2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Hatırlıyorum demek ki aynı gün Doğum yapmışız bugün oğluşumun Doğum günü iyi ki doğmuş paşa rabbim hayırlı uzun ömürler nasip etsin
Aminnn nice guzel saglikli mutlu anneli babali yaslari olsun insallah.Vallahi asilamalar tup bebek tedavisi sirasinda istesek denk getiremezdik:) ayni aylarda ayni zorluklari yasamis ayni gun dogum yapmis kader arkadasiyiz biz:)

Aminnn nice guzel saglikli mutlu anneli babali yaslari olsun insallah.Vallahi asilamalar tup bebek tedavisi sirasinda istesek denk getiremezdik:) ayni aylarda ayni zorluklari yasamis ayni gun dogum yapmis kader arkadasiyiz biz:)
Aynen öyle ya aynı kaderi paylaştık inşallah bundan sonra da kaderimiz benzer çok uğraşmadan ikinci bebiş gelir sağlıklı bir şekilde :)

Saol canım rabbim cümlemizin evlatlarına sağlıklı uzun ömürler nasip etsin. Var mı benden başka hamiş olan

Aynen öyle ya aynı kaderi paylaştık inşallah bundan sonra da kaderimiz benzer çok uğraşmadan ikinci bebiş gelir sağlıklı bir şekilde :)
Allahim kucagimizdakini bagislasin hayirli saglikli uzun omur versin.Ben 36 yasindayim canim zor benim 2.ye hamile kalmam.Yine de Allah bilir.Cok dusunmuyorum 2.yi.Allah olmayana isteyene versin hayirlisindan

Hakikaten nasil bir his.Zorlukla kavusulan ilki gibi heyecanli mi.

İlkin de hiç tutmadığın bir duyguyu tatmak için bekliyorsun heyecanı apayrı ama bunda annelik duygusunu bildiğim için ayrı bir heyecanlıyım. Öğrendiğim ilk andan itibaren bir daha aynı hataları yapmayacağım daha soğuk kanlı bir anne olacağım diyorum. Oğlum hala çok çektiriyor bana özellikleri geceleri

Ben ikinci ucuncu cocugumu ilkinden daha az seviyorum diyen bir anne gormedim.simdi bana baska cocuk sevemezmisim gibi gelse de evlat evlattir.ilkinde heyecan baska oluyor ikinci ve sanrasinda deneyimin verdigi rahatlikla annelik duygusu tum keyfi ile yasaniyor.gozlemledigim bu:)

Merhaba güzel anneler....nasıl gidiyor?
Doğum günler geldi çok şükür :)
Benim oğlumunda 14 eylülde inşAllah birkaç gündür araştırma yapıyorum kendimce bişeyler tasarladım tamtakır almadım ama çok şık görüneceğine inanıyorum :) fırsat olsada keşke birbirimizle resimleri paylaşabilsek...
Ben aslında mavi renk istemiyodum hani hep mavi sürekli aynı renk diye kırmızı mor veya yeşil olsun istedim ama malesef gittiğim yerlerde sadece mavi vardı o yüzden mecbur kaldım ama tek renk kullanmadım yanına lacivert krem ve gümüş gri renkleri koydum süslemelerin bazılarını parlak gümüş renk aldım daha hoş görünecek eminim... aldıklarım 70 tl tuttu siz neler düşünüyorsunuz?

Kuzular bugün ikiz gebelik olduğunu öğrendim ikinci bir şok daha

Oh oh maşallah çifte bayram:) Allah kavuştursun inşallah...
3'ü bir arada elbet çok zor olacak ama hepsinin bir anda büyüdüğünü görmek muhteşem bişey.... bende aslında 2.yi istiyorum ama cesaret edemiyorum şuan için... tek başıma olunca ben normal doğumu çok istememe rağmen son anda doktor yüzünden sezeryan oldum ve araştırdımki sezeryandan 2 sene sonra normal doğum yapanları duydum bu bi yandan sevindirdi beni ama diğer yandanda korkum çok ..dikişlerden dolayı yani o yüzden bilemiyorum cesaret edebilirmiyim

Ben dün yaptım mat renklerde mavi sarı gri kullandım çok abartı değildi Doğum günümüz.

Doktoruna güvendikten sonra herşey daha kolay olur canım. Bize sürpriz oldu bu gebelik oğlumu 1.5 sene beklemiştim

Ben dün yaptım mat renklerde mavi sarı gri kullandım çok abartı değildi Doğum günümüz.

Ne güzel :) Allah sağlıklı uzun ömür nasip etsin yeni yaşı hayırlı olsun

Keşke öyle istediğim gibi ilgili güleryüzlü ve normal doğum yanlısı bi doktor bulabilseydim malesef denk gelmedi kandırdı beni resmen hayırlısı olur inşAllah
Bu arada süprizlerde güzel oluyo hele bide kızsa daha çok sevinirsiniz :) tabiki sağlıklı hayırlı olsunlarda cinsiyet önemli değil ama olmayanı insan daha çok istiyor... geleceği varmış demekki
Allah nasip edince her türlü oluyo

Ne güzel. Ben ilk ogluma mickey konsepti yapmistim. Bunda safari konsepti yapicam. Giysiler cogu sey mavi erkeklerde pek secme sansi yok kiyafetlerde. O yuzden renk konsepti yapmadim. Sonra kendileri araba ve tüm taşit konseptlerini ayri ayri istiyorlar. O yuzden ilk yaslarda hayvan konseptleri tercih ediyorum. Netten siparis veriyorum ben. Kendi aramizda yapicaz ailecek hastayiz çok kalabalık olmayacak bu sene

Allah şifa versin hepinize... sonbahar geldi tam hastalık zamanı bizde kendi aramızda yapıcaz inşallah

Nasılsın kızlar bebişi yürümeyen var mı bizim ki biraz ağır kanlı çıktı sanırım Yok yürümüyor hiç yürümeyecek gibi geliyor :)

Nasılsın kızlar bebişi yürümeyen var mı bizim ki biraz ağır kanlı çıktı sanırım Yok yürümüyor hiç yürümeyecek gibi geliyor :)
Canim benim oglan da yurumuyor.korkacak bisey yok allahin izniyle dun parkta 16aylik bir oglus gorduk 3 haftadir yuruyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…