2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canim benim oglan da yurumuyor.korkacak bisey yok allahin izniyle dun parkta 16aylik bir oglus gorduk 3 haftadir yuruyormus.
Yani sağlıklı olsunlar da aslın da önemli değil nasıl olsa yürüyecekler :) hamileliğim de çok şükür iyi gidiyor iştahım çok açık... açlıkla uğraşıyorum devamlı

Yani sağlıklı olsunlar da aslın da önemli değil nasıl olsa yürüyecekler :) hamileliğim de çok şükür iyi gidiyor iştahım çok açık... açlıkla uğraşıyorum devamlı
Kiyamam ya 2 can tasiyorsun 1 de kucagindakine bakiyorsun Allah yardimcin olsun

Nasılsın kızlar bebişi yürümeyen var mı bizim ki biraz ağır kanlı çıktı sanırım Yok yürümüyor hiç yürümeyecek gibi geliyor :)

Allah sana çok çok kolaylık versin bacım.... benim oğlumda 10 gün sonra 13 aylık olacak yürümüyor tembel:) tutunup heryere gidiyor evin altını üstüne getiriyor:) ayakta duruyor birkaç adımda atıyor ama sonra oturuyor erkek çocukları daha geç yürürmüş ablamın oğlu da 14 aylıkken yürüdü canları sağolsun sıkıntı etme sende

Nasılsın kızlar bebişi yürümeyen var mı bizim ki biraz ağır kanlı çıktı sanırım Yok yürümüyor hiç yürümeyecek gibi geliyor :)
Canım benim kızımda 13 aylık oldu..her yere tutunarak yürüyor ...biz onu ayakta desteksiz bıraktığımızda yürüyor ..ams kendine kalkamıyor..biyere tutunarak kalkıyor
.....bizde bekliyoruz....ama emeklemesi azaldı.biyerelerw tutunarak yürüyor..

Canim bizimki de ayni yasindan 10 gun sonra falan basladi yurumeye ama sadece biz ayaga kaldirip birakinca yuruyordu, artik koltuklardan destek alip kalkiyor ve yuruyor ama dedigin gibi otururken yerden kendi kendine kalkamiyor. Kizim hic emeklemedi ondan olabilecegini dusundum Gecen doktor kontrolunde soyledim bunu bi sorun olmadigini ve cocuklarin 18 aya kadar tam anlamiyla yurumeyi tamamladigini soyledi ama yine de kan alirken kas degerlerine bir bakalim dedi. Ck degeri diye birsey varmis o da normal degeri 200 bizim 300 civari cikmis hafif yukseklik var ama 2 ay sonra tekrar bakalm dedi. Bir kas hastaligi varmis ama onda degerler cok yuksek cikiyormus oyle birsey oldugunu zannetmiyorum olsa hic yuruyemez dedi. Kendi kendime sikinti yapip kafami bulandirdim yani simdi bosu bosuna iki ay kafami kurcalicak insallah hic bbir sorun cikmaz. Kizim cok hareketli bir bebek bir dakika yerinde durmuyor masallah ama umarim bir sikinti cikmaz. Allah hepsine saglik versin insallah iyice evhamli oldum ciktim evlat bambaska birseymis gercekten.

Kizlar herkese merhaba biz 13,5 aylik olduk bile tam dogum gununde yurudu bizimki ve artik dusuyor kalkiyor zipliyor kakasini yaptigini bile soyluyor bana altini gosteriyor gerci ben kokudan zat3n anliyorum ama dogum gununde bozde hayvan konsepti yaptik tabağı bardagi pastasi masa ormtunuze kadar baya kalabaliktik en cokta cocuk vardi
ervanazlim canim tebrik ederim bebeklerini saglikla kucagina al insallah
passionete canim kaanin iyi olmasina cok sevindim inan daha bebek o cok cabuk gelisicek hucreleri

Iyi kaan. Fizige devam hala tam oturamıyor. Ek gidada yol kat edip kilo aldik toparladik. Ben de ise basladim mecbur annem bakiyor kaana. Kontroller yolunda simdilik.
Canım çok sevindim iyi olmasına. İnş daha da iyi olucak yürüyüp koşucak konuşacak. Rabbim en güzel günlerini göstersin inş hep.

Selam kizlar ben 2018 mayis annesiyim. Sizlere sorum.olucak hatirlayanlar lutfen cevap versin bebekleriniz oyuncaklari tutmaya vurmaya ne zaman basladi. Biliyorim hercocuk bir degil ama ayni ayda doganlar yapınca bide ilk bebek evham yapiyorum sanirim. Onun disinda algilari acik etrafla ilgikinbi bebek. Yalniz bu oyuncaklara uzanma esyalara uzanma olayi hala yok. Izliyo sadece. Hatirlayanlar ne zmn baslamisti yazar misiniz

5. Aya yakın uzanmaya başladı ama tutmadı 6. Ayda uzanıp tutmaya başladı. Merak etmeyin öyle yada böyle içlerinden canavar çıkıyor resmen biraz daha büyüsün yerlerin de durmuyor o hallerini özlüyorum oğlumun :)

Canim cok cok gecmis olsun.ins saglikla kucagina alirsin yavrunu.sezeryan mi oldun simdi nasilsin kendini yorgun hissediyorsan yazma
Yok canım olmadım diğer bebeğim yaşıyor 24. Haftayı bitirdik 34. Haftada planlı sezeryan olacağım allah nasip ederse

Yok canım olmadım diğer bebeğim yaşıyor 24. Haftayı bitirdik 34. Haftada planlı sezeryan olacağım allah nasip ederse
Canım Rabbim sana Evladını bağışlasın şimdi ben de hamileyim kızım da abla oluyor benim de 23 haftalık inşallah sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almak nasip olur.

Canım Rabbim sana Evladını bağışlasın şimdi ben de hamileyim kızım da abla oluyor benim de 23 haftalık inşallah sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almak nasip olur.
Canım ya çok sevindim cinsiyeti belli mi? Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…