulandırıcı iğne verdi. ( 39 yaşındayım ve bir yıl içinde iki kürtaj hikayem olduğu için sanırım) İlk iğnemi hemşirenin kontrolünde kendim yaptım. Bundan sonra da kendim yapacağım :)
Doktor öyle birşey demedi ama internetten baktığım kadarıyla kese büyüklüğü haftasından geri. Hayırlısı olsun. Kötü düşünmek istemiyorum...
Cnm ilk zamanlar genelde geri çıksada açığı sonrasan büyüdükçe kapatıyolar için rahat olsun

Bendede dış gebelik ihtimali var.. insallah hayirli haberler alirizz.çok duygusal hissediyorum kendimi bendede beta 776 cikti bugun ama kese görunmedi..kizimada eşim kardeş yola çikmiş demiş ister kiz olsun ister erkek olsun yeterki saglikli olsun yeterki olsun diyo:110:
Kese ićin daha erken ki 1500 le kese görünüyor sende mi kanama gördün ? Değerin normal artıyor mu ?

Insallah.. bende bu topikte olmayi istiyorumm.Rabbimin izniyle beta 776 cikti bugun ama kese görünmedi.dış gebelik ihtimali olabilir dedi:110:
Cnm benm bu değerle kesenin görünmemesi çok normal rahat ol sen bazı doktorları gerçekten anlamıorum

Kese ićin daha erken ki 1500 le kese görünüyor sende mi kanama gördün ? Değerin normal artıyor mu ?
Ilk daha bugun baktirdim kanda..ptesi tekrar gelmemi soyledi..kizimda ultrasonda hemen görulmustu sanirim beta falan bakilmamisti...Kanama görmedim çok şukur ama doktor oyle diyince tetikte bekliyorumm stres oldum.

Cuma günü kan aldirmistim. Son adet tarihim 23 kasım 6668 çıktı. Pembemsi kanama bi daha gelmedi. Günde 3 defa progestan iciyorum. Baş dönmesi bugün çok fazla yer ayağımdan kayiyor

Cuma günü kan aldirmistim. Son adet tarihim 23 kasım 6668 çıktı. Pembemsi kanama bi daha gelmedi. Günde 3 defa progestan iciyorum. Baş dönmesi bugün çok fazla yer ayağımdan kayiyor
Progestan ben de kullanıyorum, bende de baş dönmesi yapıyor özellikle akşamları. Çünkü sabah bir akşam iki tane içiyorum ben uyku yapıyor bir de bende çok.

anladım canım ben ilişki gününden hesap ettiğimde de görünen haftayla uyumluydu hatta doktor 5 hafta için küçük dedi geç döllenme olmuş olabilir dedi hakikatende öyleydi yani
SAT dan sonra kaçıncı gündü desem çok mu özel olur :oops:
Ben tam 14.günde olduğunu düşünmüştüm ama bilemedim şimdi. Daha sonrasını pek hatırlayamadım :oops:
Hayırlısı olsun. İnşallah sağlıcakla devam eder

• Beğen
Reactions: fml
Insallah.. bende bu topikte olmayi istiyorumm.Rabbimin izniyle beta 776 cikti bugun ama kese görünmedi.dış gebelik ihtimali olabilir dedi:110:
Betahcg artışların nasıldı canım. Dış gebelikte tek değere göre teşhis koymamaları gerek. Ayrıca 1500 lü değerlerden sonra kese gözükür. İnşallah herşey yolunda gider. Birdahaki muayenende görürsün keseyi.

Back
X