- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
- 248
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #41.961
Yani sağlıklı olsunlar da aslın da önemli değil nasıl olsa yürüyecekler :) hamileliğim de çok şükür iyi gidiyor iştahım çok açık... açlıkla uğraşıyorum devamlıCanim benim oglan da yurumuyor.korkacak bisey yok allahin izniyle dun parkta 16aylik bir oglus gorduk 3 haftadir yuruyormus.
Masallah masallah Rabbim saglikla tamamina erdirsin insallahYani sağlıklı olsunlar da aslın da önemli değil nasıl olsa yürüyecekler :) hamileliğim de çok şükür iyi gidiyor iştahım çok açık... açlıkla uğraşıyorum devamlı
Kiyamam ya 2 can tasiyorsun 1 de kucagindakine bakiyorsun Allah yardimcin olsunYani sağlıklı olsunlar da aslın da önemli değil nasıl olsa yürüyecekler :) hamileliğim de çok şükür iyi gidiyor iştahım çok açık... açlıkla uğraşıyorum devamlı
Saol canım ya iyi olsun da paşalar sorun değil :)Kiyamam ya 2 can tasiyorsun 1 de kucagindakine bakiyorsun Allah yardimcin olsun
Nasılsın kızlar bebişi yürümeyen var mıbizim ki biraz ağır kanlı çıktı sanırım Yok yürümüyor hiç yürümeyecek gibi geliyor :)
Canım benim kızımda 13 aylık oldu..her yere tutunarak yürüyor ...biz onu ayakta desteksiz bıraktığımızda yürüyor ..ams kendine kalkamıyor..biyere tutunarak kalkıyorNasılsın kızlar bebişi yürümeyen var mıbizim ki biraz ağır kanlı çıktı sanırım Yok yürümüyor hiç yürümeyecek gibi geliyor :)
masalllahh h ...canim hayırlı olsun.insallah sağ salim kucağına alırsın..Bizim oğlanın artık yürümesi lazım yanımda kimse Yok biraz zorlanıyorum taşırken mecbur kalıyorum...
İki oğlum daha olacak
Canim bizimki de ayni yasindan 10 gun sonra falan basladi yurumeye ama sadece biz ayaga kaldirip birakinca yuruyordu, artik koltuklardan destek alip kalkiyor ve yuruyor ama dedigin gibi otururken yerden kendi kendine kalkamiyor. Kizim hic emeklemedi ondan olabilecegini dusundum Gecen doktor kontrolunde soyledim bunu bi sorun olmadigini ve cocuklarin 18 aya kadar tam anlamiyla yurumeyi tamamladigini soyledi ama yine de kan alirken kas degerlerine bir bakalim dedi. Ck degeri diye birsey varmis o da normal degeri 200 bizim 300 civari cikmis hafif yukseklik var ama 2 ay sonra tekrar bakalm dedi. Bir kas hastaligi varmis ama onda degerler cok yuksek cikiyormus oyle birsey oldugunu zannetmiyorum olsa hic yuruyemez dedi. Kendi kendime sikinti yapip kafami bulandirdim yani simdi bosu bosuna iki ay kafami kurcalicak insallah hic bbir sorun cikmaz. Kizim cok hareketli bir bebek bir dakika yerinde durmuyor masallah ama umarim bir sikinti cikmaz. Allah hepsine saglik versin insallah iyice evhamli oldum ciktim evlat bambaska birseymis gercekten.Canım benim kızımda 13 aylık oldu..her yere tutunarak yürüyor ...biz onu ayakta desteksiz bıraktığımızda yürüyor ..ams kendine kalkamıyor..biyere tutunarak kalkıyor
.....bizde bekliyoruz....ama emeklemesi azaldı.biyerelerw tutunarak yürüyor..
Canım hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağınıza alıp büyütmeyi nasip etsin inş. Araları az büyürken belki biraz zorlanırsın büyüyünce üçüz gibi olurlar. Rabbim sağlık ve kolaylıklar versin inş.Kuzular bugün ikiz gebelik olduğunu öğrendim ikinci bir şok daha
Iyi kaan. Fizige devam hala tam oturamıyor. Ek gidada yol kat edip kilo aldik toparladik. Ben de ise basladim mecbur annem bakiyor kaana. Kontroller yolunda simdilik.passionete Kaan'ımız nasıl. Sen nasılsın.
Canım çok sevindim iyi olmasına. İnş daha da iyi olucak yürüyüp koşucak konuşacak. Rabbim en güzel günlerini göstersin inş hep.Iyi kaan. Fizige devam hala tam oturamıyor. Ek gidada yol kat edip kilo aldik toparladik. Ben de ise basladim mecbur annem bakiyor kaana. Kontroller yolunda simdilik.
5. Aya yakın uzanmaya başladı ama tutmadı 6. Ayda uzanıp tutmaya başladı. Merak etmeyin öyle yada böyle içlerinden canavar çıkıyor resmen biraz daha büyüsün yerlerin de durmuyor o hallerini özlüyorum oğlumun :)Selam kizlar ben 2018 mayis annesiyim. Sizlere sorum.olucak hatirlayanlar lutfen cevap versin bebekleriniz oyuncaklari tutmaya vurmaya ne zaman basladi. Biliyorim hercocuk bir degil ama ayni ayda doganlar yapınca bide ilk bebek evham yapiyorum sanirim. Onun disinda algilari acik etrafla ilgikinbi bebek. Yalniz bu oyuncaklara uzanma esyalara uzanma olayi hala yok. Izliyo sadece. Hatirlayanlar ne zmn baslamisti yazar misiniz
Canim cok cok gecmis olsun.ins saglikla kucagina alirsin yavrunu.sezeryan mi oldun simdi nasilsin kendini yorgun hissediyorsan yazmahttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/saglikli-bebek-icin-dua.1099590/
Maalesef bebeklerimden birini kaybettim diğer bebeğim için duanıza ihtiyacım var
Yok canım olmadım diğer bebeğim yaşıyor 24. Haftayı bitirdik 34. Haftada planlı sezeryan olacağım allah nasip ederseCanim cok cok gecmis olsun.ins saglikla kucagina alirsin yavrunu.sezeryan mi oldun simdi nasilsin kendini yorgun hissediyorsan yazma
Canım Rabbim sana Evladını bağışlasın şimdi ben de hamileyim kızım da abla oluyor benim de 23 haftalık inşallah sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almak nasip olur.Yok canım olmadım diğer bebeğim yaşıyor 24. Haftayı bitirdik 34. Haftada planlı sezeryan olacağım allah nasip ederse
Canım ya çok sevindim cinsiyeti belli mi? Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canımCanım Rabbim sana Evladını bağışlasın şimdi ben de hamileyim kızım da abla oluyor benim de 23 haftalık inşallah sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almak nasip olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?